Mookie Curry - Gage Jeter, Hector Galindo [Laquez]

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

mettyuu

Barangoló
Június 3, 2025
32
115
Karakter
Mookie Curry
westlogo.png

Panasztevő InGame neve:
Mookie Curry

Panaszra tett személy InGame neve:
Gage Jeter, Hector Galindo

Panasz leírása, kifejtése, oka:
Indokolatlanul vittek be, indokolatlanul zártak be 120 perce, az egész rp alatt nem volt semmi IC részükről.

Kötelező bizonyítékok (pl. log, kép, videó):
https://streamable.com/2s8zw0 https://pastebin.com/5u27cwTa

Megjegyzés:
-

Utoljára szerkesztve:
Üdvözlet.

Meg is érkeztem a bírálattal. Az érintett felekkel sikerült beszélgetnem Discord-on, átbeszéltem velük az ügyet. A beszélgetés során kiderült, hogy mi történt valójában és így sikerült döntésre jutnom.

A két személy jelezte nekem, hogy nem kívánnak a panaszmkönyvhöz hozzászólni.

LSPD része:

• Az IC esemény alatt discordon beszélgettek egymással, illetve Hector_Galindo elmondta, hogy az egész ügyet ő generálta és ráerőltette Gage_Jeter játékosra.

• Hector_Galindora az utóbbi időben sok negatív visszajelzés érkezett az előző SASD vezetőségtől és játékosoktól is. -Amikor fent tartózkodott a szerveren figyeltem a szerveren töltött tevékenységeit.

• Tisztázva lett velük, hogy a kés legálisan hordható „fegyver”, emiatt nem kezdeményezhettek volna intézkedést.

• Logot tüzetesen átolvasva IC ügynek minősül az, hogy nem kommunikáltak veletek. Ezügyben legközelebb javaslom a jelvényszám megjegyzését RP-vel, majd utána IC panaszt lehet tenni fórumon, vagy a LSPD vezetésénél.

• Hector Galindo mint felbújtó erre az egészre 300perces Adminjailben fog részesülni NonRP és MG miatt, mivel az egész ügy kezdete abszolút nonszensz, gyakorlatilag értelmezhetetlen szituációba belerángatta a társát mit sem gondolva a következményekre.

• Természetesen ettől Gage Jeter felelőssége sem hanyagolható el, ő szintén ezért a mutatványért büntetésben fog részesülni, amit 180 perc Adminjail formájában, NonRP és MG indokkal fog megkapni.

Áttérnék a másik részre is.

• Thianna_Grey az ügy alatt OOC beszélgetésbe megfenyegette a másik felet panaszkönyvvel, emiatt 90perces Adminjailben fogom részesíteni.
[2026-05-18 00:21:34] [Output] : [OOC Chat]: Thianna Grey: (( megy a pk es adminoknak amit csinaltok ))

• Az ügy során, amit elvettek tőletek, azt FA/SA igénylésben igényeljétek vissza.

• Szankciókat megkapják az érintett felek.

• Ha bármelyik félnek bármi kérdése lenne, vagy nem értene valamit az ügy bírálásán nyugodtan keressetek fel privát üzenetbe.

Panaszkönyvet jogosnak ítéltem, mindkét félnek szanckiót osztottam.
Zárható/Helyezhető

Szép estét
Laquez

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.