Lucia Francesca - Los Santos Police Department - Jelenkezési lapja.

Krissa

Újonc
Augusztus 11, 2025
10
0
26
Los Santos
Karakter
Lilly Smith
MTk4Nzg4Mg.png

📘 IC ADATLAP

Teljes neve: Lucia Francesca

Születési dátum(HH.NN.ÉV): 04.27.2001

Születési hely: Los Santos

Életkor: 25

Nem:

Állampolgárság: American

Telefonszám: 1129280

Határozott, fegyelmezett és kiemelkedő válságkezelési tapasztalattal rendelkező szakember. Korábbi magas rendfokozatú rendőri karrierem során széleskörű tapasztalatot szereztem a taktikai műveletek irányításában, a csapatvezetésben és a nagy nyomás alatti döntéshozatalban. Kiváló helyzetfelismerő képességemnek és fegyverismeretemnek köszönhetően hatékonyan koordinálok komplex biztonsági és logisztikai folyamatokat. A rendvédelmi szerveknél eltöltött évek során megtanultam, hogyan kell hidegfejjel és azonnali, határozott döntésekkel reagálni a legváratlanabb krízishelyzetekre is. Vezetői beosztásomnak köszönhetően nemcsak a parancsok végrehajtásában, hanem a stratégiai tervezésben és az alám rendelt állomány motiválásában is komoly rutint szereztem. Pályafutásom során a lojalitás, a feddhetetlen munkamorál és a szabályok szigorú betartása váltak az első számú alapelveimmé. Célom, hogy ezt a megszerzett parancsnoki és taktikai tudást egy olyan dinamikus környezetben kamatoztassam, ahol a precizitás és a megalkuvást nem tűrő szakértelem elengedhetetlen a sikerhez.

📘 IC ELŐÉLET

Következő válaszokat kérjük X-el jelőlje!

1. Letartóztatták-e már valaha, vagy vádolták-e már meg bűncselekmény elkövetésével?
    • [ - ] Igen
    • [ - ] Nem X
    • [ - ] Igen
    • [ - ] Nem X

💬 OOC INFORMÁCIÓK

Neved és Discord neved: felhaznlónév: adrian.gaming. ( nevem: Adrian )

Életkorod: 18

Játszott percek a szerveren: 7,181p

Egy héten nagyjából mennyi időd van a frakcióra? Sokat ezt nem tudom leirni/elmondani se

Rövid, lényegretörő bemutatkozás Sziasztok én Adrian, vagyok kedves és segitőkész, voltam más szerveren is rendőr bbo-ban, szeretek adni.

Rendelkezel bármiféle amerikai rendvédelmi szerepjáték tapasztalattal? ( Más szervereken szerzett tapasztalatra is kiváncsiak vagyunk! ) SeeMTA LV-n voltam elég sokat de vissza kell szokjak

Mióta játszol a WestMTA szerverén, illetve milyen frakcióban voltál eddig? Régóta játszok WestMTA szerverén pontossan nem tudom, a szerveren em voltam még frakcióban.

Nem volt egyse.

Volt 2 egy testévri egy pedig mostani amig marad

📜 ZÁRÓ NYILATKOZAT

A jelentkezésemmel kijelentem, hogy a fent leírt adatok megfelelnek a valóságnak (OOC) és a karakterem háttértörténetének (IC). Tudomásul veszem, hogy a szabályzat megszegése azonnali kizárással járhat a frakcióból. A frakció belső információit másokkal nem osztom meg, és tisztességes szerepjátékot folytatok.

Aláírás: Kenndy Di Lucy

Igen elfogadom!

Dátum: 5/29/2026