Lőszeres NPC

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

flaash

Aktív fórumozó
Május 22, 2025
143
730
Karakter
Kilian Kane 🇺🇸
westlogomanager.png

InGame neved:
Kilian Kane

Ötleted:
Lőszeres NPC behozatala illegálnak

Megjegyzés:
Azért lenne rá szükség mivel sok körülmény igazolja hogy szükségünk volna rá, például m4 lőszert nem tudunk se venni játékostól, se a lőszerboltból (ott csak 5x9mm van) ami majdnem egyenlő az illegál kivéreztetésével. Nem szeretnénk adminokat "zaklatni" ezzel a kéréssel, így gondolom ezt hiánypótlónak. Amennyiben elnyerné tetszését a vezetőségnek természetesen ezt egy minigame esetében szeretnénk elképzelni, akár bolt rablós minigame vagy zacis minigame formájában. (főleg hogy konténerrablást nem tudunk végrehajtani mert 4 órás cooldown az nagyon sok esetben sok idő, ott is sok esetben üres konténereket vagy egy ötven vagy százas lőszert kapunk ám nem m4-be)

Nem kell mindent NPC-kkel megoldani. Egy hét után megtanulná mindenki a pozícióit, aztán ennyi lenne belőle, ez egy olcsó megoldás lenne nagyon.

Legyen ez olyan inkább, hogy vagy :
- 1.) Legyen elérhető hozzá egy gyártási mechanizmus.

- 2.) Legyen például a mágneshorgászathoz kötött, esetleg a nyílt tengeren kizárólag, hogy lőszeres ládákat fogni a tengerből, ezekben különféle lőszerek legyenek. ((Én ennek örülnék a legjobban, így újra életre lehetne hívni ezt a rendszert is, jelenleg csak a helyet foglalja))

- 3.) Legyen több és/vagy gyakoribb a konténer rablásokban.

Mint illegál leader átérzem én is a lőszer hiányt, üt minket is rendesen, főleg hogy a saját készletek is végesek, de nem kell mindent egy NPC-re bízni. Legyen egy kis player-interakció.

Egyetértek a fenti hozzászólással, ne egy NPC től lehessen megvenni, az elég unalmas. Személy szerint a lőszergyártást támogatom, mintsem a lőszeresládákat.
Esetleg egy olyan opciót hogy a Reefer mágnesével fel lehet húzni hajóroncsokat, elvinni feldolgozni és a feldolgozott alapanyagokat felhasználva gyártani a lőszerhűvelyt/lőszerfejet, a puskapor meg valami más módon lehetne beszerezni, vagy akár a felhúzott roncs “csomagterén” lenne egy randomizált mennyiségű lőporos hordó.

• Kedvelés
Reactions: flaash és zotya
- 2.) Legyen például a mágneshorgászathoz kötött, esetleg a nyílt tengeren kizárólag, hogy lőszeres ládákat fogni a tengerből, ezekben különféle lőszerek legyenek. ((Én ennek örülnék a legjobban, így újra életre lehetne hívni ezt a rendszert is, jelenleg csak a helyet foglalja))
ráncfelvarrásként simán el tudom képzelni! per pillanat tényleg egy kihasználatlan scriptről beszélünk.

Egyetértek a fenti hozzászólással, ne egy NPC től lehessen megvenni, az elég unalmas. Személy szerint a lőszergyártást támogatom, mintsem a lőszeresládákat.
Esetleg egy olyan opciót hogy a Reefer mágnesével fel lehet húzni hajóroncsokat, elvinni feldolgozni és a feldolgozott alapanyagokat felhasználva gyártani a lőszerhűvelyt/lőszerfejet, a puskapor meg valami más módon lehetne beszerezni, vagy akár a felhúzott roncs “csomagterén” lenne egy randomizált mennyiségű lőporos hordó.
simán megállná a helyét, lenne értelme a hajóknak is ezek mellett.
a puskaporos témát fixen úgy oldanám meg, hogy egy roncs környékén lennének elszórva, amit reeferrel lehet külön felhúzni, de hogy legyen egy kis risk is benne, xy eséllyel beszakadhat a kötél, így a hordó bukta.

Akár lőporgyár is jöhetne. Civilként lehet dolgozni, illegálként lehetne a raktárt megfújni. Meg még egy kis bányászat is bekerülhetne ahol az alapanyagokat lehet bányászni, feldolgozható lenne és onnan több fele szerteágazó megoldást lehetne elvégezni.

Bányászat: Alapanyagok + ércek <--- Legál munka + árúfuvarozás -> Feldolgozóüzem (pl.: Lőporgyár és ékszergyártócég)
Lőporgyár: Alapanyagokból lőpor gyártás (Ha van a gyárba, ha nincs akkor bányászni kell) ez bekerülne egy raktárba <--- Illegál kirabolhatja (Mennyiség függ, mennyit gyártottak le előző rablás óta)
Ékszergyártócég: Cégként üzemeltethető, különféle gyűrűk fülbevalók, mindenféle nyalánkság + árúfuvarozás <--- Ékszerboltokba kerülne
Ékszerboltrablás: Szerintem nincs mit taglalni.

Ha lőpor illegálnál van, akkor még töltényhüvelyt kell craftolni és a kettőt összerakva kapnának lőszert. (Minden lőszerhez más mennyiségű alapanyag kell)
Ergo egy komplex munka, mellé egy kis illegálos ötlet. Mindenki nyer

Akár lőporgyár is jöhetne. Civilként lehet dolgozni, illegálként lehetne a raktárt megfújni. Meg még egy kis bányászat is bekerülhetne ahol az alapanyagokat lehet bányászni, feldolgozható lenne és onnan több fele szerteágazó megoldást lehetne elvégezni.

Bányászat: Alapanyagok + ércek <--- Legál munka + árúfuvarozás -> Feldolgozóüzem (pl.: Lőporgyár és ékszergyártócég)
Lőporgyár: Alapanyagokból lőpor gyártás (Ha van a gyárba, ha nincs akkor bányászni kell) ez bekerülne egy raktárba <--- Illegál kirabolhatja (Mennyiség függ, mennyit gyártottak le előző rablás óta)
Ékszergyártócég: Cégként üzemeltethető, különféle gyűrűk fülbevalók, mindenféle nyalánkság + árúfuvarozás <--- Ékszerboltokba kerülne
Ékszerboltrablás: Szerintem nincs mit taglalni.

Ha lőpor illegálnál van, akkor még töltényhüvelyt kell craftolni és a kettőt összerakva kapnának lőszert. (Minden lőszerhez más mennyiségű alapanyag kell)
Ergo egy komplex munka, mellé egy kis illegálos ötlet. Mindenki nyer
Támogatom én is ezt az ötletet!

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.