LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP
OOC RÉSZ
Hogyan szólíthatunk?
MilkaHány éves vagy?
14.Mutatkozz be röviden.
Sziasztok! Milka vagyok[becenevem]. 14. Éves vagyok, lassan 2 éve hogy RP-zek, emellett sokat foglalkozom programozással is, kisebb programok csinálásával.Mi az accountod ID-je?
5636Hány játszott perccel rendelkezel?
24490 perccel.Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra) 18-20
órát is akár, ahogyan időm engedi.Rendelkezel Discord fiókkal?
[x]Igen[-]NemRendelkezel működéképes mikrofonnal?
[x]Igen[-]NemJail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be!
https://imgur.com/a/wKl4zOYÁtolvastad és megértetted a frakció szabályzatot?
Elolvastam, és megértettem.IC RÉSZ
Teljes neve:
Lily Anderson.Születési helye:
Los Santos.Születési ideje:
2006.07.03.Édesanyja leánykori neve:
Laura Anderson.Bejelentett lakcíme:
Fort Carson.Rendelkezik autójavító tapasztalattal?
Nem rendelkezem.Mi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[-]Általános Iskola[-]Szakmai Iskola[x]Középiskola (Érettségi)[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni?
Régóta érdekel a munka, és szívesen kipróbálnám magam szerelőként.Miért Önt válasszuk?
Nyugodt, türelmes ember vagyok, szeretek dolgozni, tehát ami feladatot rám bíznak azt megcsinálom, szeretek csapatban dolgozni.Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[-]7:00-15:00[x]15:00-18:00[x]18:00-22:00[x]22:00-23:59[-]00:00-3:00SZAKMAI KÉRDÉSEK
Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás[x] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogásMi az olajszűrő feladata?
Az olajszűrő feladata, hogy a motorolajból kiszűrje a szennyeződéseket, például a koszt, és egyéb lerakódásokat.Mi okozhatja a motor túlmelegedését?
Hibás termosztát, nem működő hűtőventilátor, hibás hengerfejtömítés, eltömődött vagy sérült hűtőradiátor. Mire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
A motorolaj a motor kenésére, hűtésére és tisztítására szolgál. Az 5W-30 és 10W-40 jelölések az olaj hideg és üzemi hőmérsekleti viszkozitását mutatja.Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
Az OBD műszer az autó hibakódjainak kiolvasására és törlésére szolgál, ezzel megkönnyítve a szerelő munkáját.Fejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
Az autót felemeljük,(emelővel) majd leállítjuk a motort és hagyjuk lehűlni. Ezután lecsavarjuk az olajleeresztő csavart, és leengedjük a régi olajat. Leszereljük a régi olajszűrőt, majd felszereljük az újat. Visszacsavarjuk az olajleeresztő csavart, feltöltjük a motort a megfelelő olajjal, majd ellenőrizzük a nívópálcával az olajszintet. Ha megfelelő, beindítjuk a motort.Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:Lily Anderson.
Kelt: 2026.06.17. 21:26.
Kelt: 2026.06.17. 21:26.
Utoljára szerkesztve: