Lubomir Cellou application form

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

LUBO

Újonc
Május 26, 2026
1
0
Karakter
Lubomir Cellou
MTk4Nzg4Mg.png

📘 IC ADATLAP

Teljes neve: Lubomir Cellou

Születési dátum(HH.NN.ÉV): 2002 / 05 / 06

Születési hely: Las Venturas Medical Centre

Életkor: 24

Nem: Férfi

Állampolgárság: Amerikai

Telefonszám: +3676177987

Lubomir Cellou egy Las Venturas születésű, Amerikai állampolgár, száznyolcvan-hat centiméter magas, kilenchárom kilógramm súlyával és atletikus testfelépítésével kimondható hogy fizikálisan aktív, mentálisan folyamatosan edzi magát és tanul újabbnál - újabb dolgokat! Szabadidejét edzéssel és túrázással tölti, többször dolgozott már gyárakban, kikötőben rakodóként mivel a munkát sose szégyellte hanem becsülettel viselte! Egy magabiztos kisugárzású férfi, alázatos mégis tekintélyt parancsoló.

📘 IC ELŐÉLET

Következő válaszokat kérjük X-el jelőlje!

1. Letartóztatták-e már valaha, vagy vádolták-e már meg bűncselekmény elkövetésével?
    • [ - ] Igen
    • [ x ] Nem
    • [ - ] Igen
    • [ x ] Nem

💬 OOC INFORMÁCIÓK

Neved és Discord neved: Bence / umirin_sterko

Életkorod: Huszonnégy

Játszott percek a szerveren: 133 perc

Egy héten nagyjából mennyi időd van a frakcióra? Munkától függ, de átlagosan 5 órát bőven tudok napiszinten

Rövid, lényegretörő bemutatkozás Bencének hívnak, LUBOnak ismernek! Több éve vagyok a RolePlay világában, másik szervereken többszörösen voltam rendvédelmi szervezetekben! És egyéb Illegális frakcióban több évig töltöttem be FőLeaderi pozíciót! Szabadidőmben edzek, és játszok leginkább!

Rendelkezel bármiféle amerikai rendvédelmi szerepjáték tapasztalattal? ( Más szervereken szerzett tapasztalatra is kiváncsiak vagyunk! ) Természetesen, leginkább az Amerikai stílusu szerveren játszottam, ahol több rendvédelmis tapasztalatot szereztem, ebből fakadóan egy alapom már lenne.

Mióta játszol a WestMTA szerverén, illetve milyen frakcióban voltál eddig? Most pár órája.

📜 ZÁRÓ NYILATKOZAT

A jelentkezésemmel kijelentem, hogy a fent leírt adatok megfelelnek a valóságnak (OOC) és a karakterem háttértörténetének (IC). Tudomásul veszem, hogy a szabályzat megszegése azonnali kizárással járhat a frakcióból. A frakció belső információit másokkal nem osztom meg, és tisztességes szerepjátékot folytatok.

Aláírás:

Lubomir Cellou

Dátum: 2026.05.26

MTk4Nzg4Mg.png

Mr. Lubomir Cellou

Tájékoztatjuk Önt, hogy a Recruitment and Employment Division felülvizsgálta a kérelmét.
Ennek eredményében a jelentkezése elfogadásra került.
Az elkövetkező 48 órában további instrukciók érdekében felfogja önt keresni a Recruitment and Employment Division az akadémia tanulmányok megkezdése érdekében.

Sok sikert kívánunk.

Yaciel Villanueva

Employment Officer, Recruitment and Employment Division

Los Santos Police Department

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.