Lily Evans jelentkezése Los Santos Police Department-hez!

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

rPalacsinta

Újonc
Augusztus 24, 2024
4
3
Karakter
Lily Evans
MTk4Nzg4Mg.png

📘 IC ADATLAP

Teljes neve: Lily Evans

Születési dátum(HH.NN.ÉV): 1995. 03. 30.

Születési hely: Los Santos Medical Center

Életkor: 31 éves vagyok.

Nem: Nő.

Állampolgárság: Amerikai.

Telefonszám: 1132499

Tisztetetem! A becses nevem Lily Evans, 31 éves amerikai nő vagyok. Közepes családból származon, édesapám a rendvédelmi szervnél volt és onnan jött előnyúgdijba, igy követem a példáját és az iskolai végzettségem, pedig rendészet. Biztonságiőrként dolgoztam a Los Santos-i bankban, hobbim a detektorozás, éttermi munkát néha-néha bevállalok szabadidőkben. Tökéletes egészségi állapotban örvendek, nincsen tartós betegségem és pszichésen is rendben vagyok!

📘 IC ELŐÉLET

Következő válaszokat kérjük X-el jelőlje!

1. Letartóztatták-e már valaha, vagy vádolták-e már meg bűncselekmény elkövetésével?
    • [ - ] Igen
    • [ X ] Nem
  2. Volt-e tagja olyan szervezett egyesületnek, amely jelenleg gyűlöletcsoportnak vagy belföldi terrorszervezetnek minősül?
    • [ - ] Igen
    • [ X ] Nem
  3. Jelenleg zajlik-e ön ellen bármiféle büntetőeljárás?
    • [ - ] Igen
    • [ X ] Nem
  4. Mikor vezetett utoljára alkohol vagy kábítószer hatása alatt?
    • [ X ] Soha
    • [ - ] Az elmúlt 6 hónapban
    • [ - ] Az elmúlt 12 hónapban
    • [ - ] Több mint 12 hónappal ezelőtt
  5. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket?
    • [ - ] Igen
    • [ X ] Nem

💬 OOC INFORMÁCIÓK

Neved és Discord neved: Rajmund a becses nevem, a discord nevem pedig: palacsinta1982

Életkorod: 31 éves vagyok

Játszott percek a szerveren: 1119 percem van, de ez naponta növekszik 1-2 órával.

Egy héten nagyjából mennyi időd van a frakcióra? Naponta hétköznap 2-3 órát, hétvégén 4-5 órát tudok. De ez változhat kevesebb is lehet, de több is lehet.

Rövid, lényegretörő bemutatkozás Nógrádi srác vagyok, 31 éves, aki szabadidőben még mindig retrózik, igy MTA-val játszom, sokáig játszottam GTA 5 voice-n szervereken, de kedvet kaptam, hogy visszatérjek a text rp-re, sokkal jobban szivemhez van nőve. Munkahelyemen mindennap 14:00-kor végzem, hétvége szabad, igy délután 15, vagy 16:00-tól online tudok lenni. Minden időmet a frakcióra szánnám!

Rendelkezel bármiféle amerikai rendvédelmi szerepjáték tapasztalattal? ( Más szervereken szerzett tapasztalatra is kiváncsiak vagyunk! ) Igen rendelkezem, 3-4 évig voltam más szerveren rendvédelmi tag, majd 1 évig leader voltam 300+ szerveren.

Mióta játszol a WestMTA szerverén, illetve milyen frakcióban voltál eddig? 2024-ben regisztráltam először, de most tértem vissza múlthéten.

📜 ZÁRÓ NYILATKOZAT

A jelentkezésemmel kijelentem, hogy a fent leírt adatok megfelelnek a valóságnak (OOC) és a karakterem háttértörténetének (IC). Tudomásul veszem, hogy a szabályzat megszegése azonnali kizárással járhat a frakcióból. A frakció belső információit másokkal nem osztom meg, és tisztességes szerepjátékot folytatok.

Aláírás:

Lily Evans

Dátum: 2026. 07. 08.

• Imádom
Reactions: slatyaking
MTk4Nzg4Mg.png

Mrs. Lily Evans

Tájékoztatjuk Önt, hogy a Recruitment and Employment Division felülvizsgálta a kérelmét.

Ennek eredményében a jelentkezése elfogadásra került.

Az elkövetkező 48 órában további instrukciók érdekében felfogja önt keresni a Recruitment and Employment Division az akadémia tanulmányok megkezdése érdekében.

Sok sikert kívánunk.

Jonathan Ortiz

Employment Officer, Recruitment and Employment Division

Los Santos Police Department

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.