IC ADATLAPTeljes neve: Lewis Cooper
Születési dátum(HH.NN.ÉV):1994.09.15
Születési hely: Las Venturas
Életkor: 30
Nem: Férfi
Állampolgárság: Amerikai
Telefonszám: 1127662
Lewis Cooper a becsületes nevem. 1994 szeptemberben születtem Las venturas városkájában. Las Venturas a szerencsejáték és az éjszaka városa, ez köztudott. Ezért hamar a szemem elé került az illegális tevékenykedés és erőszak. A testem minden egyes porcikájával tiltakozom és elitélem azt. Kitartásom és magabiztosságomnak köszönhetően úgy gondolom hasznos tagja lehetnék a szervezetüknek. Másik városban volt már szerencsém rendvédelem belkein belül szolgálni. Most úgy döntöttem hogy kipróbálnám magamat itt az önök szervezeténél. Ha esélyt kapok, akkor szeretnék tenni a városban zajló bűncselekmények megfékezése érdekében. Minden erőmmel azon leszek, hogy a város minnél élhetőbb legyen.
IC ELŐÉLET Következő válaszokat kérjük X-el jelőlje!
- Letartóztatták-e már valaha, vagy vádolták-e már meg bűncselekmény elkövetésével?
[ x ] Igen
[ - ] Nem
- Volt-e tagja olyan szervezett egyesületnek, amely jelenleg gyűlöletcsoportnak vagy belföldi terrorszervezetnek minősül?
[ - ] Igen
[ -x] Nem
- Jelenleg zajlik-e ön ellen bármiféle büntetőeljárás?
[ - ] Igen
[ x ] Nem
- Mikor vezetett utoljára alkohol vagy kábítószer hatása alatt?
[ x ] Soha
[ - ] Az elmúlt 6 hónapban
[ - ] Az elmúlt 12 hónapban
[ - ] Több mint 12 hónappal ezelőtt
- Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket?
[ - ] Igen
[ x ] Nem
OOC INFORMÁCIÓKNeved és Discord neved: Levente, levente1631
Életkorod: 23
Játszott percek a szerveren: 2228
Egy héten nagyjából mennyi időd van a frakcióra? Minden nap tudok időt szánni a frakcióra.
Rövid, lényegretörő bemutatkozás Leventének hivnak 23 éves vagyok. Baranyában élek, egy gyárban dolgozom heti 4 napot. Most nem sokára megházasodom. Elég rég óta 8-9 éve RP-zek jelenleg SeeMta-n vagyok egy illegális frakcióban, "vezető" pozicióban.
Rendelkezel bármiféle amerikai rendvédelmi szerepjáték tapasztalattal? ( Más szervereken szerzett tapasztalatra is kiváncsiak vagyunk! ) Nem, de hála égnek gyorsan tanulok, és nyitott ember vagyok!
Mióta játszol a WestMTA szerverén, illetve milyen frakcióban voltál eddig? Körülbelül a nyitás óta, kissebb nagyobb léptékben.
Nem volt.
ZÁRÓ NYILATKOZATA jelentkezésemmel kijelentem, hogy a fent leírt adatok megfelelnek a valóságnak (OOC) és a karakterem háttértörténetének (IC). Tudomásul veszem, hogy a szabályzat megszegése azonnali kizárással járhat a frakcióból. A frakció belső információit másokkal nem osztom meg, és tisztességes szerepjátékot folytatok.
Aláírás:
Lewis Cooper
Dátum: 2026.05.22.
Lewis Cooper
Dátum: 2026.05.22.