Los Santos Fire Department
Jelentkezési Formanyomtatvány
In Character (IC)
Személyes adatok:
Teljes neve:
Fathi al-Asmar Anyja neve:
Layla al-Haddad Születési hely, idő:
Jeddah - 1996. 10. 27. Személyigazolvány száma:
ID-CTUH1068 Jogosítvány száma (amennyiben nem rendelkezik jogosítvánnyal hagyja üresen):
DL-ARTN1068 Állampolgárság:
Amerikai Bejelentett lakcím, vagy tartózkodási hely:
Los Santos, Paul St. 2/A Telefonszáma:
1-124-563 Képzettség:
Legmagasabb Iskolai végzettség:
Diploma Intézmény neve:
King Khalid Military College Végzettség megszerzésének ideje:
2020.07.01 Out Of Character ((OOC)):
Hogyan szólíthatunk?:
Rolinak. Életkorod:
19 éves vagyok.Mióta játszol különböző RolePlay szervereken?:
Kb. 10 éve.Mióta játszol a WestMTA szerverén?
WestMTAn kisebb nagyobb kihagyásokkal 1.5 éveVoltál már egészségügyi/tűzoltó frakció tagja?:
Igen, egy-két másik szerveren. Csatolj UCP képet az Adminjailedről/Kitiltásaidról:
[URL='https://imgur.com/a/pJd5P7R']UCP kép[/URL] Mesélj magadról pár mondatban:
Sziasztok! Roland vagyok. Verseny szerűen sportoltam, motorozom, idén végeztem a technikusi tanulmányaimmal azaz jelenleg is álláskereső vagyok így otthon töltöm a napjaim, valamint ha időm engedi évek óta az RP-vel is foglalom el magam. Egészségügyi és tűzoltási kérdések:
Egy túrázó elájult a nyári melegben. Milyen okok állhatnak a háttérben, és hogyan segítene rajta laikusként?:
A melegre tekintve, dehidratáció, só- és tápanyaghiány, vércukorszint leesése. Én, mint jelen helyzetben még civil ember folyadékot és valamiféle cukor tartalmú ételet adnék, valamint árnyékos helyre kisérném.Hogyan látna el egy olyan égési sérülést, ahol hólyagok is keletkeztek?:
Az égési sérülés második fogozatának jelei a hólyagok a hámrétegen. Ezeket hűvös folyadékkal hűteném le, majd steril fedőkötést tennék rá. Milyen esetben használna nyakrögzítőt a helyszínen?:
Ha feltételezhető a gericoszlop, és a nyak sérülése. Mivel és hogyan oltanál el egy elektromos tüzet, kérem fejtse ki részletesebben?!:
Elektromos tüzet szigorúan tilos vízzel oltani, ezért valami speciális oltószer kell. A helyszínt áramtalanítással biztonságossá kell tenni, majd homok, vagy porraloltóval meglehet kezdeni az oltást. Soroljon fel 5 darab eszközt amit meg találhat egy tűzoltóautóban és melyiket milyen esetben használná?:
[B] Tömlők [/B]-> tűz esetén ezek segítségével lehet a leghatékonyabban a vizet kijuttatni, [B] láncfűrész [/B]-> természet okozta károk takarításánál (fa, faágak stb.),[B] oxigénpalackok [/B]-> égő épületbe, vagy esetlegesen pincébe, vagy oxigénhiányos környezetbe való behatolásnál, [B] tűzoltófejsze [/B]-> természeti katasztrófák menetesítése, esetleges gépjárműbalesetek, [B] hidraulikus feszítőolló[/B] -> Gépjárműbalesetek mentése Soroljon fel 5 darab eszközt amit meg találhat egy mentőautóban és melyiket milyen esetben használná?:
[B] Esettáska [/B]-> Az alapvető ellátásokat támogató eszközök hordózó eszköze, [B] hordágy [/B]-> betegek stabil, és biztonságos szállítására szolgál, [B] defibrillátor [/B]-> villanyáram segítségével újraélesztésekhez használják, [B] traumás felszerelések[/B] -> rögzítők, kötszerek,[B] infúziós felszerelések[/B] -> tasakok, tűk és csövek.JELENTKEZÉSEMMEL ELFOGADOM A FRAKCIÓSZABÁLYZAT ÖSSZES PONTJÁT ÉS IGAZOLOM, HOGY A LAP AZ ÉN SZELLEMI TERMÉKEM.
Kelt: 2026.09.21.
Aláírás: Fathi al-Asmar
Aláírás: Fathi al-Asmar
Utoljára szerkesztve: