- Május 17, 2025
- 5
- 0
- Karakter
- Leonas Zeqir
IC ADATLAPTeljes neve: Leonas Zeqir
Születési dátum(HH.NN.ÉV): 05.29.1998
Születési hely: BlueBerry Kórház
Életkor: 26
Nem: Férfi
Állampolgárság: Amerikai
Telefonszám: 1125235
Leonas Zeqir 1998-ban született egy átlagos családban. Már fiatal korától érdekelte a rendvédelem és az igazság világa, ezért mindig törekedett arra, hogy szabálykövetően és céltudatosan járjon el. Az iskolai évei alatt jó kommunikációs készséget és magas stressztűrő képességet alakított ki, mivel minden álma az volt, hogy egyszer rendőr lehessen. Fizikailag erős életmódot folytat(ott), rendszeresen sportolt és önvédelmi képzéseken vett részt, ezek mellett birkózott éveken át. Felnőttként fontosnak tartotta, hogy a közösséget szolgálja és segítsen a rászorulókon. Több konfliktushelyzetet is sikeresen kezelt higgadtan és megfontoltan, ami tovább erősítette benne a rendvédelmi pálya iránti elhivatottságot. Leonas megbízható, felelősségteljes személyiség, aki képes csapatban dolgozni, ugyanakkor önálló döntéseket is hozni szükség esetén. Célja, hogy a rendvédelem tagjaként fenntartsa a rendet és biztonságot a városban. Hisz abban, hogy kitartással, tisztelettel és fegyelemmel bármit el lehet érni.
IC ELŐÉLET Következő válaszokat kérjük X-el jelőlje!
- Letartóztatták-e már valaha, vagy vádolták-e már meg bűncselekmény elkövetésével?
[ - ] Igen[ X ] Nem
[ - ] Igen[ X ] Nem
OOC INFORMÁCIÓKNeved és Discord neved: Gergő DC nevem: gergo0529
Életkorod: 16
Játszott percek a szerveren: 2412 perc
Egy héten nagyjából mennyi időd van a frakcióra? Ha órát kell mondani akkor egy héten 35 óra, ami napi legalább 5 órára oszlik fel egy héten.
Rövid, lényegretörő bemutatkozás Gergő vagyok, jelenleg sulizok, emellett kézilabdázom, rengeteget játszok. Itt WestMTA-n még nem voltam egy FK-ban sem, de nagyon szeretném kipróbálni magam, és nagyon alkalmasnak érzem magam erre a feladatra.
Rendelkezel bármiféle amerikai rendvédelmi szerepjáték tapasztalattal? ( Más szervereken szerzett tapasztalatra is kiváncsiak vagyunk! ) Nem voltam még PD-s de mivel több mint 2500 órám van SeeMTA szervereken ezért van némi tapasztalatom a rendvédelemmel kapcsolatban.
Mióta játszol a WestMTA szerverén, illetve milyen frakcióban voltál eddig? Körülbelül egy éve, most volt egy kihagyásom de ismét megjött a kedvem, nem voltam még frakcióban itt WestMTA-n mint említettem.
ZÁRÓ NYILATKOZAT
A jelentkezésemmel kijelentem, hogy a fent leírt adatok megfelelnek a valóságnak (OOC) és a karakterem háttértörténetének (IC). Tudomásul veszem, hogy a szabályzat megszegése azonnali kizárással járhat a frakcióból. A frakció belső információit másokkal nem osztom meg, és tisztességes szerepjátékot folytatok.
Aláírás:
Leonas Zeqir
Dátum: 2026.05.22
Leonas Zeqir
Dátum: 2026.05.22
Utoljára szerkesztve: