- Július 14, 2026
- 1
- 0
- Karakter
- Pablo Diaz
IC ADATLAPTeljes neve: Pablo Diaz
Születési dátum(HH.NN.ÉV): 09.20.2003
Születési hely: San Fierro
Életkor: 23
Nem: férfi
Állampolgárság: Amerikai
Telefonszám: 1132566
A nevem Pablo Díaz. Szorgalmas, megbízható és kitartó ember vagyok, aki szeret új dolgokat tanulni és fejlődni. Jó kommunikációs készséggel rendelkezem, és könnyen együtt tudok működni másokkal. Fontos számomra a pontosság, a felelősségteljes munkavégzés és a csapatmunka. Korábbi tapasztalataim során mindig arra törekedtem, hogy a rám bízott feladatokat a lehető legjobb tudásom szerint végezzem el. Célom, hogy olyan munkahelyen dolgozzak, ahol kamatoztathatom a képességeimet, és folyamatosan fejlődhetek. Bízom benne, hogy elhivatottságommal és pozitív hozzáállásommal értékes tagja lehetek egy csapatnak.
IC ELŐÉLET Következő válaszokat kérjük X-el jelőlje!
- Letartóztatták-e már valaha, vagy vádolták-e már meg bűncselekmény elkövetésével?
[ - ] Igen
[ - ] X Nem
- Volt-e tagja olyan szervezett egyesületnek, amely jelenleg gyűlöletcsoportnak vagy belföldi terrorszervezetnek minősül?
[ - ] Igen
[ - ] X Nem
- Jelenleg zajlik-e ön ellen bármiféle büntetőeljárás?
[ - ] Igen
[ - ] X Nem
- Mikor vezetett utoljára alkohol vagy kábítószer hatása alatt?
[ - ] X Soha
[ - ] Az elmúlt 6 hónapban
[ - ] Az elmúlt 12 hónapban
[ - ] Több mint 12 hónappal ezelőtt
- Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket?
[ - ] Igen
[ - ] X Nem
OOC INFORMÁCIÓKNeved és Discord neved: Márk, dc: sky.loxxx
Életkorod: 17
Játszott percek a szerveren: 86p
Egy héten nagyjából mennyi időd van a frakcióra? 14-16 óra
Rövid, lényegretörő bemutatkozás Hegedüs Márknak hívnak, 17 éves vagyok, Budapesten születtem/élek a családommal. Már régóta játszom rp szervereken, mint gta 5, mint mta. Ezeken kívül rendszeresen szerkesztek mint hobby, és néha lemegyek haverokkal focizni.
Rendelkezel bármiféle amerikai rendvédelmi szerepjáték tapasztalattal? ( Más szervereken szerzett tapasztalatra is kiváncsiak vagyunk! ) Igen
Mióta játszol a WestMTA szerverén, illetve milyen frakcióban voltál eddig? kb 1 éve, de volt egy nagy kihagyás, és nem voltam semmilyen frakcióba.
Nem
Nem
ZÁRÓ NYILATKOZATA jelentkezésemmel kijelentem, hogy a fent leírt adatok megfelelnek a valóságnak (OOC) és a karakterem háttértörténetének (IC). Tudomásul veszem, hogy a szabályzat megszegése azonnali kizárással járhat a frakcióból. A frakció belső információit másokkal nem osztom meg, és tisztességes szerepjátékot folytatok.
Aláírás:
VÁLASZ
Dátum: 2026.07.14
VÁLASZ
Dátum: 2026.07.14