Los Santos Fire Department
Jelentkezési Formanyomtatvány
In Character (IC)
Személyes adatok:
Teljes neve:
Harvey SparksAnyja neve:
Suzan SmithSzületési hely, idő:
2001.11.04Személyigazolvány száma:
ID-VVXA3101Jogosítvány száma (amennyiben nem rendelkezik jogosítvánnyal hagyja üresen):
DL-XGHA3101Állampolgárság:
AmerikaiBejelentett lakcím, vagy tartózkodási hely:
Los Santos,Rodeo st. 12Telefonszáma:
1-126-091Képzettség:
Legmagasabb Iskolai végzettség:
FőiskolaIntézmény neve:
Columbia UniversityVégzettség megszerzésének ideje: 2023
.06.07Out Of Character ((OOC)):
Hogyan szólíthatunk?:
RaveX-DenisÉletkorod:
22Mióta játszol különböző RolePlay szervereken?:
Viszonylag egészen régóta, több éve már.8-9 éve.Meglehet, hogy több is.Mióta játszol a WestMTA szerverén?
Régebben is játszottam,kisebb nagyobb kihagyásokkal felnézegettem. Jelenleg elég fixen vagyok itt.Voltál már egészségügyi/tűzoltó frakció tagja?:
A szerveren nem, máshol igen.Csatolj UCP képet az Adminjailedről/Kitiltásaidról:
https://imgur.com/a/fBZRoFsMesélj magadról pár mondatban:
Denis vagyok,22 éves.Szerbiai születésű. Középsulit, melót már magyarban végeztem.Jelenleg dolgozom. Szabad időmben pedig a szerverrel, haverokkal sorozattal töltöm ki. Esetleg autókázással. Igazából egy nyugodt, humoros gyereknek tartom magam, aki jól kijön mindenkivel. Szeret rp-k be bonyolódni és egyéb helyzetekbe. Igazából ennyi lenne,ha esélyt kapok jobban megismerhettek! Pacsi.Egészségügyi és tűzoltási kérdések:
Egy túrázó elájult a nyári melegben. Milyen okok állhatnak a háttérben, és hogyan segítene rajta laikusként?:
Az ájulást okozhatja a hőség, kiszáradás vagy vérnyomásesés,vagy valamilyen egészségügyi probléma. Árnyékba vinném, le hüteném,megitatnám.Szükség esetén mentőt hivok. Hőguta esetén nem itatható.Hogyan látna el egy olyan égési sérülést, ahol hólyagok is keletkeztek?:
Ékszereket,szoritó ruhadarabokat eltávolitanám,majd hideg csapvízzel hűtjük le.Esetleg egy óvatos fedőkötést alkalmazok a végére.Milyen esetben használna nyakrögzítőt a helyszínen?:
Gerinc,nyak,fej sérülés feltételezésekor, nagy erejü balesetnél.Mivel és hogyan oltanál el egy elektromos tüzet, kérem fejtse ki részletesebben?!:
Semmiképpen sem vízzel! Először megkeresném az áram forrását, annak megszüntetését követően Porral oltóval,CO2-vel.Soroljon fel 5 darab eszközt amit meg találhat egy tűzoltóautóban és melyiket milyen esetben használná?:
- Feszítővas - Autón, házon talált beszorult ajtó, ablak esetén használandó.
- Sugárcső - A tűz oltására szolgáló vízsugár irányítására és szabályozására használják.
- Tűzoltóbalta - Fa, ajtó, tetőszerkezet és más akadályok bontására, illetve mentési feladatokra használják.
- Hőkamerás készülék - Füst és rossz látási viszonyokkor alkalmazandó. Bajba jutott személyek, tűzforrás megtalálására alkalmas.
- Létra - Magasban lévő helyek, például emeletek vagy tetők elérésére, valamint emberek kimentésére alkalmas.
- Hordágy, kerekesszék, mankó - Beteg szállítása az állapotának megfelelően kiválasztva.
- Gerinchordágy, board - Betegek mozgatását szolgálja.
- Mentő hátizsák - Meghatározott rendben elhelyezve tartalmaz minden olyan eszközt amely, szükséges lehet az ABCDE szerinti betegvizsgálathoz, légútbiztosításhoz, lélegeztetéshez, vérzéscsillapításhoz, vénabiztosításhoz.
- AB táska - Intubációs táska. Műtétek elvégzéséhez tartalmaz ahhoz szükséges dolgokat. (Mint pl. Magill fogók, leszívó katéterek).
- Trauma táska - Rögzítő sínek, nyakrögzitő készlet, Steril és nem steril kötszrek.
JELENTKEZÉSEMMEL ELFOGADOM A FRAKCIÓSZABÁLYZAT ÖSSZES PONTJÁT ÉS IGAZOLOM, HOGY A LAP AZ ÉN SZELLEMI TERMÉKEM.
Kelt: 2026.09.13.
Aláírás: Harvey Sparks
Aláírás: Harvey Sparks