Molly Nefario --> Marcus Hughes

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

mikRobi

Barangoló
Május 12, 2026
24
10
Karakter
Molly Nefario
westlogo.png

Panasztevő InGame neve:
Molly Nefario

Panaszra tett személy InGame neve:
Marcus Hughes

Panasz leírása, kifejtése, oka:
Afkoltam a házam előtt, aztán arra taboltam vissza hogy Marcus Hughes random megmotozott majd leooczta.
Amivel egyébként olyan hű de nagy problémám nem lett volna, ha ezután nem szerettek volna kirabolni. Szerintem véletlen nem lehet valakit megmotozni. Gondolom én itt a motozásnak az volt a célja, hogy megnézze van-e nálam antik, megéri-e engem kirabolni vagy sem.

Szerintem teljesen irreális hogy az így szerzett "előnyt" ő felhasználja
.
Kötelező bizonyítékok (pl. log, kép, videó):

[2026-07-02 00:45:37] [Output] : *** Erison Luz lehúzza a jobb első ablakot.
[2026-07-02 00:46:40] [Output] : *** Marcus Hughes megmotozza Molly Nefario-t.
[2026-07-02 00:46:46] [Output] : Marcus Hughes mondja: (())

[2026-07-02 00:57:10] [Output] : Erison Luz mondja: Csak lődd fel a kezeid a magasba. Nem jobb ötlet?

Megjegyzés:
-

Utoljára szerkesztve:
Helló! A panaszkönyvet én fogom bírálni, @freebrams (Marcus Hughes) 24 órája van válaszolni a panaszra.

Tudod mi a kirablas? Hogyha fegyverrel szallunk ki rad. De a kocsibol magyaraztunk neked. Ha kirabolni akartunk volna nem potyogunk hanem kiszallunk fegyverrel es rad fogjuk. Ha fel vagy szolitva annak lehet mas indoka is nem egybol a rablas. Gondolkozz mar kicsit.

• Haha
Reactions: mikRobi
Sziasztok! nenm értem hogy hogy függ össze, én megnéztem de ez rám tartozik, én tudtam hogy ez MG-nek számítana és én nem is indítottam rablást, de egy dollárodat sem vettük el

Tudod mi a kirablas? Hogyha fegyverrel szallunk ki rad. De a kocsibol magyaraztunk neked. Ha kirabolni akartunk volna nem potyogunk hanem kiszallunk fegyverrel es rad fogjuk. Ha fel vagy szolitva annak lehet mas indoka is nem egybol a rablas. Gondolkozz mar kicsit.
Ja, nem volt rablás.
[2026-07-02 00:57:59] [Output] : [OOC Chat]: Erison Luz: (( ez nem forgalmas hely. ))
[2026-07-02 00:58:00] [Output] : [OOC Chat]: Erison Luz: (( elvileg ))
[2026-07-02 00:58:03] [Output] : [OOC Chat]: Erison Luz: (( no blip ))

Mivel úgy gondoltad, hogy te fegyver nélkül fogsz engem kirabolni így valóban nem volt, mert elfutottam.
Ha tényleg nem rabolni szerettél volna, akkor miért számít az, hogy ez nem forgalmas hely, vagy az hogy nincsen blip?

De egy videot megneznek tenyleg ki lettel e rabolva vagy akar egy logot hogy akarmit at adtal. Kocsiba ulltunk vegig. Fegyvert sem vettunk elo. Legkozelebb klippeld le ha ez tortenik. Ez a log hasznalhatatlan

A PK-ban is leírtam, hogy akartatok rabolni. Azt egy szóval sem írtam, hogy valóban megtörtént. De tényen nem változtat semmit sem az, hogy mit csinált Marcus Hughes.
Ne rohogofejezz mert nem tudok vissza bohocfejezni😂🤡

Örülök neki, hogy a közösségromboló magatartásodat itt is tanusitottad.

11. Tilos a dupla hozzászólás​

16. IG Név mező használata kötelező valós karakter névvel. ( Kivétel: Vezetőségi Tag )​

Nem csak szerverszabályzat létezik.
Sziasztok! nenm értem hogy hogy függ össze, én megnéztem de ez rám tartozik, én tudtam hogy ez MG-nek számítana és én nem is indítottam rablást, de egy dollárodat sem vettük el

Ha meg tudtad, hogy MG-nek számítana, akkor miért motoztál meg? Semmi értelme a mondanivalódnak mivel az egyik szavad üti a másikat.

El ne vérezz mert többször irtam hozzászolást. Honnan tudod mi mit akarunk amugy? Attol mert leirtam hogy nem forgalmas meg blip sincs. Volt nalunk fegyver de mar azert sem akartunk teged kirabolni mert megmotozott Marcus. Egyebkent te kezdtel el rohogofejezni szoval ne oktassal ki engem mi a kozossegrombolo. De ha itt is akkor érdekelne hol máshol csináltam még..... Motozas utan volt rp egy szoval sem mondtuk hogy ki akarunk rabolni meg csak fel sem lettel szolitva habar lett volna eleg indokunk ic hogy felkerdezzunk teged.

Nem kívánok veled többet társalogni. Discord megbeszélésre nyitott vagyok admin jelenlétében.

Sziasztok,

Megkaptam mindenkitöl a logot, némelyik kissé hiányos de a lényeg igazából benne van, @freebrams te igazából bevalottad a tetted, NONRPés motozás végett fogsz kapni 120 percet nem, az első jailed.

@kyn999 Neked mondjuk semmi közöd a PK-hoz említve sem voltál, ellenben a stílusod mellete nem tudok elmenni igy a szerveren 2 hét pihenő fog várni mind amit forumon mind amit discordon képviselsz ha szeretnél még a szerveren játszani ajánlom hogy gondolkoz el a magatartásodon és változas rajta. Nem jó irányba haladsz kicsit sem.

A panasz jogos, semenyire sem okés, kocsiból (0-rpével) motozni valaki. Zárom helyezhető.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.