Los Santos County Sheriff's Department Pályázat.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Santa

Lelkes fórumhasználó
Március 21, 2025
159
88
Karakter
Adam Santa
ukVjYaq.png

Los Santos County Sheriff's Department Pályázat:
@Santa @kr3mx @Zsomborr

Tartalomjegyzék:
IC rész:
  • Los Santos County Sheriff's Department Bemutatása
  • Frakció felépítése (rendfokozatok, alosztályok)
  • Mit kell tudni a Sheriffség vezetőségéről?
  • Toborzási folyamat
OOC rész:
  • Leaderek bemutatkozása
  • Frakcióval való célunk
  • Miért minket válasszatok?

Los Santos County Sheriff's Department Bemutatása:

A Los Santos County Sheriff's Department (L.S.S.D) egy professzionális és rendkívül elkötelezett bűnüldöző szerv, amely felelős az északi San Andreas polgárainak és közösségeinek védelméért. Az osztály a közbiztonság fenntartása, a törvények betartatása, valamint a béke és a rend biztosítása az egész illetékességi területén a fő küldetése. Bár az L.S.S.D. elsődlegesen a Los Santos városán kívüli területekre - például Las Venturasra, Montgomeryre, Dillimorera, egyéb országutakra és nem bejegyzett területekre - összpontosít, szoros munkakapcsolatot tart fenn a Los Santos Police Departmenttel. Ez az együttműködés biztosítja, hogy amikor az L.S.P.D. erősítést vagy további erőforrásokat igényel, az L.S.S.D. készen áll a segítségnyújtásra és reagálásra a város határain belül is. Az egyik legfontosabb feladata a bűnüldözési aktív szolgálatra készülő hallgatók toborzása, képzése és fejlesztése. Az L.S.S.D. strukturált és átfogó képzési programot biztosít, amely nem csak a technikai rendészeti készségekre, hanem a vezetésre, a fegyelemre és az etikus döntéshozatalra is összpontosít. A hallgatókat tapasztalt tisztek mentorálják, akik végigkísérik őket azon az úton, amely során megbízható és rátermett helyettesekké válnak. Az osztály szorosan együttműködik más ügynökségekkel is a bűnözés elleni küzdelem, a vészhelyzetek kezelése és a közösségi kezdeményezések támogatása érdekében. Az erős közösségi kapcsolatok és a bizalomépítés olyan központi értékek, amelyek az osztály modern rendfenntartási megközelítését vezérlik. Az elkötelezettség, a csapatmunka és a folyamatos fejlesztés révén a Los Santos County Sheriff's Department továbbra is a biztonság és az igazságszolgáltatás sarokköve marad a régióban.

Frakció felépítése (rendfokozatok, alosztályok):

Rendfokozatok:
Deputy Sheriff Trainee
Deputy Sheriff I
Deputy Sheriff II
Deputy Sheriff III
Corporal
Sergeant
Staff Sergeant
Lieutenant
Captain
Commander
Assistant Sheriff
Undersheriff
Sheriff

Alosztályok:

Air Unit: Légi támogatást nyújt a földi műveletekhez, a megfigyeléshez és a keresési és mentési feladatokhoz Los Santos megyében.

Detective Bureau: Súlyos bűncselekmények, többek között gyilkosságok, rablások, kábítószerek és szervezett bűnözés ügyében folytat mélyreható nyomozást.

Internal Affairs Bureau: Felügyeli az L.S.S.D. állományának magatartását, és belső vizsgálatok és etikai megfelelés révén biztosítja az elszámoltathatóságot.

Traffic Enforcement Division: A közlekedésbiztonság fenntartására összpontosít a közlekedési járőrözéssel, a balesetek elhárításával, határellenőrzéssel, valamint a jármű- és vezetési szabályok betartatásával.

Special Enforcement Bureau: Taktikai egység, amely olyan magas kockázatú műveletekért felelős, mint a túszejtés, a fegyveres túszejtés és a körözési szolgálatok.

