[LSFD] Frank Wiliams jelentkezés

Frank

Újonc
Augusztus 30, 2026
3
1
Karakter
Frank Wiliams
Los Santos Fire Department
Jelentkezési Formanyomtatvány

In Character (IC)

Személyes adatok:
Teljes neve: Frank Wiliams
Anyja neve: Kenneth Anna
Születési hely, idő: Los Santos 1999.04.18
Személyigazolvány száma: ID-LAVD9422
Jogosítvány száma (amennyiben nem rendelkezik jogosítvánnyal hagyja üresen): Igen
Állampolgárság: Amerika
Bejelentett lakcím, vagy tartózkodási hely: Los Santos Marina Street 30c
Telefonszáma: 1-132-816

Képzettség:
Legmagasabb Iskolai végzettség: Válasz
Intézmény neve:Szakmunkás Autószerelő és villamoság
Végzettség megszerzésének ideje: 2016.09.20

Out Of Character ((OOC)):

Hogyan szólíthatunk?: Ciprián
Életkorod: 27
Mióta játszol különböző RolePlay szervereken?:6 éve
Mióta játszol a WestMTA szerverén? 3 hete
Voltál már egészségügyi/tűzoltó frakció tagja?:Igen Másik szerveren
Csatolj UCP képet az Adminjailedről/Kitiltásaidról:Nem volt.
Mesélj magadról pár mondatban: Sziasztok Ciprián vagyok 27 éves 2 gyermekes család apuka igy amikor időm engedi játszani szoktam intenziven napi 2-3 óra jelenleg az országos mentőszolgálatban dolgozom.

Egészségügyi és tűzoltási kérdések:

Egy túrázó elájult a nyári melegben. Milyen okok állhatnak a háttérben, és hogyan segítene rajta laikusként?: Valószinűleg folyadék elmulasztása vagy pedig egy szívérrendeszeri problémák,Segiteni mint tüzöltő csak Folyadék pótlásával tudnám
Hogyan látna el egy olyan égési sérülést, ahol hólyagok is keletkeztek?: Langyos vízzel hütöm 15 percig sterilen gézlappal fedem a hólyagokat nem piszkálom illetve mentőket értesiten
Milyen esetben használna nyakrögzítőt a helyszínen?:Baleset tudazavar vagy nyakfájdalom esetén gerincsérülés gyanuja miatt,
Mivel és hogyan oltanál el egy elektromos tüzet, kérem fejtse ki részletesebben?! Égő elosztott észleltem,másodjára àramtalanitok,Utána Co2 oltóval 1 méterről elkezdtem a lángokat oltani
Soroljon fel 5 darab eszközt amit meg találhat egy tűzoltóautóban és melyiket milyen esetben használná?:Kézi szerszámok ajtónyitásokhoz, sugárcső és tömlő Vizsugárhoz kis és nagynyomásu is van, Hőkamera füstben az embereket megtalálni , Vágóeszközők autóroncsból mentéshez létra 3 részes tolólétra
Soroljon fel 5 darab eszközt amit meg találhat egy mentőautóban és melyiket milyen esetben használná?:EKG szívritmus figyelésére eü táska kötőző olló kesztyű sebek ellátásához oxigén palack légzési nehézségekre,sokk esetében cukorszintmérő vérnyomásmérő alap vitalitás ellenőrzéshez nyakrögzitő gerinclemez balesetnél szokták használni gerincsérülés gyanuja miatt

JELENTKEZÉSEMMEL ELFOGADOM A FRAKCIÓSZABÁLYZAT ÖSSZES PONTJÁT ÉS IGAZOLOM, HOGY A LAP AZ ÉN SZELLEMI TERMÉKEM.
Köszönettel Frank Wiliams
2026.09.02

Utoljára szerkesztve: