LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP

Papp László

Újonc
Június 7, 2026
1
0
Karakter
Lukas Peterson
Amelyik topicnál van minta azt kötelező használni. #Slider
Hogyan szólíthatunk? Laci
Hány éves vagy? 16
Hány játszott perccel rendelkezel?6647 perc
Mi az accountod ID-je?
9175
Mutatkozz be röviden. Lacinak hivnak,16 éves vagyok és nagyon szeretek rp t játszani.A legtöbb időmet a WestMta ra forditom,Közép Iskolába járok és Sok a szabad időm van a WestMta ra,naponta haverokkal legalább 4 órát játszok.És szeretek csapatban dolgozni és aktiv közösségben lenni!
Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra) 30 órát
Rendelkezel Discord fiókkal? [X]Igen[-]Nem
Rendelkezel működéképes mikrofonnal? [X]Igen[-]Nem
Jail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be! Nem müködik az imgur ,ezzel tudtam meg oldani https://postimg.cc/tn0ccr1Q
Átolvastad és megértetted a frakció szabályzatot? Igen

IC RÉSZ

Teljes neve Dexter Afton
Születési helye: Los Santos
Születési ideje: 2000.08.28
Édesanyja leánykori neve:Morgan Margarett
Bejelentett lakcíme: Las Ventarus Ház
Rendelkezik autójavító tapasztalattal?Igen,rendelkezem

Mi a legmagasabb iskolai végzettésge?

KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[X]Általános Iskola
[X]Szakmai Iskola
[X]Középiskola (Érettségi)
[X]Főiskola / Egyetem (Diploma)
Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni? Szeretem a csapatmunkát,Dolgozni szeretek,És az autók is érdekelnek,meg a stabil munka hely!
Miért Önt válasszuk?
Gyorsan megszokom a terepet,beilleszkedő vagyok és nem a szám jár hanem a kezem meg az eszem
Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[-]7:00-15:00
[-]15:00-18:00
[X]18:00-22:00
[X]22:00-23:59
[-]00:00-3:00

SZAKMAI KÉRDÉSEK

Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás
[X] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás
[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés
[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogás
Mi az olajszűrő feladata?
A szennyeződések és a a vasrészecskék amely a kopásból származnak megszűrje. Ezért kissebb a károsodás mértéke.
Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
termosztát,rossz vagy kevés olaj,vizpumpa
Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
A motorolaj a belső égésű motorok mozgó alkatrészeinek kenésére, hűtésére és tisztításágára való, míg a számok és betűk az olaj viszkozitását (folyósságát) jelölik: a W (Winter) előtti szám a téli/hidegoldali indíthatóságot, a kötőjel utáni szám pedig a nyári/melegoldali tartósságot mutatja meg.
Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
A diagnosztikai (OBD) műszer szerepe az, hogy kiolvassa az autó számítógépes rendszeréből (ECU) a tárolt hibakódokat és valós idejű adatokat, így segít pontosan beazonosítani a jármű műszaki, elektronikai vagy károsanyag-kibocsátási problémáit anélkül, hogy a motort szét kellene szerelni.
Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
Előkészítés és rögzítés: Járassa a motort az üzemi hőmérséklet eléréséig (a hígabb olaj jobb kifolyása érdekében). A gépjárművet sík talajon rögzítse, emelje meg, és biztonsági bakokkal biztosítsa ki.A fáradt olaj leeresztése: Távolítsa el a felső olajbetöltő sapkát. Helyezzen gyűjtőedényt az olajteknő alá, csavarja ki a leeresztő csavart, és várja meg a kenőanyag teljes kifolyását (kb. 10–15 perc).Visszaszerelés és tömítéscsere: Cserélje ki a leeresztő csavar fém tömítőgyűrűjét egy új darabra a szivárgások megelőzése érdekében, majd húzza meg a csavart a gyári előírás szerinti nyomatékkal.Az olajszűrő cseréje: Szűrőkulccsal lazítsa meg és szerelje le a régi szűrőt. Az új szűrő gumitömítését kenje meg tiszta motorolajjal, majd az egységet kizárólag kézi erővel húzza szorosra a helyén.Rendszerfeltöltés: Töltsön be a gyártói specifikációnak megfelelő, friss motorolajat a névleges térfogatnál fél literrel kevesebb mennyiségben, majd nívópálcával ellenőrizze a szintet.Üzemi ellenőrzés: Indítsa be a motort alapjáraton, és csekkolja az olajnyomás-lámpa kialvását, valamint a tömítettséget. A motor leállítása és 5 perc várakozás után végezzen végső szintellenőrzés

Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás Dexter Afton
Kelt: 2026.08.13

Utoljára szerkesztve:
Tisztelt Dexter Afton!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy az Ön által benyújtott jelentkezési lap sikeresen megérkezett hozzánk, jelenleg kiértékelés alatt áll.
A kiválasztási folyamat következő lépéséről a döntést követően értesíteni fogjuk, kérjük addig szíves türelmét.
Köszönjük, hogy jelentkezésével megtisztelt bennünket és érdeklődést mutatott a meghirdetett pozíció iránt.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png