Mit kell tudni a Sheriffség vezetőségéről?
A Los Santos County Sheriff's Department vezetősége három tapasztalt és rendkívül elkötelezett személyből áll: Adam Santa, Chris Brightmore és Silas Lloyd. Mindegyikük egyedi erősséget hoz a csapatba - Adam az operatív kiválóságot és a helyi ismereteket képviseli, Chris a fegyelem és a méltányosság iránti erős érzékkel rendelkező stratéga, míg Silas a fejlődésre, az innovációra és a sorokon belüli bizalom kiépítésére összpontosít. Együtt olyan egységes vezetői csapatot alkotnak, amely nem különálló egységként, hanem gyors és hatékony döntések meghozatalára képes, összetartó egységként működik. Mindhárman tisztában vannak a bűnüldözés helyszíni realitásaival és egy nagy részleg irányításának stratégiai követelményeivel. Vezetői stílusukat a kiszámíthatóság, a professzionalizmus és az emberközpontú megközelítés határozza meg - olyan környezetet teremtve, ahol minden helyettes megbecsültnek és támogatottnak érzi magát. Mélyen elkötelezettek az osztályon belüli személyes és szakmai fejlődés iránt, mindig nyitottak a képzésre, a fejlődésre és az új technológiákra. Erős kötődésük a közösséghez biztosítja, hogy a seriffhivatal nem csupán a törvényt hajtja végre, hanem kiérdemli a lakosság bizalmát. Az L.S.S.D. vezetése együttes szakértelmükkel, integritásukkal és csapatmunkájukkal a stabilitás, a fejlődés és az elszámoltathatóság pilléreként áll

RJzt7Sz.png

Toborzási folyamat:

Mint minden hivatásos bűnüldöző szerv, a Los Santos County Sheriff's Department is tisztában van azzal, hogy a napi feladatok ellátásához fontos, hogy jól felszerelt és alkalmas erőkkel rendelkezzen. Ezért rendszeresen nyitunk toborzási időszakokat, lehetőséget biztosítva az érdeklődők számára, hogy csatlakozzanak sorainkhoz. Kezdetben negyedévente, később pedig legalább félévente tartunk toborzási időszakokat, hogy biztosítsuk a folyamatos növekedést és egyensúlyt az osztályon belül. A toborzási folyamat három értékelési szakaszra oszlik:
  • Fórumos kérdőív - A jelentkezőknek először egy részletes űrlapot kell kitölteniük a fórumon. Ez segít felmérni alapvető tulajdonságaikat, például az íráskészségüket, az igyekezetüket és a részletekre való odafigyelésüket.
  • InGame interjú - Az írásbeli szakaszon megfelelt jelentkezők meghívást kapnak egy InGame interjúra, ahol felmérjük alapvető RP ismereteiket és a képzési anyagaink ismeretét.
  • Deputy Sheriff Trainee időszak - Azok, akik mindkét előző szakaszban sikeresen teljesítették a feladatot, egy egyhetes képzési szakaszba lépnek, mint Sheriff Trainee. Ez idő alatt még nem számítanak az osztály teljes jogú tagjának, hanem felügyelet alatt álló tanulóként kezeljük őket.
A képzési hét végén minden gyakornoknak le kell tennie a Deputy vizsgát, amely gyakorlati feladatokat és valós idejű teljesítményt méri fel. Nem elég „nagyjából” megérteni az anyagot - a pontosság és a gyakorlati tudás elengedhetetlen. E záróvizsga sikertelensége azonnali elbocsátást jelent a gyakornoki programból, második esély nélkül.

