LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP
OOC RÉSZ
Hogyan szólíthatunk?
Veress ÁdámHány éves vagy?
19Mutatkozz be röviden.
egy 19 éves fiatal gyerek vagyok aki szeret uj dolgokat kiprobálniMi az accountod ID-je?
8731Hány játszott perccel rendelkezel?
3676Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra)
4-5 ora Rendelkezel Discord fiókkal?
igenRendelkezel működéképes mikrofonnal?
igenJail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be!
VÁLASZ HELYEÁtolvastad és megértetted a frakció szabályzatot?
igenIC RÉSZ
Teljes neve:
Lucas ThombsonSzületési helye:
All Saints General Hospital Los SantosSzületési ideje:
2006.07.03Édesanyja leánykori neve:
Mira ThombsonBejelentett lakcíme:
nincsRendelkezik autójavító tapasztalattal?
igenMi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[-]Általános Iskola[-]Szakmai Iskola X[-]Középiskola (Érettségi)[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni?
mert érdekel az autok javitása Miért Önt válasszuk?
aktiv és erös fiatal ember vagyokMely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[-]7:00-15:00 X[-]15:00-18:00 X[-]18:00-22:00[-]22:00-23:59[-]00:00-3:00SZAKMAI KÉRDÉSEK
Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás[-] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás X[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogásMi az olajszűrő feladata?
ki sűriti a motorolajbol a szennyezödéseket fémrészecskéket és egyéb anyagokatMi okozhatja a motor túlmelegedését?
nincs hütöfolyadék hibás termosztát nem működö ventilátorMire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
kenje a motor mozgó alkatrészeit és csökentse a motor surlodás és kopását5w-30 hidegen könyebben folyik üzemi hömérsékletbe 30-as viszkozhatásu10w-40 hidegen sürűbb űzemi hömérsékleten 40-es viszkoszhatásua w az a tél rövidítése azaz winterMi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
az obd Műszernek feladata hibakodok kiolvasása törlése hibák es rendeleneségek felismerésejavitás után ellenörzés támogatásaFejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
A motort üzemi hőmérsékletre melegitjük majd le álitjukaz autot biztonságosan meg emeljükaz olaj teknö alá egy felfogo edényt rakunkkicsavarjuk az olajleeresztö csavart és le engedjük a régi olajatkicseréljük az olajszürötvissza rakjuk az olajleeresztö csavart szükség esetén uj csavarralbe töltjük az elöirt mennyiségü és tipusú olajatnívopálcával ellenörizzük az olajszintetellenörizzük hogy nics e szivárgása használt olajat és szűröt hulladékként leadjukKijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:lucas Thombson
Kelt:2026.09.14
Kelt:2026.09.14