Matteo Lazzari panasztétetele Raphael Gerstern-re

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Aledar

Újonc
Február 1, 2026
18
7
Karakter
Matteo Lazzari
MjE2NTcwOA.png

REPORT AN OFFICER

Feljelentő adatai

Teljes név:
Matteo Lazzari
Telefonszám:
1-130-325
E-mail cím:
[email protected]

Jogi képviselő adatai
Jogi képviselő tölti ki amennyiben megbízás alapján küldi be a nyomtatványt a feljelentő nevében.

Teljes név:
-
Telefonszám:
-
Ügyvédi iroda neve:
-

Feljelentett fél adatai

Teljes név:
Raphael Gerstern
Jelvényszám:
4818
Rendfokozat:
Officer I
Szolgálati járművének adatai:
Típus: Ford
Rendszám: 5AEXM314

Feljelentés kifejtése

A feljelentés leírása, indoka, előzményei:
BaySide irányából tartottam Las Venturas felé, ahol egyszer csak felszólítást hallotam, majd az első adandó biztonságos helyen félreálltam. Az Officer hozzáállásán már látszott, hogy a célja a bírság kiosztása, de probáltam higgadtan kezelni. Amióta a városban élek, ilyen dologra még példa sem volt, amilyen intézkedést az Officer végrehajtott, amivel nem lett volna probléma sem, elfogadtam volna DE! Olyan hozzáállásban, és a jogaival történő visszaélésben volt részem, hogy ilyet egy rendőr nem engedhet meg magának. Az intézkedés végére, pedig a sajátos lelki védelmi mechanizmusom is kapcsolt, ami az officer számára még annyira sem tetszett, és ennek jutalmául egy irreállisan magas csekket adott, olyan dolgokra is, amik meg sem történtek. Sajnos hatalmával nagyon magas szinten visszaél az úr, amin elgondolkodnék a vezetőség felől.

Szenvedett el sérülést az eset során? Amennyiben igen, fejtse ki:
Elég súlyos lelki sérülést szenvedtem az úr által.
Érte önt kár az eset során? Amennyiben igen, fejtse ki:
Anyagi és pszchiés kár ért főleg.

Mellékletek

Rögzített videó és/vagy hanganyag:
-
Fényképek:
-
Iratok / dokumentumok:
Az irataim, amint visszakapom csatolom.
Orvosi látlelet:
-
Egyéb:
Szeretném a büntetés felülvizsgálatát, és az Officer miharabbi átvizsgálást, felülvizsgálását, hogy alkalmas-e a munkakör betöltésére.

Kártérítési igény esetén kitöltendő
Kitöltés hiányában a hatóság nem fog megállapítani kártérítést.

Eltulajdonított tárgyak listája, azok állapota, ismertetőjele (pl. sorozatszám, telefonszám):
Nincs.
Hatóság által kiállított csekk mely a feljelentett fél hibájából következett:

Szervíz számla:
Nincs.
Egészségügyi számla:
Nincs.

Ezen formanyomtatvány aláírásával és beküldésével kijelenti, hogy elolvasta a feljelentéssel kapcsolatos információkat valamint követelményeket, és ennek megfelelően töltötte ki a nyomtatványt. Elismeri, hogy a nyomtatványban leírt adatok és állítások a teljes valóságnak megfelelnek, abban kétes, nem bizonyítható vagy feltételezésre alapuló adat / állítás nincs. Elfogadja amennyiben a nyomtatványt bizonyíték és / vagy egyéb a leírásban szereplő követelmények hiányában nyújtja be a Rendőrség elutasíthatja a feljelentést.
Feljelentéssel élő aláírása:
Matteo Lazzari

KELTEZÉS HELYE, 2026.05.09.​

MjE2NTcwOA.png
Tisztelt Mr. Matteo Lazari!

Az Internal Affairs Division kivizsgálta az esetet.

Az eset kivizsgálását, illetve Officer Gerstern meghallgatását követően arra a döntésre jutottunk, intézkedés során megfelelően járt el, szabályszegés az Officer részéről nem állapítható meg.

Üdvözlettel:
Yaciel Villanueva
Internal Affairs Division, LSPD​

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.