7f1Kwt1.png

Leaderek bemutatkozása:

Santa (Adam Santa) :
Elsőnek is sziasztok! Darius vagyok egy 22 éves fiatal férfi aki lassan 13 éve Németországban él, igen Németországban nevelkedtem fel és itt jártam ki az iskolát is, elsőnek kitanultam egy kettő éves szakmát nem mást mint Eladót ami lehetséges hogy rosszul hangzik mert az is de viszont mint sok gyerek én is utáltam iskolába menni és nem tanultam sajnos eleget arra hogy feljebb tudjak menni az iskolában. Miután kitanultam a szakmámat ott is hagytam a céget és bele vágtam egy teljesen más szakmába amit csináltam kettő éven keresztül , de nekem az sem volt elég ezért arra gondoltam hogy valami mást kellene hogy csináljak és mivel a Mentőszolgálat már nagyon régóta érdekelt ezért arra gondoltam hogy megcsinálom a Mentőápoló képzést, ez meg is történt és már lassan 2,5 éve hivatásos Mentőápoló vagyok

KR3MX (Chris Brightmore) :
Sziasztok! A nevem Rubint Krisztián, de az online közösségekben leginkább KR3MX vagy egyszerűen csak Krisz néven ismernek. 22 éves vagyok, jelenleg egyetemi tanulmányaimat végzem, miközben vállalkozóként is aktívan tevékenykedem. Data scientist-nek tanulok, ezért kifejezetten közel áll hozzám az adatalapú gondolkodás és a döntések rendszerszintű, tudatos megalapozása. Ami a szerepjátékos múltamat illeti: lassan több mint 10 éve RP-zek, kisebb-nagyobb kihagyásokkal. Ez idő alatt számos nagyobb és kisebb szerveren voltam rendvédelmi frakciók tagja, és több alkalommal vezetői szerepet is betöltöttem ezekben a közösségekben. A frakcióvezetés mellett voltam már adminisztrátor is több projektben. Ezek az évek során szerzett tapasztalatok megtanítottak csapatban dolgozni, felelősséget vállalni és közösségeket építeni.

Zsombor (Silas Lloyd):
A nevem Zsombor 18 éves vagyok. Miskolcon élek és jelenleg itt is járok iskolába, kereskedő és webáruház szakmát tanulok. Szabadidőmben szívesen nézek filmet, sorozatot, sportot, illetve szeretek zenét hallgatni. Megbízható, tisztességes, segítőkész vagyok, igyekszem mindenkinek megfelelni. Már hat éve játszom RP-szervereken, leginkább a SeeMTA-n töltöttem az időm

Frakcióval való célunk:
Célunk egy reálisan működő, jól strukturált és hosszú távon fenntartható bűnüldözési szervezet létrehozása a szerveren - egy olyan szervezet, amely szilárd alapként szolgál az egész rendvédelmi rendszer számára. Célunk, hogy ez a frakció több legyen, mint egy csak egy frakció - valódi RP közösségi élmény legyen: fegyelmezett, példamutató és minden tag számára inspiráló, hogy értelmes karakterfejlődésre és minőségi szerepjátékra ösztönözzön. Működésünk középpontjában az amerikai bűnüldözési kultúra szelleme áll: Határozottság, tisztelet, elszámoltathatóság és lojalitás - mindez egy reális, mégis élvezetes RP-környezetben. Hosszú távú elképzelésünk a Los Santos County Sheriff's Departmenttel: Egy olyan rendvédelmi frakció létrehozása, amely nem csak reagál a bűncselekményekre, hanem aktívan alakítja a szerver légkörét - jelenlétével, professzionalizmusával és interakcióival. Szeretnénk lehetőséget adni a tagjainknak, hogy valódi karrierutat építsenek ki az osztályon belül, a rangok és szerepek között az elkötelezettség és a teljesítmény alapján haladva. Ezen felül lényeges, hogy ez a frakció ne kizárólag a büntetésekre vagy a nagy akciójelenetekre koncentráljon, hanem egy sokszínű, együttműködő és magával ragadó közösséget képviseljen - ahol a tagok valóban élvezik, hogy részesei lehetnek, miközben komolyan veszik a szerepüket.

