- Március 24, 2026
- 2
- 0
- Karakter
- Rodney Bowen
Los Santos Fire Department
Jelentkezési Formanyomtatvány
In Character (IC)
Személyes adatok:
Teljes neve:
Ryan OdvansAnyja neve:
Elizabeth OdvansSzületési hely, idő:
1998.07.28 Los Santos Seville Boulevard 18Személyigazolvány száma:
ID-NBCV6149Jogosítvány száma (amennyiben nem rendelkezik jogosítvánnyal hagyja üresen):
DL-JRFI6149Állampolgárság:
AmerikaiBejelentett lakcím, vagy tartózkodási hely:
Los Santos Seville Boulevard 18Telefonszáma:
1128661Képzettség:
Legmagasabb Iskolai végzettség:
KözépiskolaIntézmény neve:
Jefferson High SchoolVégzettség megszerzésének ideje:
2016.07.18Out Of Character ((OOC)):
Hogyan szólíthatunk?:
Jaczkó DávidÉletkorod:
27Mióta játszol különböző RolePlay szervereken?:
3-4 éveMióta játszol a WestMTA szerverén?
1 hónapjaVoltál már egészségügyi/tűzoltó frakció tagja?:
VálaszCsatolj UCP képet az Adminjailedről/Kitiltásaidról:
https://imgur.com/a/dTWUKKqMesélj magadról pár mondatban:
27 éves vagyok, nyílászaró beépítőként dolgozom, ezért változó hogy mennyit tudok gép előtt lenni. Napi szinten az biztos. Van egy 10 éves kislányom, fiatalon belevágtam a javába. Ha van szabadidőm, szeretek fent lenni a WestMTA szerveren. Mellette hobbi motoros vagyok, van egy vagány 250 crossom.Egészségügyi és tűzoltási kérdések:
Egy túrázó elájult a nyári melegben. Milyen okok állhatnak a háttérben, és hogyan segítene rajta laikusként?:
Hőség, folyadékhiány lehet az oka. Természetesen megnézem hogy lélegzik-e, ha igen, árnyékba viszem és stabil oldalfekvésbe helyezem, teszek rá vízes kendőt, legyezem még a mentők nem érkeznek.Hogyan látna el egy olyan égési sérülést, ahol hólyagok is keletkeztek?:
Megpróbálnám hűteni az égisi sérüléseket langyos vízzel, adok neki egy fájdalomcsíllapítót, illetve leveszem a ruháját ha nem ragadt bele a hólyagokba.Milyen esetben használna nyakrögzítőt a helyszínen?:
Ha eszméletlen, ha fej vagy nyaki sérülése van, ha merev.Mivel és hogyan oltanál el egy elektromos tüzet, kérem fejtse ki részletesebben?!:
Természetesen elsőnek megpróbálok áramtalanítani, ha sikerült akkor kezdődhet a tűzoltás, és nem a láng tetejét kezdem el oltani, hanem a láng tövét.Soroljon fel 5 darab eszközt amit meg találhat egy tűzoltóautóban és melyiket milyen esetben használná?:
Tömlő (vízsugár), CO2 tűzoltó készülék, feszítő-vágó szerszám, légzőkészülék, esetleg hőkamera, Soroljon fel 5 darab eszközt amit meg találhat egy mentőautóban és melyiket milyen esetben használná?:
Defibrillátor, oxigénpalack és maszk, vénakanül, gerinchordágy, vérnyomásmérő JELENTKEZÉSEMMEL ELFOGADOM A FRAKCIÓSZABÁLYZAT ÖSSZES PONTJÁT ÉS IGAZOLOM, HOGY A LAP AZ ÉN SZELLEMI TERMÉKEM.
Kelt: 2026.04.25
Aláírás: Ryan Odvans
Aláírás: Ryan Odvans