Naomi Cruz jelentkezés

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Leventee

Újonc
Május 2, 2026
3
9
Karakter
naomi.cruz
DqpO8q4.png

Los Santos Police Department

Application Form

[/CENTER]

IC INFORMÁCIÓK

Jelentkező teljes neve:

-Naomi Cruz-

Születési helye, ideje:

-Los Santos 2004.09.22-

Bejelentett lakcíme:

-Nincs-

Legmagasabb iskolai végzettsége:

-Egyetemi végzettség-

Telefonszáma:

-1+131+744-

Önéletrajz (Minimum 7 összefüggő mondat!):

-Naomi Cruz-nak hívnak, Los Santosba születtem. Sajnos nehéz családi helyzetbe születtem, ezért sose gondolhattam arra hogy rendes értelmiségi pályára lépjek, de sikerült bebizonyítanom hogy mégis lehetséges, és sikeresen elvégeztem egy informatikai egyetemet, jelenleg mindenféle sofőr munkát végzek hogy eltudjam magamat tartani, véleményem szerint mindenkivel megtudom találni a közös hangot, könnyedén barátkozok és elhivatott vagyok a munka világába, más városokba voltam már ilyen szervezet tagja ezért remélem hogy felvételt tudok nyerni, jó a probléma megoldó képességem -

OOC INFORMÁCIÓK

Hogy hívnak?

-Levi-

Hány éves vagy?

-18-

Jelenleg hány játszott perced van?

-483-

Voltál már a Frakció tagja? Ha igen akkor mi volt a távozásod oka?

-nem-

Voltál már AdminJail-ben / bannolva? (UCP)

-nem votlam-

Rendelkezel mikrofonnal illetve Discord-al?

-igen-

Mutatkozz be pár mondatban! (Minimum 5 összefüggő mondat!)

-Leventének hívnak jelenleg 18 éves, pár nap múlva 19. Jelenleg iskolába járok és még hátra van 2 nagy vizsgám, ezért esténként tudnék jelen lenni a szerveren, hobbijaim közzé tartozik az olvasás illetve egészen sokat vagyok fent a szerveren is, egyenlőre elég nagy álmom hogy felvegyenek arra az egyetemre ahova jelentkeztem, illetve a jogsit is idén akarom megszerezni, jól el lehet velem hülyéskedni, de komolyabb témáknál is ott vagyok. -

Miért szeretnél hozzánk csatlakozni?

-Szerintem velem jól lehet csapatba dolgozni, más szervereken voltam már rendvédelmi frakcióba tehát nagyjából tudom hogy, hogyan működnek, remélem felvételt nyerek.-

MTk4Nzg4Mg.png

Mrs. Naomi Cruz
Tájékoztatjuk Önt, hogy a Recruitment and Employment Division felülvizsgálta a kérelmét.
Ennek eredményében a jelentkezése elfogadásra került.
Az elkövetkező 48 órában további instrukciók érdekében felfogja önt keresni a Recruitment and Employment Division az akadémia tanulmányok megkezdése érdekében.
Sok sikert kívánunk.
Jonathan Ortiz
Employment Officer, Recruitment and Employment Division
Los Santos Police Department

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.