[LSFD] - Hugo R Salvatore

M0Z3S

Újonc
Május 17, 2025
8
1
Karakter
Hugo R Salvatore
LSFD.png

Los Santos Fire Department
Jelentkezési Formanyomtatvány

In Character (IC)

Személyes adatok:
Teljes neve: Hugo R Salvatore
Anyja neve: Katie Brassco
Születési hely, idő: 2000.04.05
Személyigazolvány száma: ID-FNEI1739
Jogosítvány száma (amennyiben nem rendelkezik jogosítvánnyal hagyja üresen): DL-QESR1739
Állampolgárság: Amerikai
Bejelentett lakcím, vagy tartózkodási hely: 2081 Richman srt. 6
Telefonszáma: 1125023

Képzettség:
Legmagasabb Iskolai végzettség: Egyetem
Intézmény neve:Las Venturas High School
Végzettség megszerzésének ideje: 2022.11.06

Out Of Character ((OOC)):

Hogyan szólíthatunk?: Hugo
Életkorod: 25
Mióta játszol különböző RolePlay szervereken?: kisebb nagyobb kihagyasokkal kb 10 eve
Mióta játszol a WestMTA szerverén? 2025.05.13
Voltál már egészségügyi/tűzoltó frakció tagja?: Igen, tobb kulonbozo szerveren is.
Csatolj UCP képet az Adminjailedről/Kitiltásaidról: https://imgur.com/a/tTBrbB3
Mesélj magadról pár mondatban: Bencenek hivnak jelenleg 25 eves vagyok, egy kisvarosban elek. Jelenleg egyetemen tanulok menedzsment szakon, illetve mellette Tele Sales teruleten dolgozom. Szabadidomben mint minden fiatal szeretek jatszani es barataimmal szorakozni jarni. A jatek nekem olyan mint egy menedek, amikor szorakozni szeretnek, vagy elfelejteni az aznapi dolgokat es problemakat feljovok es jatszok ami teljesen kikapcsol. Eleg nyugodt tipus vagyok mondhatni lehetetlen felidegesiteni.

Egészségügyi és tűzoltási kérdések:

Egy túrázó elájult a nyári melegben. Milyen okok állhatnak a háttérben, és hogyan segítene rajta laikusként?: Leggyakrabban kiszaradas, kimerules vagy hoartalom allhat a hatterben. Arnyekba helyeznem, lefektetnem, ellenoriznem a legzeset, és szükseg eseten mentot hivnek.
Hogyan látna el egy olyan égési sérülést, ahol hólyagok is keletkeztek?: Hutenem folyo, langyos huvos vizzel. A holyagokat steril kotessel lazan lefednem.
Milyen esetben használna nyakrögzítőt a helyszínen?: Fej, nyak vagy gerincserules gyanuja eseten, peldaul baleset vagy magasbol eses utan.
Mivel és hogyan oltanál el egy elektromos tüzet, kérem fejtse ki részletesebben?!: Teljes aramtalanitas szukseges elsokorben, utana porral oltoval fujnam a tuzet.
Soroljon fel 5 darab eszközt amit meg találhat egy tűzoltóautóban és melyiket milyen esetben használná?: Tomlo: tuz oltasara Feszitovas: jarmubol menteshez letra: magasabb helyek elerese feszitovago: kozlekedesi balesetekhez porral olto: kisebb tuzekhez
Soroljon fel 5 darab eszközt amit meg találhat egy mentőautóban és melyiket milyen esetben használná?: defibrillator: ujraeleszteshez Mentoagy: beteg szallitasara nyakrogzito: amennyiben fent all a gerincserules kockazata oxigenpalack: nehezlegzes esetere EKG: szivritmuszavarok erzekelesere

JELENTKEZÉSEMMEL ELFOGADOM A FRAKCIÓSZABÁLYZAT ÖSSZES PONTJÁT ÉS IGAZOLOM, HOGY A LAP AZ ÉN SZELLEMI TERMÉKEM.

Kelt: 2026.09.22.
Aláírás: Hugo R Salvatore
LSFD.png