Mokka-AS

Mokka

Zöldfülű
Április 13, 2026
54
17
Tököl
Karakter
Cevonte McCoy 🇺🇸
image.png

Adminsegéd jelentkezési lap

Hogy hívnak a valóságban, illetve InGame? Hány éves vagy?
Kristóf, Cevonte McCoy, 15 életév

Mutatkozz be nekünk egy pár mondatban.
Sziasztok! Kristófnak hívnak most töltöttembe a 15 életévemet és most ballagtam el az Általánosból, sokat szoktam gépezni minden egyes nap, hobbyból focizok a srácokkal. Lassan egy éve foglalkozok Roleplay szerverekkel.

Hányszor lettél a szerveren szankciónálva (adminjail, ban)? (UCP képet mellékelj!)

Hány játszott perccel rendelkezel jelenleg a szerveren? (UCP képet mellékelj!)
26.880 perc (Ez még változni fog).
Miért szeretnél Adminsegéd pozíciót betölteni a szerveren?
Szeretek az embereknek segíteni, és vissza szeretném adni azt a szíveséget amikor nekem segítettek.

Mi az Adminsegéd feladata?
Az adminsegéd feladata, hogy segítsen az embereknek a kisebb kérdések meg válaszolásával.

Miért pont téged válasszunk? Miben különbözöl a többi jelentkezőtől?
Segítőkész vagyok és nagyon gyorsan tanulok a hibáimból, mindig elérhető vagyok.

Írj három darab pozitív, illetve három darab negatív tulajdonságot magadról.
Pozitív: Segitőkész vagyok mint az alábbi kérdésekbe megemlítettem, Tanulékony vagyok gyorsan tanulom meg a dolgokat, nem jártatom a számat feleslegesen.
Negatív: Egy kicsit türelmetlen vagyok, rosszabb napokon lusta vagyok, néhány kérdést lassabban oldom meg.

Szeretnél a későbbiekben Adminisztrátor pozíciót betölteni? Amennyiben igen, miért?
Még nem, egyenlőre csak Adminsegéd szeretnék lenni.

Mennyi időt tudnál fent lenni a szerveren, ebből mennyit tudnál az Adminsegéd feladatok ellátására fordítani?
Nagyon sokat gépezek ezért körülbelül 4-5 órát foglalkoznék az Adminsegéd feladatokkal.

Írj három olyan helyszínt, ami szerinted fontos egy kezdő játékosnak, válaszod indokold.
Városháza: Ha ellátogat oda akkor ki tudja váltani a személyes dolgokat engedélyeket.
Autósiskola: Ott le tudja tenni az elméletit és a gyakorlatit és ha sikeres meg kapja a jogosítványát.
Szerelőtelep:Ha van egy járgánya ott tudja meg szereltetni.

Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
Szia! Ez egy Roleplay szerver vagyis RP szerver, itt írással tud komunikálni. A /me-t szokták használni sokan az azt jelenti hogy Cselekszik a karaktered például le teszi a poharát az asztalra, /do az meg a történés, de ajánlom , hogy oldvasd el a szabályzatot ezen a linken megtudod tenni https://rules.westmta.com/server. További jó játékot!

Utoljára szerkesztve:
Kedves Jelentkező!

Megkérlek, hogy a játszott percedhez csatolj egy UCP képet.

Ezen kívül az IG neved nem szerepel az UCP rendszerbe, kérlek javítsd ki a jelenlegire.

Üdv
Laquez

Tilos az egy szavas hozzászólás. #Slider
Kedves Jelentkező!

Megkérlek, hogy a játszott percedhez csatolj egy UCP képet.

Ezen kívül az IG neved nem szerepel az UCP rendszerbe, kérlek javítsd ki a jelenlegire.

Üdv
Laquez
Kész!