LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP
OOC RÉSZ
Hogyan szólíthatunk?
SnoopyHány éves vagy?
19Mutatkozz be röviden.
Sziasztok! Alexandernek hívnak, baráti körökben csak Snoopyként ismernek. Már több, mint egy éve CNC Gépkezelőként dolgozok Veszprémben. Van két szakmám, illetve egy fél éves jogosítványom. Szabadidős elfoglaltságom a számítógépezés, ez teszi ki a napom nagy részét. Az RP-t már elég régóta tolom, nagyjából 2020-ban kezdhettem valamikor, ez idő alatt egész sok mindent megéltem, amiről egy későbbi meghallgatáson szívesen mesélek.Mi az accountod ID-je?
1228Hány játszott perccel rendelkezel?
5101Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra)
Igazából általában úgy dolgozok hogy páros héten délutános, páratlanon délelőttös. Páratlanon gyakorlatilag egész nap, de legalább napi 3-4 órát, pároson már kevesebbet, úgy 1-2 órát naponta.Rendelkezel Discord fiókkal?
[X]Igen[-]NemRendelkezel működéképes mikrofonnal?
[X]Igen[-]NemJail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be!
https://imgur.com/a/1GTE5NtÁtolvastad és megértetted a frakció szabályzatot?
Meg, persze.IC RÉSZ
Teljes neve:
Lucas JaegerSzületési helye:
Los SantosSzületési ideje:
1970.03.10.Édesanyja leánykori neve:
Alexa JhonsonBejelentett lakcíme:
Los Santos, Marina 31.Rendelkezik autójavító tapasztalattal?
IgenMi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[-]Általános Iskola[-]Szakmai Iskola[X]Középiskola (Érettségi)[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni?
Egy stabil, jól fizető állást keresek a nyugdíjig hátralévő időszakra, és úgy gondolom az önök cége megfelel az elvárásaimnak.Miért Önt válasszuk?
Volt régen egy saját kis szerelőműhelyem, akkoriban rengeteg tapasztalatot szereztem, illetve a legjobb mesterektől tanulhattam.Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[X]7:00-15:00[X]15:00-18:00[X]18:00-22:00[-]22:00-23:59[X]00:00-3:00SZAKMAI KÉRDÉSEK
Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás[X] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogásMi az olajszűrő feladata?
Az olaj megtisztítása, szennyeződésmentesség fenntartása.Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
Hűtőfolyadék hiánya, mely adódhat a tartály, vagy a csövek kilyukadásából.Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
A motorolaj feladata a motor kenése, valamint hűtése. Az első szám az alacsony hőmérsékletet, illetve az olaj szivattyúzhatóságát jelképezi, tehát hogyan fog viselkedni az olaj míg hideg. A második szám pedig az olaj súlya 100 Celsius fokon.Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
Az OBD Diagnosztikai műszerrel tudjuk kiolvasni, valamint törölni az autó hibakódjait. Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
Első feladat az autó felemelése csápos emelővel. Olajgyűjtőtálcát helyezünk az olajteknő alá, ezután az olajteknő alján található csavart kicsavarjuk hogy az olaj belefolyjon az olajgyűjtő tálcába. Visszacsavarjuk az olajteknő alján található csavart, leengedjük az autót, és megtöltjük a friss motorolajjal.Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:Lucas Jaeger
Kelt: 2026.08.05. Los Santos
Kelt: 2026.08.05. Los Santos