Miért minket válasszatok?
Az egyik legfontosabb előnyünk, hogy már több éve aktívan RP-zünk, és ez idő alatt számos kisebb és nagyobb RP-szerveren voltunk jelen, köztük több alkalommal rendőrségi frakció tagjaként, vezetőjeként vagy magasabb rangú tisztként. Komoly tapasztalatunk van a rendvédelmi szerepjáték strukturált, szabályalapú működtetésében, és volt már lehetőségem komplett rendőrségi frakciót vezetni, amelynek keretein belül:
  • Belső képzési rendszert építettünk ki
  • Szerveztünk toborzásokat.
  • Kialakítottunk egy következetes, fair és motiváló karrierutat
Nemcsak a szabályszerűségre és a rendfenntartásra figyelünk, hanem arra is, hogy élvezetes, fejlődőképes és motiváló közösség épüljön ki a frakció köré. A célunk, hogy a frakció egy erős, megbízható pillére legyen a szervernek, miközben nyitott marad az új játékosokra, és lehetőséget ad mindenkinek a fejlődésre – akár a karakterében, akár az RP-s képességeiben.

qEGGkpT.png

Hello.Alapvetően az a problémám hogy nem túl egyedi a fele az AI igy ezestben nem tudom támogatni
U2VrO9k.png

Szia!
Nos nem hiszem hogy kellene bárkinek is magyarázkodnunk viszont természetesen neked is válaszolunk :

Cwi6sEy.png

Az egész pályázat saját kezűleg lett megírva, három órán keresztül ültünk és csináltuk a frakció pályázatot.

u.i : Ez az oldal amit te ide beküldtél szerintem/tünk nem hiteles.
Legyen szép napod.

Szia.Nem kötekedésből de ahogy néztem a többi jelenkezést, más adminok is ugyan azon az oladalon nézték ahol én.Amelyik oldalon te nézted oda csak 5000 karaktert lehet bemásolni.

Utoljára szerkesztve:
Kedves Santa!

Ahogy láttam tegnap le lett zárva a frakció pályázási lehetőség igaz azt nem tudom, hogy erre a frakcióra is igaz-e. De ennek ellenére remélem a vezetőség beteszi a pályázatot az elbírálandók közé!

Személy szerint én is pályáztam a frakcióra, de el kell, hogy mondjam nagyon szépen összeraktátok ezt a pályázatot!

Nagyon tetszik a formázás, a részletes leírások úgy gondolom, hogy alkalmas kis csapat lennétek erre a feladatra! Támogatom!

• Imádom
Reactions: Zsomborr és Santa
Kedves Santa!

Ahogy láttam tegnap le lett zárva a frakció pályázási lehetőség igaz azt nem tudom, hogy erre a frakcióra is igaz-e.

Személy szerint én is pályáztam a frakcióra, de el kell, hogy mondjam nagyon szépen összeraktátok ezt a pályázatot!

Nagyon tetszik a formázás, a részletes leírások úgy gondolom, hogy alkalmas kis csapat lennétek erre a feladatra! Támogatom!
Szia Voksa!
Nagyon köszönjük szépen :)
Legyen szép napod :)

Szia @Misike!

Köszönjük, ezt a "nem kötekedésből" szánt kommentet.

Csak egy pár gondolat az AI-ról és az eszközökről:
Mint ahogy a lapunkban is olvashatod, az én szakmámhoz eléggé közel áll a mesterséges intelligencia, szóval talán tudok egy pár konkrétabb dologra felvilágítást adni, ami elkerülhette a figyelmedet.
Ha megfigyeled jobban, amit beküldtél kép. Az azt mondja pontosan, hogy 56.48% magabiztosággal állítja, hogy ez AI generated. Ami azt jelenti, hogy ő ennyire biztos ebben az állításában. -> Ez statisztikailag egyáltalán nem egy elegendő magabiztosság ahhoz, hogy valamiről kimondjuk azt, hogy ez AI által generált.
Emellett, én is megnéztem az általad küldött programnak, hogy nekem mit jelezz be és ugyanarra a szövegre, nekem már 10%-ponttal nagyobb magabiztosággal jelezte azt, hogy ez AI lenne. - Nocsak ez nem lenne fura? Hogy lehet az, hogy ugyanarra az input-ra egy előre meghatározott algoritmus 10%-ponttal más eredményt hoz ki? <- Erre a választ az oldal alján kapjunk, ahova leggörgetve találunk egy ilyet, hogy Humanize Text.

