- Június 6, 2026
- 8
- 0
- Karakter
- Ryan Mishel
Los Santos Fire Department
Jelentkezési Formanyomtatvány
In Character (IC)
Személyes adatok:
Teljes neve:
Ryan MishelAnyja neve:
Ryan EmilySzületési hely, idő:
Los Santos Hospital 2001.04.19Személyigazolvány száma:
ID-GEZW479Jogosítvány száma (amennyiben nem rendelkezik jogosítvánnyal hagyja üresen):
DL-RNCM479Állampolgárság:
Magyar,AmerikaiBejelentett lakcím, vagy tartózkodási hely:
Idlewood Str. 3307Telefonszáma:
1127918Képzettség:
Legmagasabb Iskolai végzettség:
egyetemIntézmény neve:
Los Santos UniversityVégzettség megszerzésének ideje:
2025.12.05Out Of Character ((OOC)):
Hogyan szólíthatunk?:
KrisztiánÉletkorod:
25 évesMióta játszol különböző RolePlay szervereken?:
6-7 éveMióta játszol a WestMTA szerverén?
Kb 1 éveVoltál már egészségügyi/tűzoltó frakció tagja?:
Még nem.Csatolj UCP képet az Adminjailedről/Kitiltásaidról:
https://imgur.com/a/Vw62hh3Mesélj magadról pár mondatban:
Krisztián-nak hívnak 25 éves középkorú srác vagyok. Nagyából 6-7 éve járom az RP szerverek világát ahol sok értékes tapasztalatot szereztem. Dolgozó ember vagyok aki szabad idejébe szeret kirándulni és túrázni. Szeretek csapatba játszani/dolgozni akár IRL akár ingame. Kicsit lobbanékony a természetem de sose vagyok alpári az emberekkel szembe.Kicsit félénk vagyok ezért a barátkozás számomra kicsit nehézkes.Egészségügyi és tűzoltási kérdések:
Egy túrázó elájult a nyári melegben. Milyen okok állhatnak a háttérben, és hogyan segítene rajta laikusként?:
Nagy valószínűségel hőgutát kaphatott vagy kiszáradt a nagy hőségbe a megoldás elvinni egy árnyékos helyre majd ha magánál van óvatosan adagolunk neki vizet a Szájába.Hogyan látna el egy olyan égési sérülést, ahol hólyagok is keletkeztek?:
Ez attól is függ hogy milyen mértékbe szenvedett égési sérülést ha nem annyira súlyos akkor a hólyagokat előszór is nem szabad ki szúrni langyos vagy hideg vízzel óvatosan locsoljuk a sebet majd ellátjuk azt.Milyen esetben használna nyakrögzítőt a helyszínen?:
Súlyos kocsi baleset esetébe illetve ha a sérült panaszkodik fájdalmakra abban az esetbe stabilizálni kell majd felhelyezni a nyakrögzítőt Mivel és hogyan oltanál el egy elektromos tüzet, kérem fejtse ki részletesebben?!:
Előszőr is ellenőrizzük hogy az adott háztartási készülék nincs-e áram alatt ha áram alatt van azonnal le kapcsoljuk a villany órát majd elkezdjük a tűz eloltását poroltó segítségével.Soroljon fel 5 darab eszközt amit meg találhat egy tűzoltóautóban és melyiket milyen esetben használná?:
1. Tűzoltó tömlő (Víz vagy óltóhab juttatására használják óltáskor) 2.Légzőkészülék(Füstös, mérgező gázos helyeken a tűzoltó védelmére szolgál) 3.Feszítő-vágó berendezés(Baleseteknél a beszorult sérültek kiszabadítására használják) 4.Létra(Magasabb épületek megközelítésére és mentésre használják) 5.Poroltó készülék(Kisebb tüzek, például jármű, vagy elektromos tüzek oltására használják)Soroljon fel 5 darab eszközt amit meg találhat egy mentőautóban és melyiket milyen esetben használná?:
1.Hordágy(Sérült vagy beteg személy biztonságos szállítására használják) 2.Defibrillátor(Szívmegállás esetén a szív újraindítására használják) 3.Vérnyomásmérő(A beteg vérnyomásának ellenőrzésére használják) 4.Oxigénpalack(Légzési nehézség vagy oxigénhiány esetén használják) 5.Elsősegély felszerelés(Sérülések, vérzések és sebek ellátására használják)JELENTKEZÉSEMMEL ELFOGADOM A FRAKCIÓSZABÁLYZAT ÖSSZES PONTJÁT ÉS IGAZOLOM, HOGY A LAP AZ ÉN SZELLEMI TERMÉKEM.
Kelt: 2026.07.07.
Aláírás: Ryan Mishel
Aláírás: Ryan Mishel