Mercedes Benz GLE coupe Volkswagen Touareg (2019)

Delfin

Újonc
Május 8, 2025
3
2
Karakter
Jessica White
8DZ0ozt.png

InGame neved:
< Lily White >

Általad javasolt autó márkája, típusa
< Mercedes Benz GLE coupe Volkswagen Touareg 2019 >

Kép a járműről (imgur, kephost)
< >

Megjegyzés
< Halika, erre a két járműre gondoltam mint SUV személy szerint keveslem a SUVkat a szerveren >

Tilos a egy szavas hozzászólás. Figyelmeztetésed megkaptad! @Ezechiele
Támogatom!

• Imádom
Reactions: Delfin
Támogatom, viszont a VW-t lecserélném egy Cadillac XT5-re vagy egy BMW X6-ra, mert sokkal gyakoribbak az amerikai piacon.
EDIT: Akár egy Ford explorer-t is el tudok képzelni.

Utoljára szerkesztve:
Támogatom, viszont a VW-t lecserélném egy Cadillac XT5-re vagy egy BMW X6-ra, mert sokkal gyakoribbak az amerikai piacon.
Cadillac XT5 az jöhetne az Escalade helyére szerintem. De a többivel egyet értek viszont én mèg a Touregel is szivesen furikàznék

• Imádom
Reactions: Delfin
EDIT: Akár egy Ford explorer-t is el tudok képzelni.
Szia nem baszogatásként írom de én megértem hogy amcsi szabályok vannak stb.. de a magyar szem az europai kocsikat szokta meg és ezért gondoltam arra hogy legyen a VW mint egy olcsobb városi cirkáló. Meg ugye mindekinek más és más tetszik ez egy ötlet személy szerint nekem a régi Cadillac jobban tetszik az a jó forma ami régen volt nem ez az új forma terv. De ugye kinek mi a nyerő.

Szia nem baszogatásként írom de én megértem hogy amcsi szabályok vannak stb.. de a magyar szem az europai kocsikat szokta meg és ezért gondoltam arra hogy legyen a VW mint egy olcsobb városi cirkáló. Meg ugye mindekinek más és más tetszik ez egy ötlet személy szerint én a régi Cadillac jobban tetszik az a jó forma ami régen volt nem ez az új forma terv. De ugye kinek mi a nyerő.
Persze, érthető az érvelésed, de mivel egy amerikai stílusú szerveren játszunk, jobban illenének a tipikus amerikai piacos autók.