,,LVL 3 alatti játékos nem vehet részt rablásban" -szabálypont módosítása

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

flaash

Aktív fórumozó
Május 22, 2025
143
730
Karakter
Kilian Kane 🇺🇸
westlogomanager.png

InGame neved:
Kilian Kane

Ötleted:
,,LVL 3 alatti játékos nem vehet részt rablásban" -szabálypont módosítása

Megjegyzés:
Azért is jött fel ez a módosítási igény mert szerintem nem arányos sehogy sem ennek a szabálypontnak a megléte, tekintve hogy Rendvédelemnél 1-es szintű játékos vezethet sofőrként egyes egyedül és üldözhet menekülő gépjárművet, igazoltathat és ölhet is egyértelműen ha helyzete megkívánja úgy hogy életét veszélyeztetve érzi.
Nem teljesen értem hogy akkor ennyi erővel lvl 1-es illegálos miért nem mehet el 2-3 fős társával rabolni ha rendelkezik megfelelő háttérrel, bűnözői múlttal vagy időközben megfelelő rp körülményekkel amelyek során a társaik bevezetik ebbe a világba.

Szia! Gondolom azért hogy ha valaki feljön akkor ne tudjon egyből darálni hanem játsszon is egy kicsit, legyen tisztába az alapvető dolgokkal. Ez megvan lvl 3- ig nem sok az.

• Kedvelés
Reactions: Goblin
Hali. A 3-as szintig 4500 játszott perc kell. Ennyi idő alatt tökéletesen el tud merülni az illegál világában, ki tudja tapasztalni, hogy mi hogy működik és amint elérte ezt a szintet már kamatoztathatja is a tudását.
Szerintem óriási hiba lenne ezen változtatni. Ez a szabályzati pont kiszűri azt a lehetőséget, hogy valaki a karakter létrehozását követően már egy boltrabláson legyen.
Összességében: NEM TÁMOGATOM

Nem lesz változtatva ez a szabálypont.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.