Lily Anderson jelentkezési lapja.

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Sutemeny

Újonc
Január 18, 2026
5
2
Karakter
Lily Anderson
3x2tZsj.png

LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP

OOC RÉSZ

Hogyan szólíthatunk? Milka
Hány éves vagy? 14.
Mutatkozz be röviden. Sziasztok! Milka vagyok[becenevem]. 14. Éves vagyok, lassan 2 éve hogy RP-zek, emellett sokat foglalkozom programozással is, kisebb programok csinálásával.
Mi az accountod ID-je? 5636
Hány játszott perccel rendelkezel?24490 perccel.
Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra) 18-20 órát is akár, ahogyan időm engedi.
Rendelkezel Discord fiókkal? [x]Igen[-]Nem
Rendelkezel működéképes mikrofonnal? [x]Igen[-]Nem
Jail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be! https://imgur.com/a/wKl4zOY
Átolvastad és megértetted a frakció szabályzatot? Elolvastam, és megértettem.

IC RÉSZ

Teljes neve: Lily Anderson.
Születési helye: Los Santos.
Születési ideje: 2006.07.03.
Édesanyja leánykori neve: Laura Anderson.
Bejelentett lakcíme: Fort Carson.
Rendelkezik autójavító tapasztalattal? Nem rendelkezem.
Mi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!

[-]Általános Iskola
[-]Szakmai Iskola
[x]Középiskola (Érettségi)
[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)
Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni? Régóta érdekel a munka, és szívesen kipróbálnám magam szerelőként.
Miért Önt válasszuk? Nyugodt, türelmes ember vagyok, szeretek dolgozni, tehát ami feladatot rám bíznak azt megcsinálom, szeretek csapatban dolgozni.

Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[-]7:00-15:00
[x]15:00-18:00
[x]18:00-22:00
[x]22:00-23:59
[-]00:00-3:00

SZAKMAI KÉRDÉSEK

Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás
[x] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás
[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés
[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogás

Mi az olajszűrő feladata?
Az olajszűrő feladata, hogy a motorolajból kiszűrje a szennyeződéseket, például a koszt, és egyéb lerakódásokat.
Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
Hibás termosztát, nem működő hűtőventilátor, hibás hengerfejtömítés, eltömődött vagy sérült hűtőradiátor.
Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
A motorolaj a motor kenésére, hűtésére és tisztítására szolgál. Az 5W-30 és 10W-40 jelölések az olaj hideg és üzemi hőmérsekleti viszkozitását mutatja.
Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
Az OBD műszer az autó hibakódjainak kiolvasására és törlésére szolgál, ezzel megkönnyítve a szerelő munkáját.
Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
Az autót felemeljük,(emelővel) majd leállítjuk a motort és hagyjuk lehűlni. Ezután lecsavarjuk az olajleeresztő csavart, és leengedjük a régi olajat. Leszereljük a régi olajszűrőt, majd felszereljük az újat. Visszacsavarjuk az olajleeresztő csavart, feltöltjük a motort a megfelelő olajjal, majd ellenőrizzük a nívópálcával az olajszintet. Ha megfelelő, beindítjuk a motort.

Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:Lily Anderson.

Kelt: 2026.06.17. 21:26.

Utoljára szerkesztve:
Tisztelt Lily Anderson!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy az Ön által benyújtott jelentkezési lap sikeresen megérkezett hozzánk, jelenleg kiértékelés alatt áll.
A kiválasztási folyamat következő lépéséről a döntést követően értesíten ifogjuk, kérjük addig szíves türelmét.
Köszönjük, hogy jelentkezésével megtisztelt bennünket és érdeklődést mutatott a meghirdetett pozíció iránt.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png

Tisztelt Lily Anderson!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a benyújtott jelentkezési lapja alapos áttekintését, valamint egy rövid vezetőségi egyeztetést követően pozitív döntés született. Ezúton értesítjük, hogy cégünkhöz felvételt nyert.
Kérjük, szíveskedjen velünk kapcsolatba lépni valamely elérhetőségünkön annak érdekében, hogy a felvételi folyamat további lépéseit egyeztethessük.

Üdvözlettel:
Mehrdad Al-Hammidi | Director
t5VIQ4L.png

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.