LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP
OOC RÉSZ
Hogyan szólíthatunk?
AlexHány éves vagy?
18Mutatkozz be röviden.
Alex vagyok, 18 éves.. de ezt tudjátok már mivel fent leírtam, szóval ezt ne figyeljétek. Jelenleg még Középsuliba járok, most megyek 11.-be, ez azért van, hogy csak 11-be megyek és nem 12-be mert, szakmát váltottam 1x ezért vissza kerültem 10-ből 9-be méég. Gépi- és CNC Forgácsolónak tanulok, későbbiekben ezzel a szakmával tervezek elhelyezkedni, külföldön. Jelenleg még ugyebár nyári szünet van, bár ez rám tekintve annyiból "rossz", hogy van nyári gyakorlat ami reggel 6:00-tól - 13:00-ig tart, ez után szokott a szabad időm lenni, de az olyan 16-17 felé szokott lenni biztosan, de lehet előbb is. Igazából a nyári gyakorlatnak nemsokára vége lesz, tehát ez sem annyira lényeg, ez az utolsó hét augusztustól már rá fogok érni ha minden igaz. Kicsit, hogy meséljek az MTA-s multomról 2020 óta kezdtem el játszani, a legelső szerver ahol megtanultam nagyjából mindent és ahonnan megtetszett nekem ez az egész az a jól ismert SeeMTA V2 volt... nagyon sokat játszottam azon a szerverem és sok máshol is megfordultam, de akkor is ott van a legtöbb vagyonom illetve a legtöbb tapasztalatom tavaly hagytam abba ott a szervert, mivel eléggé kihalt sajnos... amiket viszont ott elértem az az adminsegéd volt SCCS(Szerelőtelep) Al-Leader és még sok más frakcióban megfordultam ott. Szabad időmre kicsit visszatérve, azért mondtam, hogy 16-17től érnék rá mivel előtte, ugyebár haza érek és akkor a szokásos ruting "munka" után, fürdés, evés, pihenés, báár szoktak olyan napok lenni, nagyon max 1-2 a héten amikor délután nem tudok lenni semennyit sem körülbelül, mivel azt a pár napot haverokra/barátnőmre fordíttom, de remélem ez megérthető :D (Sokat tudnék lenni egy is szolgálatban ;D)Mi az accountod ID-je?
270Hány játszott perccel rendelkezel?
2.573Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra)
20 órát (Minimum)Rendelkezel Discord fiókkal?
[X]Igen[-]NemRendelkezel működéképes mikrofonnal?
[X]Igen[-]NemJail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be!
https://imgur.com/a/XsiaBuAÁtolvastad és megértetted a frakció szabályzatot?
TermészetesenIC RÉSZ
Teljes neve:
Michael CordonSzületési helye:
Los SantosSzületési ideje:
1992/07/07Édesanyja leánykori neve:
Sophie MartinezBejelentett lakcíme:
Los Santos, Jefferson Street. 128.Rendelkezik autójavító tapasztalattal?
Rendelkezek, igenMi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[-]Általános Iskola[-]Szakmai Iskola[X]Középiskola (Érettségi)[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni?
Mivel régen is dolgoztam már maguknál, legfőképpen ezért szeretnék vissza térni, nem a pénz miatt, hanem a társaság miatt régen is nagyon tetszett a társaság, tudom azóta változott sok minden, de ez csak rá tesz még az egészre, hogy vissza jöjjek.Miért Önt válasszuk?
Régebben is dolgoztam itt tehát nagyjából tisztában vagyok a dolgokkal, illetve segítőkész vagyok, türelmes és terhelhető egyszerre akár több munkát is eltudok végezni nagy esélyel jóól is azt.Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[-]7:00-15:00[X]15:00-18:00[X]18:00-22:00[-]22:00-23:59[-]00:00-3:00SZAKMAI KÉRDÉSEK
Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás[X] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogásMi az olajszűrő feladata?
Megtisztítsa vagy tisztán tartsa a motorolajat a szennyeződésektőlMi okozhatja a motor túlmelegedését?
Kevés hűtőfolyadék, hibás hűtőrendszer, rossz termosztátMire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
Motorolaj feladata: Ken, hűt, tisztít és védi a motor alkatrészeit. A számok az olaj viszkozitását ( folyóságát ) jelölik. A W a téli (Winter) viszkozitást jelenti, az első szám a hidegben való folyósságot, a második szám pedig a meleg üzemi hőmérsékleten mért viszkozitást mutatja.Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
Jármű hibáinak kiolvasására, diagnosztizálására szolgál. Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
1. A motort rövid ideig bemelegítjük.2. Az autót biztonságosan megemeljük.3. Kicsavarjuk a leeresztőcsavart, és leengedjük a régi motorolajat.4. Leszereljük a régi olajszűrőt, majd felszereljük az újat.5. Visszacsavarjuk a leeresztőcsavart új tömítőalátéttel.6. Betöltjük a gyártó által előírt mennyiségű és típusú motorolajat.7. Beindítjuk a motort, ellenőrizzük, hogy nincs-e szivárgás.8. Leállítás után ellenőrizzük az olajszintet, és szükség esetén utántöltjük.Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:Michael Cordon
Kelt: 2026/07/28, 19:54.
Kelt: 2026/07/28, 19:54.
Utoljára szerkesztve: