- Május 5, 2026
- 15
- 6
- Karakter
- Nishant Dupont
Adminsegéd jelentkezési lap
Hogy hívnak a valóságban, illetve InGame? Hány éves vagy?
Koppánynak hívnak, ingame Nishant Dupont. 20.
Mutatkozz be nekünk egy pár mondatban.
Koppánynak hívnak 20 éves vagyok és jelenleg a vizsgáimra készülök, emellett dolgozok. A szakmám mezőgazdasági növénytermesztő technikus lesz, amiben nem szeretnék elhelyezkedni. Nagyjából 2 hete falom a perceket a szerveren, megfogott. Hobbym a videójátékok, illetve a háziállataimmal való foglalkozás.
Hányszor lettél a szerveren szankciónálva (adminjail, ban)? (UCP képet mellékelj!)
Nem voltam szankcionálva.
Hány játszott perccel rendelkezel jelenleg a szerveren? (UCP képet mellékelj!)
2834.
Miért szeretnél Adminsegéd pozíciót betölteni a szerveren?
Szeretek másoknak segíteni, illetve szeretnék a jövőben adminisztrátori szerepkört betölteni, így kis lépcsőkben haladva teszem ezt meg.
Mi az Adminsegéd feladata?
Az adminsegéd feladata a játékosok kérdéseinek megválaszolása, kommunikáció az adminteammel, valamint felkészülni az admin feladatokra.
Miért pont téged válasszunk? Miben különbözöl a többi jelentkezőtől?
Nagy rutinnal rendelkezem az MTA világában, könnyen kiismerem a rendszereket, átlátok a dolgokon és érettnek tartomn magam.
Írj három darab pozitív, illetve három darab negatív tulajdonságot magadról.
Pozitív:Szorgalmas, érett, motivált.
Negatív:Egyes helyzetekben bizonytalan vagyok, túlgondoló típus vagyok, telhetetlen vagyok.
Szeretnél a későbbiekben Adminisztrátor pozíciót betölteni? Amennyiben igen, miért?
Határozottan.
Mennyi időt tudnál fent lenni a szerveren, ebből mennyit tudnál az Adminsegéd feladatok ellátására fordítani?
Törekszem a minnél nagyobb jelenlétre, napi 2-3 órát belőttem magamnak, ami néha több lesz, néha kevesebb ez beosztás függő. A fenn töltött időmben tudnék figyelni végig az adminsegét feladataimra.
Írj három olyan helyszínt, ami szerinted fontos egy kezdő játékosnak, válaszod indokold.
Városháza:Iratok kiváltása, munka felvétele, ingatlan ügyintézés a jövőben, adásvételi szerződés. Minden itt indul, a szerver első célállomása, hogy valóban beléphess a játék életében, innen fogsz indulni.
Telefonbolt: Telefon beszerzése. Innen ér el a játékos rengeteg mindent: Uber Eats hobbi, hirdetések, más játékosok kontaktálása, vontató, PD, SD értesítése.
Szerelőtelep:Ha már haladt kicsit a játékban, elfog jutni arra a pontra, hogy összetöri a járművét. Itt tudja megjavítani, forgalmit csináltatni, amivel elkerüli a későbbi ic problémákat, szankciókat.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
A szerver text roleplay alapokra épül, ezért fontos az ehhez megfelelő hozzáállás. Segítségül belinkelném neki a szabályzatot, elmagyaráznám a fórum és a frakciók szerepét, a hobbi munkákat, a cégbe való munkavállalást, illetve a telefonrendszert. Fontosnak tartom megszabni azt a határt, mi IC ügy és mi nem, miben lehetek segítségére, és mit kell magának felfedezni,. Támasznak lennék ott, nem pedig azért, hogy kitapossam neki az utat, mert nincs is szebb annál, mikor az ember magától jön rá a dolgok felépítésére és miértjére.