IC ADATLAPTeljes neve: Marcus Callahan
Születési dátum(HH.NN.ÉV): 07.19.1991
Születési hely: Los Santos
Életkor: 35
Nem: Férfi
Állampolgárság: Amerikai
Telefonszám: 1127766
Marcus Callahan 1991-ben született Los Santos egyik szerényebb negyedében. Édesapja teherautós sofőrként dolgozott, míg édesanyja egy helyi üzletben vállalt munkát, hogy biztosítani tudják a család megélhetését. Marcus gyermekkorát nyugodt környezetben töltötte, ahol hamar megtanulta értékelni a kemény munkát és a felelősségteljes életvitelt. Az iskola elvégzése után különböző alkalmi munkákból tartotta fenn magát, dolgozott raktárakban, autómosókban és kisebb vállalkozásoknál is. Mindig érdekelte a járművek világa, ezért szabadidejében gyakran segített helyi szerelőknek, ahol hasznos tapasztalatokra tett szert. Ismerősei megbízható, higgadt és segítőkész emberként ismerték, aki ritkán keveredett konfliktusokba. Marcus célja, hogy tisztességes munkával építsen magának jövőt Los Santosban, és idővel egy stabil, sikeres életet teremtsen a városban.
IC ELŐÉLET Következő válaszokat kérjük X-el jelőlje!
1 Letartóztatták-e már valaha, vagy vádolták-e már meg bűncselekmény elkövetésével?
[ - ] Igen[ x ] Nem
[ - ] Igen[ x ] Nem
- [ - ] Igen
- [ X ] Nem
- [ - ] Igen
- [ X ] Nem
- [ X ] Soha
- [ - ] Az elmúlt 6 hónapban
- [ - ] Az elmúlt 12 hónapban
- [ - ] Több mint 12 hónappal ezelőtt
- [ - ] Igen
- [ X ] Nem
OOC INFORMÁCIÓKNeved és Discord neved: Dominik, dc: therealblnt.
Életkorod: 16
Játszott percek a szerveren: 1,634 perc
Egy héten nagyjából mennyi időd van a frakcióra? 8-12 óra kb, ez változhat alkalmanként.
Rövid, lényegretörő bemutatkozás
Dominik vagyok, 16 éves, vajdasági magyar. Szerbiában születtem és jelenleg középiskolába járok, CNC és egyetemes fémforgácsológép-kezelő szakon tanulok. Szabadidőm nagy részét számítógépes játékokkal töltöm, emellett rendszeresen sportolok és edzőterembe járok. Nyugodt, türelmes és fejlődésre törekvő személyiségnek tartom magam, aki igyekszik tanulni a hibáiból. Játék közben fontosnak tartom a kulturált viselkedést és a közösség tiszteletét. Napi aktivitásom általában 2–3 óra, hétvégéken ennél több is lehet, valamint jó minőségű mikrofonnal rendelkezem.
Rendelkezel bármiféle amerikai rendvédelmi szerepjáték tapasztalattal? ( Más szervereken szerzett tapasztalatra is kiváncsiak vagyunk! ) Igen, rendelkezem egy jópár hónapi mint SD, mint PD tapasztalattal, bár tisztában vagyok hogy ott másképp működtek a dolgok, és itt másképp.
Mióta játszol a WestMTA szerverén, illetve milyen frakcióban voltál eddig? 2025. 12. 13. óta, és nem voltam frakcióban még.
ZÁRÓ NYILATKOZAT
A jelentkezésemmel kijelentem, hogy a fent leírt adatok megfelelnek a valóságnak (OOC) és a karakterem háttértörténetének (IC). Tudomásul veszem, hogy a szabályzat megszegése azonnali kizárással járhat a frakcióból. A frakció belső információit másokkal nem osztom meg, és tisztességes szerepjátékot folytatok.
Aláírás:
Marcus Callahan
Dátum: 2026. 07. 10.
Marcus Callahan
Dátum: 2026. 07. 10.