Lukyn Gielyr - NMD

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Lukyn

Újonc
Április 28, 2026
4
4
Karakter
ava kray
westlogofa.png

Panasztevő InGame neve:
Lukyn Gielyr

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
NMD

Panasz leírása, kifejtése, oka:
berakott aj-ba, hogy kérjek névváltást. Nyitottam egy reportot, nem tudott rá világos magyarázatot adni, hogy mi nem megfelelő a nevemen, idézem: "nem megfelelő". Rámcsapta a reportot mint kutyára az ajtót.

Kötelező bizonyítékok (pl. log, kép, videó):

Megjegyzés:

A Lukyn név eredete és jelentése több forrásra vezethető vissza:​
  • Középkori angol eredet: A Lukyn egy középkori angol családnév és keresztnév, amely a görög eredetű Luke (Lukács) személynévből származik.​
  • Történelmi előfordulás: A család a Shropshire (Salop) megyei területekről származik, ahol a manornak (birtoknak) voltak az urai.​
  • Szlovén/Olasz kapcsolat: A Lukin szlovén név a velencei olasz Luchin szlovénosított formája, amely szintén a Luca (Lukács) névből ered. [1, 2, 3]​

Továbbra sem értem mi nem életszerű a névben, mikor ez egy létező név!

Rendben, igazából akkor el is van bírálva a pk gyakorlatilag ha főadminnak ez a véleménye. akkor az életszerűség kedvéért írok majd valamikor névváltást George Smith-re vagy valami hasonlóra, hogy életszerű legyen a szerepjátékom. talán nem lesz probléma vele úgy már!!

(de azért továbbra is kíváncsi lennék mi a probléma a jelenlegivel)

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: NMD
Sziasztok, nem bírálati szándékkal írok. Én voltam az a bizonyos főadmin, aki szólt NMD-nek, hogy ez a név nem reális. Több helyen is rákerestem, de nem találtam bizonyítékot arra, hogy valóban létező név lenne, ezért kerültél névváltás miatt jailbe.

• Fire
Reactions: patrik.
Szia.

Nekem elsőre kidobta a Google a Lukyn nevet mikor rákerestem, sőt ha jól emlékszem anno még random name generatorral generáltam azt. A ‘Gielyr’ mondhatni fantázia névnek, de nem gondolnám, hogy probléma lenne vele és hogy nem állná meg a helyét egy RP szerveren a többi sokkal megkérdőjelezhetőbb név mellett.

Rákerestem a nevedre, illetve külön a kereszt és vezetéknevedre is. Abban igazad van, hogy a Lukyn mint keresztnév létező, viszont a "Gielyr" nem tűnik reális névnek. Ezért is szóltam az adminisztrátornak, hogy intézkedjen, de ettől még nem szükséges teljesen hétköznapi nevet megadnod, csak maradjunk a realitás talaján. ;)
Igyekszünk minden nem reális nevet kiszűrni, de rengetegen regisztrálnak nem reális vagy fun névvel, így ez időbe telik.

• Fire
Reactions: patrik.
Sziasztok.

A panaszkönyvet én fogom bírálni, aminek a bírálatával már meg is érkeztem.

A "Lukyn" keresztnévvel nincsen semmi baj, viszont a vezetékneved valóban nem egy létező vezetéknév. Próbálj meg egy olyan vezetéknevet megadni, ami létezik. Smiley az utolsó hozzászólásában kifejtett mindent, amivel egyet tudok érteni teljes mértékben.

Így a panaszkönyv jogtalan, az érintett Adminisztrátorok helyesen jártak el.
Zárható és helyezhető.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.