[LSFD] ~ Conrad McCarthy

Mark5539

Újonc
Február 14, 2026
4
0
Veszprém city
Karakter
Conrad McCarthy
LSFD.png

Los Santos Fire Department
Jelentkezési Formanyomtatvány

In Character (IC)

Személyes adatok:
Teljes neve: Conrad McCarthy
Anyja neve: Emily N McCarthy
Születési hely, idő: Los Santos, 2000.12.10
Személyigazolvány száma: ID-THCK2731
Jogosítvány száma (amennyiben nem rendelkezik jogosítvánnyal hagyja üresen): DL-NRBP2731
Állampolgárság: Elefántcsontparti-Amerikai
Bejelentett lakcím, vagy tartózkodási hely: Las Colinas 3270
Telefonszáma: 1-125-759

Képzettség:
Legmagasabb Iskolai végzettség: Egyetem
Intézmény neve:Université Félix Houphouët-Boigny
Végzettség megszerzésének ideje: 2025.09.20

Out Of Character ((OOC)):

Hogyan szólíthatunk?: Sipos
Életkorod: 16
Mióta játszol különböző RolePlay szervereken?: Komolyabban 1,5 éve.
Mióta játszol a WestMTA szerverén? 2025.05
Voltál már egészségügyi/tűzoltó frakció tagja?: Kisebb szerveren igen, vezettem is, plussz seemta v2-őn is sikerült megpályáznunk, de végül akkor zárt be egy időre és utána el is vették tőlünk a pályázást.
Csatolj UCP képet az Adminjailedről/Kitiltásaidról: Mesélj magadról pár mondatban: Sziasztok, Márknak hívnak és egy jó pár roleplay szervert megjártam, de a westmta megtetszett nekem nagyon. Nagyon régen még telefonon rpztem sampon egy westmta nevű szerveren, ami miatt megkedveltem így az rp-t. Első kis kezdő mta éveimet hl-en kezdtem, kis tapasztalatlanként meg néha funoltam ott, de aztán nem nagyon jött be. Majd utána elkezdtem kisebb szervereken játszani, ahol tudtam adminkodni is, meg tapasztalatot szerzeni az rp iránt. Majd más szervereken elkezdtem a mentős frakciókat pályázgatni, mivel apukám ott dolgozik és már elég magas szintet megjárt így ezzel megjött hozzá a kedvem hogy akkor majd én virtuálisan csináljam ezt. Volt nagyon sok idő kihagyásom, mivel sokat tanulok a szakmám miatt (Magasépítésznek tanulok), de ha van időm és energiám szívesen játszom és aktivizálom a szervert a jelenlétemmel.

Egészségügyi és tűzoltási kérdések:

Egy túrázó elájult a nyári melegben. Milyen okok állhatnak a háttérben, és hogyan segítene rajta laikusként?: Napszúrás, kiszáradtság, kevés folyadékot és ételt vitt be aznap vagy hőguta, én ha van árnyékos hely oda vinném, de ha nincsen akkor én biztosítok neki árnyékot a ruházatommal, majd adok neki folyadékot, borogatom és minél előbb hívom a mentőket.
Hogyan látna el egy olyan égési sérülést, ahol hólyagok is keletkeztek?: Lehűteném hideg vízzel, majd steril hidegborogatással lekötöm.
Milyen esetben használna nyakrögzítőt a helyszínen?: Gerincsérülésnél, jelentős fej- vagy nyaksérülésnél, magasból esésnél vagy közlekedési balesetnél.
Mivel és hogyan oltanál el egy elektromos tüzet, kérem fejtse ki részletesebben?!: Először áramtalanítanám a helyszínt, majd poroltóval eloltnám a tüzet.
Soroljon fel 5 darab eszközt amit meg találhat egy tűzoltóautóban és melyiket milyen esetben használná?: Létra, magasabban lévő tüzet eloltani, vagy mentésekhez, Feszítő-vágó a roncsokba szorult emberek mentésére, Tömlők a tűzoltáshoz, Oxigénpalackok az olyan területekre ahol nagy a füst vagy esetleg szénmonoxid van, Tűzoltó palack, amiben vagy por vagy szén-dioxid van.
Soroljon fel 5 darab eszközt amit meg találhat egy mentőautóban és melyiket milyen esetben használná?: Defibrillátor újraélesztés miatt, Hordozható EKG szívritmus rögzítésére a központba a gyorsabb vizsgálatért, Injekció fájdalomcsillapítás és életmentés céljából, Steril kötszerek a vérző sebek vagy sérülések kőtésére, Hordágy a betegek szállítására.

JELENTKEZÉSEMMEL ELFOGADOM A FRAKCIÓSZABÁLYZAT ÖSSZES PONTJÁT ÉS IGAZOLOM, HOGY A LAP AZ ÉN SZELLEMI TERMÉKEM.

Kelt: 2026.06.24
Aláírás: Conrad McCarthy
LSFD.png

LSFD.png

Tájékoztatjuk Önt arról, hogy a Human Resources and Finance Department feldolgozta levelét.

Jelentkezés kiértékelése megtörtént és örömmel értesítjük, hogy jelentkezését elfogadtuk! Megfelelt az elvárásoknak.

Kérjük továbbiakban vegye fel a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából az illetékessekkel!

((OOC Megjegyzés: Linkre kattintva keress fel minket.))

Köszönjük a türelmét.

Kelt: 2026.xx.xx

Aláírás: Rangod -
Neved

LSFD.png