Nuova Mala del Brenta

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Bertold

Zöldfülű
Május 11, 2025
51
40
Karakter
Massimo Sanpedro
Nuova Mala del Brenta

Regola numero 1: Vivi come se non ci fosse un domani.

Frakció Története:

Az olaszországi Veneto régió mélyén, a Brenta-csatorna sötét partjai mentén született újjá a félelem neve: Nuova Mala del Brenta. A bűnszervezet örökségét három testvér, Massimo, Sebastian és Riley Sanpedro vitte tovább – ők örökölték azt a bűnbirodalmat, amelyet családjuk évtizedeken át épített fel, és amelyért végül véres árat fizettek.

Az eredeti Mala del Brenta a hetvenes-nyolcvanas években uralta Venetót. Drogkereskedelem, csempészet, zsarolás – ez volt az a sötét örökség, amelyből a Sanpedro család is kivette a részét. Az apjuk, Luca Sanpedro, a szervezet egyik vezéralakja volt, aki a Dél-Amerikából érkező kokainszállítmányokat irányította Velencén keresztül Európa szívébe. A család mélyen beágyazódott a régió politikai és gazdasági elitjébe, de ez sem mentette meg őket. Egy árulás következtében egyetlen éjszaka alatt a teljes Sanpedro-klánt kiirtották – csupán a három fiú élte túl a vérengzést, csodával határos módon.

A legidősebb testvér, Massimo Sanpedro, hidegvérű, éles eszű és könyörtelen stratéga volt. Ő örökölte a család maradék vagyonát és a kapcsolati hálót, amit apjuk hátrahagyott. Nem bosszút esküdött, hanem újjászületést: 1999-ben újraalapította a szervezetet, immár Nuova Mala del Brenta néven – a múlt árnyékából emelve ki egy új, még veszélyesebb alvilági gépezetet.

Sebastian, a középső testvér, a pénzügyi zseni szerepét töltötte be. Ő építette ki a szervezet kifinomult pénzmosási rendszerét, amely svájci, máltai és dél-amerikai offshore céghálózatokon keresztül tisztára mosta a drogkereskedelemből származó milliárdokat.

Riley, a legfiatalabb, a fegyveres szárny vezetője lett. Kiképzett zsoldosokkal és ex-katonákkal töltötte fel a csoport ütőerejét, és ő intézte a „szívességeket” – legyen szó városvezetők megfélemlítéséről, riválisok likvidálásáról vagy engedetlen üzletemberek „meggyőzéséről”.

Így született meg újra a Sanpedro név – nemcsak a félelem szinonimájaként, hanem a modern olasz alvilág egyik legrettegettebb hatalmává.

Leaderek bemutatkozása:

Massimo Sanpedro

Bertold vagyok, jelenleg 17 éves. Szabadidőmben MTA szervereken tevékenykedek. Életkoromhoz képest, több szerveren is megfordultam, és több helyről is szereztem tapasztalatot, mint vezetői pozícióban, illegális frakció téren. Véleményem szerint a frakció akkar működik jól, ha egy kölcsönös tiszteletet sikerül kialakítani a frakció tagokkal és egy olyan közösséget kialakítani amibe szivesen járnak vissza. Magamról igazából azt mondanám, elhivatott vagyok abban amit csinálok. Ezen felül is azért ezzel a két személyel kezdeném a frakciót, hiszen mi már egy összeszokott csapat vagyunk, ezzel is könnyítve a mielőbbi frakció elindulását.

Sebastian Sanpedro

Sziasztok! Barnának hívnak, 17 éves vagyok mostmár 2 éve, hogy MTA-zok, már több szerveren is játszottam, ezek közül az egyik szerveren illegálban alleader voltam. Jelen pillanatban egy technikumba járok ahol rendészeti szakot tanulok, most vagyok 11.-es, emellet szabad időmben, nagyrészt haverokkal gépezek, de azon kívűl haverjaimmal szeretek még lógni, beszélgetni. Eddig nagy részt "gépezésként" úgy értettem, hogy régen sokat Xboxon játszottam, de már 3 éve, hogy az egyik barátom segítségével összetettünk nekem egy elég kis erős gépet, és azóta nagyrészben azon játszok. Elmúlt RP szervereken gyűjtött tapasztalataim kielégíték annak az elvárásait, hogy alleader lehesek. Személyiség ügyileg úgy vélem magam, hogy eléggé érett vagyok.

