Mehrdad Hamid jelentkezési lapja

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

WalterPapy

Vélemény vezér
FőAdmin
Június 1, 2025
830
373
26
Budapest
www.youtube.com
Karakter
Mehrdad Al-Hammidi
YafcjVz.png

⚙️ LOS SANTOS MECHANIC SHOP – JELENTKEZÉSI LAP ⚙️

​

🔹 OOC RÉSZ
​

• Hogyan szólíthatunk?
    ~ Walter ~
  • Hány éves vagy?
    ~ 25 ~
  • Mi az Account ID-d?
    ~ 4082 ~
  • Mennyi ideje RP-zel különféle MTA szervereken?
    ~ 12 éve ~
  • Voltál-e már AdminJail-ben, netán kitiltva a szerverről? Csatolj képet az UCP-ről!
    ~ Nem voltam
    EQ2ORTW.png
    ~
  • A frakcióra mennyi időt tudnál szánni?
    ~ Heti 600-1200 percet ~
  • Tisztában vagy-e a frakció szabályzattal?
    ~ Igen, elolvastam. ~
  • Miért pont téged válasszunk? Miért szeretnél hozzánk csatlakozni?
    ~ Aktív, cselekvőképes, csapatban jól dolgozó személy vagyok. Könnyen megtalálom a közös hangot akárkivel és jól tűröm a monotonítást. A való életben is az autók szerelmese vagyok, a saját autómat is imádom a szerelőm társaságában bütykölni, szépíteni, "okosítani". ~
  • Rendelkezel-e Discord-al és mikrofonnal?
    ~ Igen ~
  • Öt mondatban mutatkozzon be!
    ~ Egy 5 csillagos hotelben dolgozok több mint 3 éve biztonsági tisztként. Jelenleg kazánkezelői tanfolyamot csinálok és egy 1994-es 325i E36 BMW-t renoválok. Barátnőmmel együtt élünk már 4 éve. Az SAMP világába még 2013-ban csöppentem bele idősebb barátaimnak köszönhetően, azóta kisebb megszakításokkal rp-zek rendszeresen. A szabadidőm nagy részét amit játékra fordítok, azt túlnyomorészt az rp-be forgatom. ~

​

🔹 IC RÉSZ
​

• Neve:
    ~ Mehrdad Hamid ~
  • Születési helye, ideje:
    ~ Siráz (Irán) 1980.03.03. ~
  • Édesanyja leánykori neve:
    ~ Mahsa Parmida ~
  • Bejelentett állandó lakcím:
    ~ Jefferson Motel 2/4 ~
  • Legmagasabb iskolai végzettség:
    ~ Érettségi ~
  • Rendelkezik-e érvényes gépjárművezetői jogosítvánnyal?
    ~ Igen ~
  • Rendelkezik-e korábbi szakmai tapasztalattal a járműjavítás és -karbantartás területén, amelyet jelen pozícióban kamatoztathatna?
    ~ A katonai szolgálatom során az egészségügyi részleg mellett a szerelőknek szabadidőmben, hobbiból besegítettem. Túlnyomórészt karosszériajavítással, fényezéssel és alapvető mechanikus feladatokkal láttak el. ~
  • Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop tagja lenni?
    ~ Szeretnék szakmailag előrelépni, a futárkodással felhagyni. Úgy gondolom a tapasztalataim alapján, hogy az LSMS-nél szakmailag előre tudnék lépni. ~
  • Kérem, indokolja meg, miért Ön a legalkalmasabb jelölt a pozíció betöltésére, és miben emelkedik ki a többi jelentkező közül!
    ~ Külföldiként már hozzászoktam, hogy mindig nagyobb elvárásokat fektetnek felém és jobban kell teljesítsek mindenkinél. Túlórákat is áldoznék arra, hogy szakmailag én lehessek az egyik legelismertebb tagja a cégnek. Gyorsan tanulok és könnyen alkalmazkodok akár hierarchikus rendszerekhez is. ~
  • Mellékelje szakmai önéletrajzát! (Kerek mondatokat várunk el!)
    ~ 2025.06.01-jén buszsofőrként kezdtem a városban a pályafutásom, de ez a bérfeszültség végett már a nap végén futárkodtam az Über Eats-nél. 2025.06.02. óta az LSMS-hez közeli gyorsétteremben dolgozom, mint gyorséttermi munkatárs. Emellett a fizetésem kiegészítéseként az Über Eats-en keresztül futárkodom. ~

YafcjVz.png

Tisztelt Mehrdad Hamid,
​
A vezetőség figyelemmel elolvasta jelentkezési lapját, és örömmel értesítjük, hogy felvételt nyert a Los Santos Mechanic Shop csapatába!
Keress fel egy vezetőségi tagot a további teendőkért. ((Discord/Fórum))
​

Üdvözlettel,
Los Santos Mechanic shop HR Team​

• Imádom
Reactions: WalterPapy
Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.