pepe Újonc Április 15, 2026 1 1 Karakter Jackson Bryan Április 15, 2026 #1 Egyéb kérelem - MINTA < Fórum neved? > < Jackson Bryan > < Mit szeretnél hogy csináljak? > < át irni a nevem mert roszul irtam meg a furomon > < Részletesen írd le, hogy mit hogyan szeretnél! > < pepe > < Bizonyíték? (Hogy erre neked jogosultságod van.) > < Jakson Brayn nevet irtam veletlen > Moderátor által szerkesztve: Április 15, 2026
Egyéb kérelem - MINTA < Fórum neved? > < Jackson Bryan > < Mit szeretnél hogy csináljak? > < át irni a nevem mert roszul irtam meg a furomon > < Részletesen írd le, hogy mit hogyan szeretnél! > < pepe > < Bizonyíték? (Hogy erre neked jogosultságod van.) > < Jakson Brayn nevet irtam veletlen >
sway tempus fugit.. Január 29, 2026 130 108 18 bankok Karakter patrick.blackburn Április 15, 2026 #2 Szia! A mintád kicsit elcsúszott, javítottam, máskor figyelj oda alaposan!
pepe Újonc Április 15, 2026 1 1 Karakter Jackson Bryan Április 15, 2026 #3 Tilos az egy szavas hozzászólás. #hessz köszönöm Reactions: sway