- Május 26, 2026
- 4
- 0
- Karakter
- Kaylew Von
LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP
OOC RÉSZ
Hogyan szólíthatunk?
Roland.Hány éves vagy?
22.Mutatkozz be röviden.
Sziasztok, Roland vagyok 22 éves. 8 éve MTA-zom, van 4 év FiveM tapasztalatom, szeretek rp-zni, de legjobban a hc-rp világa fog meg mindig! Szeretem a kihívásokat és grindolni is! Játék mellett zenélek, s dolgozom Marketingesként.Mi az accountod ID-je?
9056.Hány játszott perccel rendelkezel?Jelenleg 1609 pecem van.
Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra)
10-12 órát, egy héten, de hétvégén valszeg többet is.Rendelkezel Discord fiókkal?
[-]IgenRendelkezel működéképes mikrofonnal?
[-]IgenJail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be!
https://imgur.com/a/J2MuiZiÁtolvastad és megértetted a frakció szabályzatot?
Igen.IC RÉSZ
Teljes neve:
Kaylew VonSzületési helye:
Los Santos.Születési ideje:
2004.04.26Édesanyja leánykori neve:
Michaela Loren.Bejelentett lakcíme:
Los Santos, Glen Park st 29.Rendelkezik autójavító tapasztalattal?
Nem.Mi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[-]Általános Iskola[-]Szakmai Iskola[X]Középiskola (Érettségi)[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni?
Édesapám szerelő volt, mikor még élt.. Szeretnék a nyomdokaiba lépni, kiskoromban is mindig csodáltam a munkálatokat, és én magam is odavagyok a gépekért..Szeretném ha édesapám büszke lenne rám.Miért Önt válasszuk?
Magas iskolával végzett, fiatal munkás ember vagyok! Aki nagyon szeret csapatban dolgozni, szereti az autókat bütykölni, és mindig is csodálva nézte ahogy az édesapja szerelt. A szeretet az autó iránt, nem csak akkor van jelen amikor vezeted, hanem amikor éppen kipofozod, hogy a lehető legjobbat nyújtsa neked!Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[X]7:00-15:00[-]15:00-18:00[-]18:00-22:00[X]22:00-23:59[X]00:00-3:00SZAKMAI KÉRDÉSEK
Mi a négyütemű motor négy üteme?
[X] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás[-] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogásMi az olajszűrő feladata?
Kiszűri a motorolajból a koszt,hogy a motor tiszta olajjal működjön.
Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
Rossz vízpumpa, elromlott termosztát,olajhiány,elromlott ventillátor.Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
A motorolaj keni a motor alkatrészeit, hűt, tisztít és segít megvédeni a motort.Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
Hibakód leolvasására alkalmas, ezzel is tisztábban látjuk, az adott jármű hibáit.Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
1.Bemelegítem a motort.
2.Leengedem, a régi olajat.
3.Kicserélem az olajszűrőt.
4.Visszatekerem a csavart.
5.Betöltötöm az új motorolajat.
6.Ellenőrzöm az olajszintet és a szivárgást.
Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:Kaylew Von.
Kelt: Los Santos. 2026.05.26.
Kelt: Los Santos. 2026.05.26.