Los Santos Fire Department
Jelentkezési Formanyomtatvány
In Character (IC)
Személyes adatok:
Teljes neve:
Drake ScofieldAnyja neve:
Sara ScofieldSzületési hely, idő:
1998.06.12.Személyigazolvány száma:
ID-UYGR1185Jogosítvány száma (amennyiben nem rendelkezik jogosítvánnyal hagyja üresen):
DL-BKHG1185Állampolgárság:
AmerikaiBejelentett lakcím, vagy tartózkodási hely:
Las Venturas ,Richmond 202Telefonszáma:
1-124-763Képzettség:
Legmagasabb Iskolai végzettség:
Egészségügyi szakképesítésIntézmény neve:
Los Santos Medical CollegeVégzettség megszerzésének ideje:
2022.06.17.Out Of Character ((OOC)):
Hogyan szólíthatunk?:
Attila/Ati.Életkorod:
23Mióta játszol különböző RolePlay szervereken?:
10+éve,Mióta játszol a WestMTA szerverén?
2025.05.09-én volt az első regisztrációmVoltál már egészségügyi/tűzoltó frakció tagja?:
Igen voltam.Csatolj UCP képet az Adminjailedről/Kitiltásaidról:
https://imgur.com/a/vRlUM5g#KAPKuTDMesélj magadról pár mondatban:
Attila vagyok 23 éves, most váltottam munkát, eddig DPD futárt voltam, most shein futár vagyok. Jelenleg napi szinten változik az aktivitásom attól függ, hogy mennyi cimem van, és milyen időben végzek vele.Egészségügyi és tűzoltási kérdések:
Egy túrázó elájult a nyári melegben. Milyen okok állhatnak a háttérben, és hogyan segítene rajta laikusként?:
Kiszáradás, kimerültség,esetleges napszúrás. Mindenképp árnyékba vinném, és folyadék pótlásba kezdenék, közben értesítek valamilyen segélyszolgálatot.Hogyan látna el egy olyan égési sérülést, ahol hólyagok is keletkeztek?:
Égisérülésre laza kötést szokás alkalmazni.Milyen esetben használna nyakrögzítőt a helyszínen?:
Amennyiben olyan sérülés történhetet, ahol feltételezhetően megsérült a nyak a csigolya esetlegesen a gerinc, igy stabilizálva a korházba szállításig.Mivel és hogyan oltanál el egy elektromos tüzet, kérem fejtse ki részletesebben?!:
Porral oltóval, mivel elektromos tüzet nem oltunk vizzel.Soroljon fel 5 darab eszközt amit meg találhat egy tűzoltóautóban és melyiket milyen esetben használná?:
Tűzoltótömlő,légzőkészülék,feszítővágó,porraloltó,és balta.Tömlőt tűzoltáshoz (bokor ház tűz stb.), légzőkészülék akkor amikor bekell menni a tűzhelyéhez, mivel valaki bentragadt, vagy esetlegesen a tűzfő pontját kell oltani.feszítővágó pl autóbalesetnél,ha a kocsiba ragadnak a gépkocsi tulajdonosa avagy utasai, porraloltó elektromos tüzekhez, balta kidőlt, vagy veszélyes fáknál.Soroljon fel 5 darab eszközt amit meg találhat egy mentőautóban és melyiket milyen esetben használná?:
Hordágy, defibillátor, lélegeztető gép,nyakrögzítő,vérnyomásmérő. Hordágy abban az esetben ha a sérült nem tud sajátlábán jönni menni, vagy súlyos sérülés lehetséges, defibillátor szivverés ellenőrzés, szükség esetén szívújrainditáshoz, lélegeztetőgép, füstmérgezés, esetleg légzés leállás miatt, nyakrögzítő, baleseteknél, ahol esélyes a súlyos sérülés a nyak, gerinc környékén, vérnyomásmérő, mind egyszerübb eseteknél is jóljöhet és súlyosabbaknál is. JELENTKEZÉSEMMEL ELFOGADOM A FRAKCIÓSZABÁLYZAT ÖSSZES PONTJÁT ÉS IGAZOLOM, HOGY A LAP AZ ÉN SZELLEMI TERMÉKEM.
Kelt: 2026.08.02.
Aláírás: Drake Scofield
Aláírás: Drake Scofield
Utoljára szerkesztve: