- Április 4, 2026
- 4
- 0
- Karakter
- Alejandro Valdés
Los Santos Police Department
Application Form
[/CENTER]
IC INFORMÁCIÓK
Jelentkező teljes neve:
Enrique Valdes
Születési helye, ideje:
2008. 10. 22. Los Santos
Bejelentett lakcíme:
Még nincs
Legmagasabb iskolai végzettsége:
Szakmunkás
Telefonszáma:
1131426
Önéletrajz (Minimum 7 összefüggő mondat!):
A nevem Enrique Valdes 18 éves vagyok a Szüleim Spanyolorszgból költöztek ide Amerikába apám FBI-volt anyám Magánnyomozó egy jó szívű segitőkész embernek mondom magam csapatba jól meg vagyok a munkámat a legjobb tudásom szerint el végzem történjék bármi mindig a segitség az első számomra még úgy is hogy mindig ki használtak a suliba mindig piszkáltak mert más vagyok mert van bennem emberség de nem érdeklet meg maradtam úgyan olyan jó szívű, segotőkész tiszteséges álampolgárnak szertném ki probálni magam rendőrnek a mottom az hogy Segits másokon és isten is meg segit
OOC INFORMÁCIÓK
Hogy hívnak?
Pokol Róka
Hány éves vagy?
25
Jelenleg hány játszott perced van?
259 perc
Voltál már a Frakció tagja? Ha igen akkor mi volt a távozásod oka?
Nem voltam frakcióba még
Voltál már AdminJail-ben / bannolva? (UCP)
Rendelkezel mikrofonnal illetve Discord-al?
igen
Mutatkozz be pár mondatban! (Minimum 5 összefüggő mondat!)
25 éves nagyon szertek segiteni persze vannak problémim de kinek nincsenk de nyitot személységű vagyok szertek ismerkedni és barátkozni szeretek új dolgokt ki probálni bárkiért hajlandó vagyok bármit meg tenni még ha az életem is múlna rajta bár nagyon sokan ki használtak de nem érdekelt soha én megy maradtam úgyan olyan jó szivű, segitőkésznek mint voltam mindig szertek rp-zni de nekem az ilegál nem tetszik én nem lopni szertek ha nem segíteni
Miért szeretnél hozzánk csatlakozni?
Azér szertnék csatlakozni mert a személységem miatt nem szeretem az ilegált én nem szertek lopni, vagy gyilkolni ha nem musály én inkább segiteni akarok másokon és lehetőleg diplomatikusan voltam sok rp-szerón mindig a rendőrséget szertteme meg hát gyereként is az volt az álmom mindig hogyy rendőr legyek hogy védjem az embereket bármi áron csak sajnos nem jött össze de akkor is szertek segíteni
Utoljára szerkesztve: