[LSFD] ~ Matteo Forte

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Don Matteo

Újonc
Május 22, 2026
3
0
Karakter
Matteo Forte
LSFD.png

Los Santos Fire Department
Jelentkezési Formanyomtatvány

In Character (IC)

Személyes adatok:
Teljes neve: Matteo Orte
Anyja neve: Izabella Forte
Születési hely, idő: Los Santos
Személyigazolvány száma: ID-CEXE8973
Jogosítvány száma (amennyiben nem rendelkezik jogosítvánnyal hagyja üresen): DL-CNYD8973
Állampolgárság: Amerikai
Bejelentett lakcím, vagy tartózkodási hely: Jelenleg nincs
Telefonszáma: 1132296

Képzettség:
Legmagasabb Iskolai végzettség: Egyetem
Intézmény neve:Los Santos High School
Végzettség megszerzésének ideje: 2021.04.20.

Out Of Character ((OOC)):

Hogyan szólíthatunk?: Matteo
Életkorod: 39
Mióta játszol különböző RolePlay szervereken?: 7-8 éve
Mióta játszol a WestMTA szerverén? 2026.05.
Voltál már egészségügyi/tűzoltó frakció tagja?: Igen voltam másik szerveren.
Csatolj UCP képet az Adminjailedről/Kitiltásaidról: https://imgur.com/a/XCYodtG
Mesélj magadról pár mondatban: Hello 39 éves Szegedi születésű. Általában csendes vagyok, nem igen szoktam elmenni sehova. Jobban otthon szeretek lenni. Kis faluban élek. Jelenlegi munkámból kifolyólag kicsit több időm van az rp világára. Szeretek kerékpározni sétálni, vagy a kertbe tevékenykedni.

Egészségügyi és tűzoltási kérdések:

Egy túrázó elájult a nyári melegben. Milyen okok állhatnak a háttérben, és hogyan segítene rajta laikusként?: Napszúrás kiszáradás Höguta vagy kimerültség okozhatja többek között a rosszúllétet. Árnyékos helyre vinném kissé megemelném lábát vizes borogatást tennék nyakára majd friss vizet biztosítanék illetve élelmet eközben hívnék orvost.
Hogyan látna el egy olyan égési sérülést, ahol hólyagok is keletkeztek?: Hűteném az égett felületet vízzel majd lefedném óvatosan steril gézzel hogy megvédjem a további szennyeződésektől.
Milyen esetben használna nyakrögzítőt a helyszínen?: Nyakrögzítőt akkor használnék, ha fenn áll a veszélye nyaki gerincsérülésnek, például ha magasról esik le , baleset szenved vagy fejsérülés éri, ez esetben stabilan kell tartani a sérült fejét és a nyakát, majd fel kell helyezni a nyakrögzítőt, hogy megakadályozza a további mozgást.
Mivel és hogyan oltanál el egy elektromos tüzet, kérem fejtse ki részletesebben?!: Áramtalanitom a helységet ha lehetséges majd porraloltóval oltanám el a tüzet vagy CO₂ alapú tűzoltót alkalmaznék. Semmiféleképpen nem szabad vízzel oltani, mert áramütést okozhat.
Soroljon fel 5 darab eszközt amit meg találhat egy tűzoltóautóban és melyiket milyen esetben használná?: Tűzoltó tömlő kisebb tüzek oltására használjál. Pneumatikus feszítővágó közlekedési baleseteknél szokták használni jobban. Létra magasba való feljutáshoz használják. Hőkamera A láthatatlan hőforrások felfedezésére használják. Porral oltó kisebb tüzek eloltásánál használják.
Soroljon fel 5 darab eszközt amit meg találhat egy mentőautóban és melyiket milyen esetben használná?: Defibrillátor szívmegállás esetén kell használni. Oxigénpalack légzési nehézség vagy oxigénhiány esetén kell használni. Kötszerek és steril géz vérzések ellátására és sebek lefedésére használják. Hordágy a sérült vagy beteg szállítására használják. Nyaki merevítő csigolyatörés gyanújakor használják.

JELENTKEZÉSEMMEL ELFOGADOM A FRAKCIÓSZABÁLYZAT ÖSSZES PONTJÁT ÉS IGAZOLOM, HOGY A LAP AZ ÉN SZELLEMI TERMÉKEM.

Kelt: 2026.06.05.
Aláírás: Matteo Forte
LSFD.png

LSFD.png

Tájékoztatjuk Önt arról, hogy a Human Resources and Finance Department feldolgozta levelét.

Jelentkezés kiértékelése megtörtént és örömmel értesítjük, hogy jelentkezését elfogadtuk! Megfelelt az elvárásoknak.

Kérjük továbbiakban vegye fel a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából az illetékessekkel!

((OOC Megjegyzés: Linkre kattintva keress fel minket.
))

Köszönjük a türelmét.

Kelt: 2026.06.06.

Aláírás: Director - Ryan Everett

LSFD.png

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.