Lily Tailor jelentkezési lapja

aron96

Újonc
Szeptember 18, 2026
1
0
29
Zebegénycity
Karakter
Lily Tailor
3x2tZsj.png

LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP

OOC RÉSZ

Hogyan szólíthatunk? Áron
Hány éves vagy? 29
Mutatkozz be röviden. Áron vagyok 29 éves hajókon, különböző úszó egységeken vagyok mint gépész és matróz. 4 éve dolgozom ennél a cegnél és nagyon szeretem. Ezelött vállalkozásunk volt csak az sajnos becsődölt. Az rpt illetően 7 8 éve rpzek rendszeresen. Többször voltam szerelő. A szervert nem rég kezdtem. A munkából adódóan van amikor nem tudok 800 900 orát lenni, de a lehető legtöbbet szeretném tenni a frakcióért.
Mi az accountod ID-je? 9605
Hány játszott perccel rendelkezel?6162
Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra) 800 900 órát lazán.
Rendelkezel Discord fiókkal? [X]Igen[-]Nem
Rendelkezel működéképes mikrofonnal? [X]Igen[-]Nem
Jail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be Átolvastad és megértetted a frakció szabályzatot? Teljes mértékbe

IC RÉSZ

Teljes neve: LIly Tailor
Születési helye: Palms Towns
Születési ideje: 1996 12 17
Édesanyja leánykori neve: Eleonor Carson
Bejelentett lakcíme: Palomino west road 7
Rendelkezik autójavító tapasztalattal? EBben a városban még nem
Mi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!

[-]Általános Iskola
[-]Szakmai Iskola
[X]Középiskola (Érettségi)
[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)
Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni? Szeretnék ezekkel az autókkal több időt tölteni és az ügyfelekkel való kommunikácioért a társaságért, szeretném megismerni az autók rejtett hibáit, a lakosságnak a szerelési tudomásomat megmutatni.
Miért Önt válasszuk? Úgy érzem sokat tudnék tenni a szerelőkért, ebben a Városba is jó a kommunikáció késségem, csapatban tudok dolgozni, szeretem ha tudom tartozok valahova.

Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[X]7:00-15:00
[X]15:00-18:00
[X]18:00-22:00
[X]22:00-23:59
[-]00:00-3:00

SZAKMAI KÉRDÉSEK

Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás
[X] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás
[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés
[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogás

Mi az olajszűrő feladata?
A motorba jutott szennyeződés felfogása, égéstérbe való bejutástól való védelme.
Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
nem megfelelő a hűtőfolyadék szint, vagy esetleg annak hiánya. de az olaj hiány is túl tudja melegíteni.
Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
5 w általába a hidegebb -30 fokig tűrő olaj a 10w pedig a kevésbé hidegebb helyekre ajánlott a nagyszámok mint a 40 pedig az olaj magashőfokon történő állagát viszkozitását. Ha jó az állaga melegen akkor jó a hatásfoka, keni az alkatrészeket a motorban, és véd a kopástól
Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
Megtudja akár azt is mondani, hogy ha egy autóban rossz az injektor vagy porlasztó, de akár egy kábel szakadásra is tud figyelmeztetni tulajsonképp ezeknek a hibáknak az ellenörzésére, törlésére.
Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
motor kissé felmelegítése, motor olaj beöntő nyílást kupakot leveszem, autót felemelem, a dekni aljáról a csavart kiveszem a rajta levő tömítést leveszem újat rakokrá,réz alátétet szoktunk általában. Motor felé veszem az irányt,miután kifolyt az olaj leveszem az olajszürőt férre teszem a egy külön edénybe majd az uj olaj szűrőt és a hozzá kapott uj gumitömitéssel összerakom, olajat kenek a gumitomitesre hogy mindenhol ahol erintkezik belsőleg az alkatresz ott kenje az olaj valamint a sikosság kedvért, finomabban nem szorulva fog felmenni az új a régi helyére. Alul a csavart most visszacsavarom, feltöltöm felülről a motort olajjal pár literrel változó mennyi kell. Rá nézek a nívóra egyáltalán elérte e a szintet ha határ értéken van akkor beinsítom pár perxig hagyom ketyegni. Leállítom és ujra ellenörzöm a nívót. Ha kell öntökmég rá. Ellenörzöm az illeszkedéseket motor deknin, olajszűrőház környékét ha minden rendben találok késznek nyilvánítom. A Régi olajszűrő így hogy kicsepegett szétvágom mert általában ez egy papírból készült filter, megnézem mennyi por allagu koszt találok benne. Ha nagyobb darabok, akár kritukus méretűeket találok akkor viszont elkell kezdeni miharabb a hiba forrássát, akár elemeire szedni a motort himba, hidrotőke, adagoló porlasztó. Stb

Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:Lily Tailor

Kelt: 2026.09.18.