Los Santos Fire Department
Jelentkezési Formanyomtatvány
In Character (IC)
Személyes adatok:
Teljes neve:
Lucas JaegerAnyja neve:
Alexa JhonsonSzületési hely, idő:
Los Santos, 1962.05.01.Személyigazolvány száma:
ID-LIFC1220Jogosítvány száma (amennyiben nem rendelkezik jogosítvánnyal hagyja üresen):
DL-XCVW1220Állampolgárság:
AmerikaiBejelentett lakcím, vagy tartózkodási hely:
Los Santos, El Corona 1.Telefonszáma:
1-130-112Képzettség:
Legmagasabb Iskolai végzettség:
ÉrettségiIntézmény neve:
Los Santos Preparatory AcademyVégzettség megszerzésének ideje:
1980.06.15.Out Of Character ((OOC)):
Hogyan szólíthatunk?:
SnoopyÉletkorod:
19Mióta játszol különböző RolePlay szervereken?:
Az RP-t körülbelül 2020-ban kezdtem, így már a hatodik éve.Mióta játszol a WestMTA szerverén?
Mikor nyílt a szerver akkor felnéztem, viszont a See-s tevékenységeim miatt abba is maradt az egész. A héten kezdtem el itt játszani, aztán megtetszett a koncepció.Voltál már egészségügyi/tűzoltó frakció tagja?:
See-s karrierem során voltam a V3 idején kettő alkalommal OMSZ-ben, majd LV-n egy alkalommal az LVMS-ben.Csatolj UCP képet az Adminjailedről/Kitiltásaidról:
https://imgur.com/a/ZKK2hh2Mesélj magadról pár mondatban:
Nos üdv, baráti körökben csak Snoopy-ként ismernek, nemrég töltöttem a 19-et. Végzettségem szerint CNC programozó, valamint Gépi forgácsoló vagyok, lassan az első évemet töltöm a munkahelyemen CNC gépkezelőként. Napi elfoglaltságom a számítógépezés, ezen kívül nagyon nem csinálok mást. RP világába már egész régóta belecsöppentem, megjártam több szervert is viszont a Seemta volt a meta, azt toltam nagyon sokáig, ahol a frakciók nagy részét meg is jártam, ebből az SCKK tartott a legtöbb ideig, Slider onnan is ismerhet engem.Egészségügyi és tűzoltási kérdések:
Egy túrázó elájult a nyári melegben. Milyen okok állhatnak a háttérben, és hogyan segítene rajta laikusként?:
Elsősorban högutára, vagy kimerültségre gondolnék, viszont jó biztosra menni így vizsgálnám a pulzusát, légzését. Ha ez mind rendben van akkor segítséggel elvinném egy árnyékosabb helyre, amennyiben lehetőség van rá, egy légkondicionált szobába, ahol vizes rongyokkal próbálnám hűteni a testét. Hogyan látna el egy olyan égési sérülést, ahol hólyagok is keletkeztek?:
Hideg vizet locsolnék a sérült felületre, majd a fertőzések elkerülése végett fedném a sérülést fáslival. Van lehetőség vízbe áztatott fáslit rátekerni, viszont ezesetben folyamatosan cserélni kell majd, ugyanis a sérült egy idő után égetőnek fogja érezni.Milyen esetben használna nyakrögzítőt a helyszínen?:
Fej, nyak, és gerincsérülésnek akár csak a gyanújánál.Mivel és hogyan oltanál el egy elektromos tüzet, kérem fejtse ki részletesebben?!:
Elektromos tűz esetében először mindenképp le kell kapcsolódni az áramellátásból, mondjuk egy szerverterem esetében a biztosítót kell lekapcsolni, egy égő autó esetében az akkumulátort kell lecsatlakoztatni. A tűz oltását kizárólag poroltóval lehet megkezdeni, ugyanis lehetnek még rejtett áramforrások amik nagyobb kárt okoznának, mint hasznot, valamint a víz kárt tehet az elektronikus berendezésekben.Soroljon fel 5 darab eszközt amit meg találhat egy tűzoltóautóban és melyiket milyen esetben használná?:
Poroltó - Elektronikus tűz esetén.
Létra - Nehezebben elérhető helyek megközelítésére
Feszítővágó - Karosszériaelemek szétnyitásához
Tömlő - Vízzel való oltáshoz
Oxigénpalack - Égő épületek megközelítéséhezSoroljon fel 5 darab eszközt amit meg találhat egy mentőautóban és melyiket milyen esetben használná?:
Vérnyomásmérő - Vérnyomásmérésre
Hordágy - Sérült szállításra
Defibrillátor - Újraélesztésre
Kötszerek, fertőtlenítőszerek - Felületi sérülések kezelésére
Rögzítősín, vákuummatrac - Tört, vagy törésgyanús végtag rögzítésére JELENTKEZÉSEMMEL ELFOGADOM A FRAKCIÓSZABÁLYZAT ÖSSZES PONTJÁT ÉS IGAZOLOM, HOGY A LAP AZ ÉN SZELLEMI TERMÉKEM.
Kelt: 2026.06.26.
Aláírás: Lucas Jaeger
Aláírás: Lucas Jaeger