IC ADATLAPTeljes neve: Lubomir Cellou
Születési dátum(HH.NN.ÉV): 2002 / 05 / 06
Születési hely: Las Venturas Medical Centre
Életkor: 24
Nem: Férfi
Állampolgárság: Amerikai
Telefonszám: +3676177987
Lubomir Cellou egy Las Venturas születésű, Amerikai állampolgár, száznyolcvan-hat centiméter magas, kilenchárom kilógramm súlyával és atletikus testfelépítésével kimondható hogy fizikálisan aktív, mentálisan folyamatosan edzi magát és tanul újabbnál - újabb dolgokat! Szabadidejét edzéssel és túrázással tölti, többször dolgozott már gyárakban, kikötőben rakodóként mivel a munkát sose szégyellte hanem becsülettel viselte! Egy magabiztos kisugárzású férfi, alázatos mégis tekintélyt parancsoló.
IC ELŐÉLET Következő válaszokat kérjük X-el jelőlje!
- Letartóztatták-e már valaha, vagy vádolták-e már meg bűncselekmény elkövetésével?
[ - ] Igen[ x ] Nem
[ - ] Igen[ x ] Nem
OOC INFORMÁCIÓKNeved és Discord neved: Bence / umirin_sterko
Életkorod: Huszonnégy
Játszott percek a szerveren: 133 perc
Egy héten nagyjából mennyi időd van a frakcióra? Munkától függ, de átlagosan 5 órát bőven tudok napiszinten
Rövid, lényegretörő bemutatkozás Bencének hívnak, LUBOnak ismernek! Több éve vagyok a RolePlay világában, másik szervereken többszörösen voltam rendvédelmi szervezetekben! És egyéb Illegális frakcióban több évig töltöttem be FőLeaderi pozíciót! Szabadidőmben edzek, és játszok leginkább!
Rendelkezel bármiféle amerikai rendvédelmi szerepjáték tapasztalattal? ( Más szervereken szerzett tapasztalatra is kiváncsiak vagyunk! ) Természetesen, leginkább az Amerikai stílusu szerveren játszottam, ahol több rendvédelmis tapasztalatot szereztem, ebből fakadóan egy alapom már lenne.
Mióta játszol a WestMTA szerverén, illetve milyen frakcióban voltál eddig? Most pár órája.
ZÁRÓ NYILATKOZAT
A jelentkezésemmel kijelentem, hogy a fent leírt adatok megfelelnek a valóságnak (OOC) és a karakterem háttértörténetének (IC). Tudomásul veszem, hogy a szabályzat megszegése azonnali kizárással járhat a frakcióból. A frakció belső információit másokkal nem osztom meg, és tisztességes szerepjátékot folytatok.
Aláírás:
Lubomir Cellou
Dátum: 2026.05.26
Lubomir Cellou
Dátum: 2026.05.26