- Május 12, 2026
- 12
- 2
- Karakter
- Molly Nefario
LOS SANTOS RENDŐRSÉG
S.W.A.T. - JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY
WestMTA Rendvédelmi Dokumentáció
1. PARAGRAFUS: ADATOK ÉS KOMPETENCIÁK
Jelentkező teljes neve:
- Molly Nefario.Jelenlegi rendfokozata a Rendőrségen belül:
- Officer III.Miért szeretne a S.W.A.T. alosztályhoz csatlakozni? (Minimum 5-6 mondat)
- Elég régóta vagyok már az állomány tagja. Nemrég sikeresen elvégeztem a MEDIC tanfolyamot. Szeretném ezt a tudást kamatoztatni és éles helyzetekben is alkalmazni. Nem utolsósorban szeretnék fejlődni, minél többet tudni. Célom, hogy az általam megszerzett tudással segítsem az operátorok munkáját. Hogyan reagálna Ön egy olyan feszült helyzetre, ahol a felettese parancsa és a saját biztonságérzete ütközik?
- Minden esetben mérlegelnék, de a felettesem parancsát helyezném előtérbe. Ön szerint mi a különbség egy járőr és egy S.W.A.T. operátor feladatköre között?
- A különbség a következő. A járőr felel a közbiztonságért, és az alapvető nyugalom fenntartásáért. Ameddig a S.W.A.T operátorai különleges kiképzést kaptak. Az operátorok magasabb kockázatú eseményekre lettek kiképezve. Ide tartozik a behatolás, túszejtés. Még a járőrök általában kisebb létszámban, addig a SWAT-os operátorok általában nagyobb létszámban lépnek fel az elkövetők ellen.
2. PARAGRAFUS: HITELLESÍTÉS
Kijelentem, hogy a lapban megadott adatok a valóságnak megfelelnek, a S.W.A.T. belső szabályzatát elfogadom és betartom.
Kelt(VÁROS, HH/NN/ÉÉ): [Los Santos, 06/08/2026]
Aláírás: [Molly Nefario]
Aláírás: [Molly Nefario]