[LSFD] - Fathi al-Asmar

Rooland

Barangoló
Támogató
Május 8, 2025
39
29
Magyarország
Karakter
Fathi al-Asmar
LSFD.png

Los Santos Fire Department
Jelentkezési Formanyomtatvány

In Character (IC)​

Személyes adatok:
Teljes neve: Fathi al-Asmar
Anyja neve: Layla al-Haddad
Születési hely, idő: Jeddah - 1996. 10. 27.
Személyigazolvány száma: ID-CTUH1068
Jogosítvány száma (amennyiben nem rendelkezik jogosítvánnyal hagyja üresen): DL-ARTN1068
Állampolgárság: Amerikai
Bejelentett lakcím, vagy tartózkodási hely: Los Santos, Paul St. 2/A
Telefonszáma: 1-124-563

Képzettség:
Legmagasabb Iskolai végzettség: Diploma
Intézmény neve: King Khalid Military College
Végzettség megszerzésének ideje: 2020.07.01

Out Of Character ((OOC)):​

Hogyan szólíthatunk?: Rolinak.
Életkorod: 19 éves vagyok.
Mióta játszol különböző RolePlay szervereken?: Kb. 10 éve.
Mióta játszol a WestMTA szerverén? WestMTAn kisebb nagyobb kihagyásokkal 1.5 éve
Voltál már egészségügyi/tűzoltó frakció tagja?: Igen, egy-két másik szerveren.
Csatolj UCP képet az Adminjailedről/Kitiltásaidról: [URL='https://imgur.com/a/pJd5P7R']UCP kép[/URL]
Mesélj magadról pár mondatban: Sziasztok! Roland vagyok. Verseny szerűen sportoltam, motorozom, idén végeztem a technikusi tanulmányaimmal azaz jelenleg is álláskereső vagyok így otthon töltöm a napjaim, valamint ha időm engedi évek óta az RP-vel is foglalom el magam.

Egészségügyi és tűzoltási kérdések:​

Egy túrázó elájult a nyári melegben. Milyen okok állhatnak a háttérben, és hogyan segítene rajta laikusként?: A melegre tekintve, dehidratáció, só- és tápanyaghiány, vércukorszint leesése. Én, mint jelen helyzetben még civil ember folyadékot és valamiféle cukor tartalmú ételet adnék, valamint árnyékos helyre kisérném.
Hogyan látna el egy olyan égési sérülést, ahol hólyagok is keletkeztek?: Az égési sérülés második fogozatának jelei a hólyagok a hámrétegen. Ezeket hűvös folyadékkal hűteném le, majd steril fedőkötést tennék rá.
Milyen esetben használna nyakrögzítőt a helyszínen?: Ha feltételezhető a gericoszlop, és a nyak sérülése.
Mivel és hogyan oltanál el egy elektromos tüzet, kérem fejtse ki részletesebben?!: Elektromos tüzet szigorúan tilos vízzel oltani, ezért valami speciális oltószer kell. A helyszínt áramtalanítással biztonságossá kell tenni, majd homok, vagy porraloltóval meglehet kezdeni az oltást.
Soroljon fel 5 darab eszközt amit meg találhat egy tűzoltóautóban és melyiket milyen esetben használná?:
[B] Tömlők [/B]-> tűz esetén ezek segítségével lehet a leghatékonyabban a vizet kijuttatni,
[B] láncfűrész [/B]-> természet okozta károk takarításánál (fa, faágak stb.),
[B] oxigénpalackok [/B]-> égő épületbe, vagy esetlegesen pincébe, vagy oxigénhiányos környezetbe való behatolásnál,
[B] tűzoltófejsze [/B]-> természeti katasztrófák menetesítése, esetleges gépjárműbalesetek,
[B] hidraulikus feszítőolló[/B] -> Gépjárműbalesetek mentése
Soroljon fel 5 darab eszközt amit meg találhat egy mentőautóban és melyiket milyen esetben használná?:
[B] Esettáska [/B]-> Az alapvető ellátásokat támogató eszközök hordózó eszköze,
[B] hordágy [/B]-> betegek stabil, és biztonságos szállítására szolgál,
[B] defibrillátor [/B]-> villanyáram segítségével újraélesztésekhez használják,
[B] traumás felszerelések[/B] -> rögzítők, kötszerek,
[B] infúziós felszerelések[/B] -> tasakok, tűk és csövek.

JELENTKEZÉSEMMEL ELFOGADOM A FRAKCIÓSZABÁLYZAT ÖSSZES PONTJÁT ÉS IGAZOLOM, HOGY A LAP AZ ÉN SZELLEMI TERMÉKEM.

Kelt: 2026.09.21.
Aláírás: Fathi al-Asmar​
LSFD.png
​

Utoljára szerkesztve:
LSFD.png

Tájékoztatjuk Önt arról, hogy a Human Resources and Finance Department feldolgozta levelét.

Jelentkezés kiértékelése megtörtént és örömmel értesítjük, hogy jelentkezését elfogadtuk! Megfelelt az elvárásoknak.

Kérjük továbbiakban vegye fel a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából az illetékessekkel!

((OOC Megjegyzés: Linkre kattintva keress fel minket.))

Köszönjük a türelmét.​

Kelt: 2026.09.21

Aláírás: General Director-
Haley Phoenix​

LSFD.png

​