Riley Sanpedro

Sziasztok Ádámnak hívnak, 16 éves vagyok. Pest vármegyében élek egy nagyobb faluban. Gimnáziumba járok és informatika szakot tanulok, amit nagyon szeretek. E-miatt nem olyan régen vettem is egy viszonylag erősebb számítógépet és így ismertem meg a San Andreas rp-t amit mostanra nagyon szeretek. Ez előtt is sok játékkal játszottam Xbox-on vagy Play Station-ön. Először talán apukámmal játszottam Play Station 2-vel. E mellet bokszolok hobbi szinten de voltam már 1 versenyen is indulóként amit 5. helyezettként végeztem. Szeretek még időt tölteni a barátaimmal, családommal, mivel ezek nagyon fontosak nekem. De mindig próbálok mindent úgy csinálni, hogy maradjon szabadidőm is amikor tudok pihenni, játszani, ez szerencsére általában sikerülni szokott. Egy nagyon szorgalmas és aktív személyiségnek tartom magam.

Terveim a frakcióval:

Első sorban is felmérnénk a szervert. Ezek után megkezdenénk az IC tagfelvételünket, közben elkezdenénk kisebb nagyobb RP-k megalakításában. Ebben majd a szerver vezetőségét kérnénk segítségül. Ezek után kialakulna a tagfelvételi rendszer ami, egy IC beavatással és ezen kívül egy 3 feladatból álló próbatétellel indulna meg. Amikor ez teljesül akkor kerülne a beavatott tagok közé. Amikor ez megtörténik itt "pályát" választhat, drog részleg, fegyver kereskedő, megfigyelő, ezek az osztályok lennének a fő részei a frakciónak ami meg is osztaná a frakció tagokat, ezzel nem lenne unalmas a minden napuk, ezeken kívül a frakció felé is áramlana be folyamatosan a kellő dolog. Igazából maga a frakció természetesen nem csak a drarára épülne fel, ezeken kívül más szervezetekkel esetleges szövetségek/háború RP-k kialakítását illetve a legális részen is történnének RP-k. Jelenleg 6 fővel kezdenénk meg a frakciót, abból mindenki más egymáshoz szokott és remekül tud együtt dolgozni.

Frakció felépítése, szervezete:

A frakció rangok és feladatok szerinti elosztása itt látható, 4 főbb részre bontottuk szét, ezen felül még a hozzájuk tartozó feladatok és elvárások is láthatóak.

Associate:Nem beavatott tag, a frakciót nem ismeri csak a beszervező személyt, frakcióra nem támaszkodhat.

Külső Kör:

Apprendista: Első rang bekerülés után, "tanonc" itt tartozol először a frkació közegeiben, itt már részt vehetsz illegális cselekedetekben.

Soldato: Elismert tag, teljesített a Capofamiglia előtt, megfelelőnek találta további dolgok belevonásába.

Uomini D'onore: Tagok közötti végső rang, benzikút rablásokat vezényelhet, alatta teljesítő személyek irányításáért felel.

Belső Kör:

Capodecina: Tagfelvétel intéző személy, ő a kapocs a külső és a belső kör között, ő szervezi be a "feláldozhatóakat"

Caporegime: ATM rablás vezénylése illetve az illegális cselekedetek vezénylése a feladata, fő tevékenysége közé tartozik az illegális szervezetekkel való kapcsolattartás. Destra: Fontos szerepet játszik, hisz kezében van a Capo rangok személyének kiválasztása, illetve korrigálása, belső konfliktus esetén bírának minősül.

Piccolo capo: Összekötő a Felső és a Belső körrel, ő ismeri egyedül a tényleges kilétét a felső vezetésnek, kulcsfontosságú szerepet játszik az utasítások végrehajtásában.

Felső Kör:

Sotto Capo: Mondhatni a legfelső kör belépő rangja, ő felel az egész szervezet működéséért, akciók koordinálása, folyamatos informálás a DON felé.

Consigliere: DON jobb keze, ő a döntéshozó illetve a helytartó a DON távolléte alatt.

Capofamiglia: Maga a DON, fontos az egység megtartása, fontos számára a szervezet fedettsége

Skinek/HQ:

Skinek az illetékesnek továbbításra kerülnek, akcio+5 sima skin

HQ elkészülés alatt, hely egyeztetés az illetékesekkel.

Karaktertörténetek:

Forumra, a frakció megkapása után egy topicban látható lesz, minden tagnak a karaktertörténete, ileltve kitűzöttek között a leadereké.

