- Július 15, 2026
- 2
- 0
- Karakter
- Marcus Arnold
LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP
OOC RÉSZ
Hogyan szólíthatunk?
Noel Hány éves vagy?
16 Mutatkozz be röviden.
Noelnak hívnak 16éves vagyok.Jelenleg Erősáramú elektróthcnikusi szakon vagyok.Szabad időmben a jogsira tanulok,motorzom a barátaimmal és MTA szervereken játszomMi az accountod ID-je?
6557 Hány játszott perccel rendelkezel?
5172 Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra)
Naponta 3-4 órát /ICODE]
[B][COLOR=rgb(247, 218, 100)]Rendelkezel Discord fiókkal?[/COLOR][/B] [ICODE][x]Igen[-]NemRendelkezel működéképes mikrofonnal?
[x]Igen[-]NemJail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be!
https://imgur.com/a/uYbKeD2 Átolvastad és megértetted a frakció szabályzatot?
Igen IC RÉSZ
Teljes neve:
Marcus Arnold Születési helye:
Los Santos Születési ideje:
1991.06.07Édesanyja leánykori neve:
Martin Mira /ICODE]
[B][COLOR=rgb(65, 168, 95)]Bejelentett lakcíme:[/COLOR][/B] [ICODE]Los Santos hulladék telep előtii garázs Rendelkezik autójavító tapasztalattal?
Igen Mi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[-]Általános Iskola[-]Szakmai Iskola[x]Középiskola (Érettségi)[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni?
Meglátásaim, és tapasztalataim szerint egy megbízható korrekt, és stabil munkahelyet tud biztosítani a cég.Miért Önt válasszuk?
Véleményem szerint motiváltabb vagyok a többi jelentkezőnél, úgy gondolom, hogy akik szívből foglalkoznak autókkal, azok jobban is értenek hozzájuk. Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[-]7:00-15:00[x]15:00-18:00[x]18:00-22:00[x]22:00-23:59[x]00:00-3:00SZAKMAI KÉRDÉSEK
Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás[x] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogásMi az olajszűrő feladata?
kiszűrje a motorolajból a szennyeződéseket (fémforgács), és ezáltal megvédi a kopó alkatrészeket a károsodástól Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
rossz minőségű hűtő folyadék használata, meghibásodott víz pumpa, hibás termosztát, eltömődött hűtő Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
Motor alkatrészeinek kenésére szolgál, hűtést és védelmet biztosít, 5W-30, 10W-40 a számok/beüt az alábbiakat jelentik: a hidegben való folyékonyságot mutatja, meleg üzemi hőmérsékleten való sűrűséget mutatja, és maga a W az a telet jelöli Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
Hibakód olvasás, amelynek segítségével könyebben megtaláljuk a hibát, és ezek a hibakódok törlése.Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
Elsősorban megemelem az autót, majd az olajteknő alsó csavarját eltávolítva, egy olajleeresztő edénybe folyatom az olajat. Ha ez megvan leszerelem az olajszűrőt, majd az új olajszűrő tőmíttéseit bekenem egy kcisit az új olajjal, úgy rakom fel az újat. A szűrő csere után leengedem az autót, feltöltöm új olajjal a gépjárművet.
Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:Kijelentem hogy teljes mértékben tisztába vagyok mindennel/FONT]
Kelt: 2026.07.29 21óra 29perc[/B
Kelt: 2026.07.29 21óra 29perc[/B
Utoljára szerkesztve: