Morton Cameron Jelentkezési lapja!

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

DR1FTK1NG

Újonc
Május 23, 2025
5
0
25
Karakter
Morton Cameron
3x2tZsj.png

LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP

OOC RÉSZ

Hogyan szólíthatunk? Dániel(Dani)
Hány éves vagy? 25
Mutatkozz be röviden. Sziasztok Dánielnek hívnak kb 10 éve rpzem, nyugodt, de egyben határozott személyiség vagyok. Csapatjátékos vagyok mások szerint.
Mi az accountod ID-je? 3452
Hány játszott perccel rendelkezel?1300
Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra) 20-32 óra(Változó)
Rendelkezel Discord fiókkal? [X]Igen[-]Nem
Rendelkezel működéképes mikrofonnal? [X]Igen[-]Nem
Jail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be! https://imgur.com/a/OJ8OkIE
Átolvastad és megértetted a frakció szabályzatot? Igen elolvastam és tudomásul vettem!

IC RÉSZ

Teljes neve: Morton Cameron
Születési helye: Los Santos Hospital
Születési ideje: 1997.01.13
Édesanyja leánykori neve: Morton Jessica
Bejelentett lakcíme: Los santos North Rock
Rendelkezik autójavító tapasztalattal? Igen, van benne tapasztalatom! A szakmám is meg van!
Mi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[-]Általános Iskola
[X]Szakmai Iskola
[-]Középiskola (Érettségi)
[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)
Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni? Mert mióta az eszemet tudom azóta élek halok a járművekért! Mindig is egy műhelyben szerettem volna dolgozni mert az otthoni bütykölés nem kifizetendő!
Miért Önt válasszuk? Mert szorgalmas vagyok, imádom a gépjárműveket, csapatjátékos vagyok, és ai a legfontosabb hogy nem adok ki félkész munkát!

Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[X]7:00-15:00
[-]15:00-18:00
[-]18:00-22:00
[X]22:00-23:59
[-]00:00-3:00

SZAKMAI KÉRDÉSEK

Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás
[X] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás
[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés
[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogás

Mi az olajszűrő feladata?
Tisztán tartja a motorolajat! Így jo marad a kenés!
Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
Hütőkör hibásodása, vagy hütőfolyadék szinje, esetleg hengerfej probléma!
Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
Hogy megvédje a motort a károsodástól (kopás)! A számok a vizkozitást jelöli: (W)=hideginditásnál, a második szám az üzemi hőmérsékleten a vizkozitását!
Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
Hibakódok kiolvasására, ez álltal a probléma feltárását segitheti! A szerelés végén ezzel az eszközzel töröljük a hibakódokat!
Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
A gépjárművet meg emeljük, majd alátoljuk az olaj tartályt, és leengedjük a régi olajat, ha lecsöpögött akkor vissza csavarjuk a csavart az újalátéttel és lecseréljük az olajszürőt is, ez után le engedjük a gépjármüvet és fel töltjük a rendszert!

Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:Válasz helye
Kelt: Válasz helye

Tisztelt Morton Cameron!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a benyújtott jelentkezési lapja alapos áttekintését, valamint egy rövid vezetőségi egyeztetést követően pozitív döntés született. Ezúton értesítjük, hogy cégünkhöz felvételt nyert.
Kérjük, szíveskedjen velünk kapcsolatba lépni valamely elérhetőségünkön annak érdekében, hogy a felvételi folyamat további lépéseit egyeztethessük.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.