De ez mégis micsoda? -> Ez egy olyan oldalra irányít át, ami ezeknek, de legalábbis az általad preferált AI detector oldallal (bizonyítottan üzletszerzés céljából, hiszen miért rendelkezne referral linkkel és miért irányítana át) közremüködve egy olyan szöveget generál neked, amit ez az oldal nem fog bejelezni. - Igazából mindenki döntse el magának, hogy milyen AI detector oldalt preferál, ami a detection után felajánl egy partnert, aki Humanize Text-et ígér, vagy ahol nincs ilyenről szó (jelen esetükben amit mi küldtünk).

Sziasztok, támogatom. Annyi kis belekötésem lenne, nekem nagyon sötét és egybe olvad, de a tartalma a helyén.

• Imádom
Reactions: Santa
Szia/sziasztok! Elsőnek is leszögezném, közel sem bírálat miatt írok, viszont a sok támogató szavak és rövid átfutás alapján egy rövid választ, illetve gyors kérdést szeretnénk feltenni. Bár írtam privátban, ide is leírom, jelenleg kifejezetten a kiemelkedő pályázatok fognak esélyt kapni meghallgatásra, ezt egyelőre esélyesnek látom. Viszont kis időt kérünk a kiértékelésre, hisz sok a dolgunk. Emellett a kérdésem csak a kezdő tagokra irányulna, vannak már olyan emberek akik jönnének a frakcibóba fixen (a leadereken kívül)? Ha igen hány emberről lenne szó?

Szia/sziasztok! Elsőnek is leszögezném, közel sem bírálat miatt írok, viszont a sok támogató szavak és rövid átfutás alapján egy rövid választ, illetve gyors kérdést szeretnénk feltenni. Bár írtam privátban, ide is leírom, jelenleg kifejezetten a kiemelkedő pályázatok fognak esélyt kapni meghallgatásra, ezt egyelőre esélyesnek látom. Viszont kis időt kérünk a kiértékelésre, hisz sok a dolgunk. Emellett a kérdésem csak a kezdő tagokra irányulna, vannak már olyan emberek akik jönnének a frakcibóba fixen (a leadereken kívül)? Ha igen hány emberről lenne szó?
Jó reggelt kedves Benedek!

Szóval akkor kitérek a kérdésedre hogy mennyien jönnének pluszban a frakcióba, biztos vagyok benne hogy össze tudunk szedni 5-6 de szerintem még 7 embert is aki jönne velünk együtt a frakcióba valamint kaptam tegnap 1-2 Privát Üzenetet Discordon és ők is szívesen jönnének velünk.
Viszont látjuk és szerintem ti is látjátok hogy igény van maga a Sheriffségre ezért szerintünk sokan már az elején jelentkeznének is a frakcióba.

Sziasztok, támogatom. Annyi kis belekötésem lenne, nekem nagyon sötét és egybe olvad, de a tartalma a helyén.
Jó reggelt Kedves Bobak!

Köszönjük szépen a támogatásodat.

• Kedvelés
Reactions: Benedek
Támogatom ezt a frakciópályázatot, átolvastam, és szerintem ez a csapat érett egy frakció vezetésére. Remélem, megkapják a lehetőséget, amit megérdemelnek.

Személyesen:

signature.png

• Imádom
Nem szoktam frakció pályázatokhoz írni. Viszont végre egy igényes lapot látok, így ezt támogatnom kell.

• Imádom
Támogatom ezt a frakciópályázatot, átolvastam, és szerintem ez a csapat érett egy frakció vezetésére. Remélem, megkapják a lehetőséget, amit megérdemelnek.

Személyesen:

signature.png
Jó reggelt kedves Vajda123!

Köszönjük szépen a szép a szavakat!

Nem szoktam frakció pályázatokhoz írni. Viszont végre egy igényes lapot látok, így ezt támogatnom kell.

Jó reggelt Szilva!

Neked is ezer hála a szép szavakért!

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.