[LSFD] ~ Dante Montemayor

stainel

Újonc
Szeptember 7, 2026
2
0
Karakter
Dante Montemayor
LSFD.png

Los Santos Fire Department
Jelentkezési Formanyomtatvány

In Character (IC)

Személyes adatok:
Teljes neve: Dante Montemayor
Anyja neve: Marisol Montemayor
Születési hely, idő: New Mexico, 1992.05.25
Személyigazolvány száma: ID-MENI9478
Jogosítvány száma (amennyiben nem rendelkezik jogosítvánnyal hagyja üresen): DL-KBYT9478
Állampolgárság: Amerika
Bejelentett lakcím, vagy tartózkodási hely: Las Venturas, Prickle Pine 43.
Telefonszáma: 1-132-866

Képzettség:
Legmagasabb Iskolai végzettség: Főiskola
Intézmény neve:New Mexico State University
Végzettség megszerzésének ideje: 2015.01.24

Out Of Character ((OOC)):

Hogyan szólíthatunk?: Dávid
Életkorod: 24
Mióta játszol különböző RolePlay szervereken?: 12-13 éves koromban kezdtem el rpzni, azóta kisebb - nagyobb kihagyásokkal játszom.
Mióta játszol a WestMTA szerverén? Pár hete kezdtem el a szerveren játszani.
Voltál már egészségügyi/tűzoltó frakció tagja?: Tűzoltó frakcióban voltam másik szerveren.
Csatolj UCP képet az Adminjailedről/Kitiltásaidról: https://imgur.com/GjDyXlI
Mesélj magadról pár mondatban: Dávid vagyok, 25 éves. Bács-kiskun megyében élek, Baja mellett egy faluban. Szakács szakmám van, illetve foglalkozom masszőrködéssel, hobbi téren szeretek kosárlabdázni, számítógépezni.

Egészségügyi és tűzoltási kérdések:

Egy túrázó elájult a nyári melegben. Milyen okok állhatnak a háttérben, és hogyan segítene rajta laikusként?: A háttérben állhat kiszáradás, hőguta. Laikusként először is egy árnyékosabb helyre segítem, ahol ellenőrzöm, hogy lélegzik-e (Ha nem lélegzik normálisan, hívom a mentőket, újraélesztést megkezdem), hűtöm a túrázót vizes ruhával, esetleg legyezéssel.
Hogyan látna el egy olyan égési sérülést, ahol hólyagok is keletkeztek?: Ha hólyagok keletkeznek, az a másodfokú égési sérülés jele, így a sérülést hűvös, folyó vízzel hűtöm, majd valami steril kötszerrel lefedem a sérülést.
Milyen esetben használna nyakrögzítőt a helyszínen?: Nyaki, gerincsérülés esetén használnék nyakrögzítőt.
Mivel és hogyan oltanál el egy elektromos tüzet, kérem fejtse ki részletesebben?!: Első, és legfontosabb, hogy az áramellátást megszüntetjük ha az biztonságosan megtehető, majd CO2 oltóval, vagy porral oltóval megkezdjük a tűznek az eloltását.
Soroljon fel 5 darab eszközt amit meg találhat egy tűzoltóautóban és melyiket milyen esetben használná?: Tömlő (Víz, oltóanyag kijuttatására), Feszítő - vágó berendezés (Járműből való mentéshez), Balta (Ajtók, akadályok bontására, mentés során), Légzőkészülék (Füsttel, mérgező gázokkal lévő helyszínen való munkavégzéshez), Hőkamera (Forró felületek, eltűnt személyek kutatásához)
Soroljon fel 5 darab eszközt amit meg találhat egy mentőautóban és melyiket milyen esetben használná?: Hordágy (Sérült, beteg biztonságos szállítására), Defibrillátor (Életveszélyes szívritmuszavarok, újraélesztés), Oxigénpalack, oxigénmaszk (Légzési nehézség esetén használva), Szívóberendezés (Vér, más váladékok eltávolítására), Infúziós pumpa (Kellő infúzióknak a pumpálásához használt)

JELENTKEZÉSEMMEL ELFOGADOM A FRAKCIÓSZABÁLYZAT ÖSSZES PONTJÁT ÉS IGAZOLOM, HOGY A LAP AZ ÉN SZELLEMI TERMÉKEM.

Kelt: 2026.09.13.
Aláírás: Dante Montemayor
LSFD.png

LSFD.png

Tájékoztatjuk Önt arról, hogy a Human Resources and Finance Department feldolgozta levelét.

Jelentkezés kiértékelése megtörtént és örömmel értesítjük, hogy jelentkezését elfogadtuk! Megfelelt az elvárásoknak.

Kérjük továbbiakban vegye fel a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából az illetékessekkel!

((OOC Megjegyzés: Linkre kattintva keress fel minket.))

Köszönjük a türelmét.

Kelt: 2026.09.13

Aláírás: General Director -
Haley Phoenix

LSFD.png