Összegzés:

Igazából a frakció nagyját szerintünk sikerült ismertetni, mint látható is az elképzelésekből egy komolyabb rp színvonalú FK-t szeretnék behozni a szerverre és megvalósítani is. Remélhetőleg elnyeri a tetszéseteket a pályázatunk.

UI: A képek lemaradtak, hiszen nem tudtuk valamiért csatolni, de a logot az itteni képre kattintva láthatjátok.

- Pályázat kinézete eléggé hanyag. De nem is ez a legeslegfontosabb. Ha egy létező szervezet nevével szeretnétek pályázni akkor miért nem maradtok a történet alapjaihoz? Pl. Miért egy alfa romeo logót használtok ami például nem is Venetoi, hanem Lombardiai azaz Milánói?
- Mit fogtok csinálni egyébként legálisan? Mi a terv?
- " Az olaszországi Veneto régió mélyén, a Brenta-csatorna sötét partjai mentén született újjá a félelem neve: Nuova Mala del Brenta. ... Egy árulás következtében egyetlen éjszaka alatt a teljes Sanpedro-klánt kiirtották – csupán a három fiú élte túl a vérengzést, csodával határos módon. "
Szóval end.
"Nem bosszút esküdött, hanem újjászületést: 1999-ben újraalapította a szervezetet, immár Nuova Mala del Brenta néven" Szóval ugyanazzal a névvel?
- Hogy kerültetek Los Santosban?

Tipp: "UI: A képek lemaradtak, hiszen nem tudtuk valamiért csatolni, de a logot az itteni képre kattintva láthatjátok. "
Tudod módosítani a posztodat és betudod rakni utólag a képet.

- Pályázat kinézete eléggé hanyag. De nem is ez a legeslegfontosabb. Ha egy létező szervezet nevével szeretnétek pályázni akkor miért nem maradtok a történet alapjaihoz? Pl. Miért egy alfa romeo logót használtok ami például nem is Venetoi, hanem Lombardiai azaz Milánói?
- Mit fogtok csinálni egyébként legálisan? Mi a terv?
- " Az olaszországi Veneto régió mélyén, a Brenta-csatorna sötét partjai mentén született újjá a félelem neve: Nuova Mala del Brenta. ... Egy árulás következtében egyetlen éjszaka alatt a teljes Sanpedro-klánt kiirtották – csupán a három fiú élte túl a vérengzést, csodával határos módon. "
Szóval end.
"Nem bosszút esküdött, hanem újjászületést: 1999-ben újraalapította a szervezetet, immár Nuova Mala del Brenta néven" Szóval ugyanazzal a névvel?
- Hogy kerültetek Los Santosban?

Tipp: "UI: A képek lemaradtak, hiszen nem tudtuk valamiért csatolni, de a logot az itteni képre kattintva láthatjátok. "
Tudod módosítani a posztodat és betudod rakni utólag a képet.
Szia.
Első sorban is bevallom, az egész forum formázáshoz nem értek, nem is tudom, ha egy google docs lenne az jobban meglenne formázva és egyébb kiemelések, jelenlegi tudásom szerint ez a formázás a maximum ami szerintem vállalható. A kép is azért lett UI-ba írva, hisz nem tudom, hogy lehet értelmesen megjelenítettni.
A frakció történetét mindenképpen módosítani fogom, hisz belátom, amiket írtál mind igaz, a logo meg véleményem szerint, csak egy extra amit véletlenszerűen generáltattam logomaker-be.
Amiket írtál, mindenképpen átfogalmazom/jobban kitérek a témákra, köszönöm az észrevételeidet.

Alfa-Romeo-Logo-Badge-1960-1972-1.jpg

Egy régi alfa romeo logó.
ZBKJnv1.png

itt a tied

Alfa-Romeo-Logo-Badge-1960-1972-1.jpg

Egy régi alfa romeo logó.
ZBKJnv1.png

itt a tied
Ohh, látom, igazából mint említettem én ezt véletlenszerűen generáltattam, csak a kígyót és a keresztet adtam meg, ötletem sem volt az egyezésről de köszönöm, ez is módosítás alatt van, mint a lap is, holnapi napon kikerül a javított lap, logo.

Sziasztok! Nem egészen mondanám egy megfelelő pályázatnak, eléggé száraz az egész, fel lehetett volna ezt még dobni. Viszont ennek ellenére látszik benne a munka, és ezért egy szóbeli meghallgatásra szívesen adunk egy esélyt, ahol jobban átbeszéljük a hiányosságokat is. Ezzel kapcsolatban Fórumon, vagy Discordon keressetek fel PM formájában.

• Imádom
Reactions: KISD
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.