Leonardo David AS jelentkezés

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Kokszos

Újonc
Április 23, 2026
4
0
Karakter
Leonardo David
image.png

Adminsegéd jelentkezési lap

Hogy hívnak a valóságban, illetve InGame? Hány éves vagy?
Bence vagyok, Leonardo David 20 éves.

Mutatkozz be nekünk egy pár mondatban.
Bencének hivnak, 20 éves vagyok. Jelenleg Salgótarjánban Önkéntes katonai szolgálatot töltök, viszont szabadidőmben Rp-zek a szerveren.

Hányszor lettél a szerveren szankciónálva (adminjail, ban)? (UCP képet mellékelj!)
Egyszer sem.

Hány játszott perccel rendelkezel jelenleg a szerveren? (UCP képet mellékelj!)
Jelenleg 12 360, de ez csak nőni fog.

Miért szeretnél Adminsegéd pozíciót betölteni a szerveren?
Mert Segitenék azok emberek számára akik rászorulnak.

Mi az Adminsegéd feladata?
Segiteni játékosoknak,ha kérdésük, vagy problémájuk van.
Kezelni egyszerűbb segitéségkéréseket.
Segiteni új játékosoknak eligazodni a szerveren

Miért pont téged válasszunk? Miben különbözöl a többi jelentkezőtől?
Nem vagyok különb senkitől sem, aki ilyen pozicióra adja jelentkezését, vállaja a feladatokat,ahogy én is teszem.

Írj három darab pozitív, illetve három darab negatív tulajdonságot magadról.
-Őszinte
- Tisztelettudó
- Szorgalmas
- Maximalista
- Nehéz nemet mondanom
- Kezdetben visszahúzódóbb vagyok

Szeretnél a későbbiekben Adminisztrátor pozíciót betölteni? Amennyiben igen, miért?
Szeretnék, de előtte adminsegédként szerzek tapasztalatot,hogy megismerjem a csapat müködését, idők után szeretnék nagyobb felelősséget vállalni,segiteni a közösség fenttartásában.

Mennyi időt tudnál fent lenni a szerveren, ebből mennyit tudnál az Adminsegéd feladatok ellátására fordítani?
2-3 órát, de lehet többet lehet kevesebbet.

Írj három olyan helyszínt, ami szerinted fontos egy kezdő játékosnak, válaszod indokold.
Városháza: Itt tudja személyes okmányait kiváltani, illetve munkát taláni amivel elkezdheti életét.
Autókereskedés: Itt tudja megkeresett pénzével autóit megvásárolni amivel könyebb életszakazhoz juthat.
Korház: Baleset esetén itt tudják ellátni őt.

Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
Először röviden elmagyaráznám,hogy ez egy roleplay szerver,ahol mindenki a karakterét alakitja, és döntéseit annak megfelelően hozza meg. Megmutatnám az alapvető szabályokat, elmondanám,hogyan érdemes elkezdeni a játékot. Ezek mellett ha bármi kérdése lenne türelmesen válaszolnék.

"
image.png

Szia.
Örömmel értesítünk, hogy a jelentkezési lapod elfogadásra került. Gratulálunk.
A szóbeli meghallgatás miatt, keress fel minket EZEN a linken.​
"

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.