Adminsegéd jelentkezési lap
Hogy hívnak a valóságban, illetve InGame? Hány éves vagy?
Puskás Dániel vagyok, InGame a nevem Leo Bucks. Jelenleg 20 éves vagyok.
Mutatkozz be nekünk egy pár mondatban.
Puskás Dániel vagyok, 20 éves. Jelenleg nem dolgozom, a jogosítvány megszerzésén dolgozom, illetve állást keresek. Alapvetően pozitív, nyugodt és segítőkész személyiségnek tartom magam. Szeretek másoknak segíteni, és ha valaki hozzám fordul egy problémával, akkor igyekszem türelmesen és normálisan kezelni a helyzetet. Ha szükséges, határozott is tudok lenni, viszont mindig tisztelettel próbálok kommunikálni másokkal. A kritikát és a viccelődést sem veszem magamra, így könnyen megtalálom a közös hangot másokkal. A szerveren nyár vége óta játszom, ez idő alatt pedig igyekeztem minél jobban megismerni a szervert és a közösséget.
Hányszor lettél a szerveren szankciónálva (adminjail, ban)? (UCP képet mellékelj!)
A szerveren eddig sem adminjailt, sem bant nem kaptam. Az UCP-ről készült képet mellékelem.
Hány játszott perccel rendelkezel jelenleg a szerveren? (UCP képet mellékelj!)
9291 játszott perccel rendelkezem. Az UCP-ről készült képet mellékelem.
Miért szeretnél Adminsegéd pozíciót betölteni a szerveren?
Elsősorban azért szeretnék Adminsegéd lenni, mert szeretek másoknak segíteni, és úgy gondolom, hogy egy kezdő játékos számára sokat jelenthet, ha van valaki, aki türelmesen elmagyarázza neki a szerver működését. Szeretném megkönnyíteni az adminisztrátorok munkáját azzal, hogy amiben Adminsegédként lehetőségem van, abban segítek a játékosoknak. Emellett szeretném magam is jobban megismerni a szerver adminisztrációs oldalát, és tapasztalatot szerezni a feladatkörben.
Mi az Adminsegéd feladata?
Az Adminsegéd egyik legfontosabb feladata a játékosok, főleg a kezdő játékosok segítése. Segítséget nyújt a szerver alapvető szabályainak és működésének megismerésében, válaszol a felmerülő kérdésekre, illetve amiben tud, útmutatást ad a játékosoknak. Emellett az adminisztrátorok munkáját is segíti azzal, hogy az egyszerűbb kérdéseket és problémákat kezeli, így az adminoknak több idejük maradhat a komolyabb ügyekre. Fontosnak tartom azt is, hogy egy Adminsegéd türelmesen, kulturáltan és megfelelő hangnemben kommunikáljon a játékosokkal.
Miért pont téged válasszunk? Miben különbözöl a többi jelentkezőtől?
Úgy gondolom, hogy az egyik legnagyobb erősségem az, hogy könnyen megtalálom a közös hangot másokkal. Viszonylag hamar kialakul bennem és a másik félben is egy olyan bizalom, ami miatt az emberek könnyebben megnyílnak előttem, és olyan dolgokat is elmondanak, amiket másnak talán nem mondanának el. Szerintem ez egy Adminsegéd számára kifejezetten hasznos tulajdonság, hiszen sokszor nem csak az a fontos, hogy valaki választ kapjon a kérdésére, hanem az is, hogy érezze, hogy normálisan meghallgatják és komolyan veszik. Emellett igyekszem minden helyzetben higgadtan és tisztelettel kommunikálni, és nem az a célom, hogy mindenáron nekem legyen igazam, hanem hogy megtaláljuk a probléma megfelelő megoldását.
Írj három darab pozitív, illetve három darab negatív tulajdonságot magadról.
Pozitív tulajdonságaim:
• Empatikus vagyok – könnyen bele tudom képzelni magam más helyzetébe, ezért nem csak a saját szemszögemből próbálom megközelíteni a problémákat.
• Jó emberismerőnek tartom magam – általában hamar észreveszem, ha valakinek valami problémája van, még akkor is, ha azt nem mondja ki egyből.
• Alkalmazkodó vagyok – különböző személyiségű emberekkel is könnyen megtalálom a megfelelő kommunikációs stílust.
Negatív tulajdonságaim:
• Néha túlságosan is sokáig próbálok segíteni valakinek, még akkor is, amikor már egyértelmű lenne, hogy egyedül kellene továbbmennie.
• Előfordul, hogy egy problémán többet gondolkodom a kelleténél, mert szeretem rendesen lezárni és megérteni a helyzetet.
• Néha nehezemre esik nemet mondani, főleg akkor, ha tudom, hogy a másik embernek tényleg szüksége lenne a segítségre.
Szeretnél a későbbiekben Adminisztrátor pozíciót betölteni? Amennyiben igen, miért?
Jelenleg nem tervezek Adminisztrátor pozíciót betölteni. Elsősorban az Adminsegéd feladatkörében szeretném kipróbálni magam, és abban szeretnék megfelelően helytállni. Nem azért jelentkezem, hogy minél magasabb rangot érjek el, hanem azért, mert szeretnék a játékosoknak segítséget nyújtani és hasznos tagja lenni a közösségnek.
Mennyi időt tudnál fent lenni a szerveren, ebből mennyit tudnál az Adminsegéd feladatok ellátására fordítani?
Hétköznapokon átlagosan napi 2 órát tudnék a szerveren tölteni, hétvégén pedig körülbelül 3-4 órát. Ebből természetesen nem az egész időt tölteném kizárólag Adminsegéd feladatokkal, hiszen én is szeretnék játszani, viszont amikor fent vagyok és szükség van a segítségemre, akkor igyekszem időt szakítani rá. Ha éppen nincs játékos, akinek segítségre lenne szüksége, akkor természetesen a saját játékommal foglalkoznék.
Írj három olyan helyszínt, ami szerinted fontos egy kezdő játékosnak, válaszod indokold.
Városháza: Szerintem ez az egyik legfontosabb helyszín egy kezdő játékos számára, mivel több alapvető ügyintézéshez is szüksége lehet rá. Fontos, hogy már a játék elején tudja, hol található, és milyen dolgokat tud itt elintézni.
Takarító munka: Kezdőként fontos, hogy a játékos minél hamarabb megismerje a munkalehetőségeket, hiszen valamilyen módon pénzt kell keresnie. A takarító munka szerintem jó kiindulópont lehet egy új játékosnak, ezért hasznos, ha tudja, hol találja és hogyan tudja elkezdeni.
Autósiskola: Az autósiskolát azért tartom fontosnak, mert a jogosítvány megszerzése egy idő után szinte minden játékos számára szükséges lehet. A közlekedésben és bizonyos munkák elvégzésében is fontos szerepe lehet, ezért egy kezdőnek érdemes minél hamarabb tudnia, hol tudja megszerezni a jogosítványát.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
Elsőként nem zúdítanám rá az összes információt egyszerre, mert szerintem egy teljesen kezdő játékos számára az csak megnehezítené a dolgokat. Először megkérdezném tőle, hogy játszott-e már a szerveren, illetve hogy pontosan miben szeretne segítséget kérni.
Ezután röviden elmagyaráznám neki az alapokat: hogyan működik a szerver, mik a legfontosabb szabályok, hogyan tud munkát vállalni, hol találja a fontosabb helyszíneket, illetve hogyan tudja elkezdeni a karaktere fejlődését. Ha például a pénzkeresés érdekli, akkor elmondanám neki, milyen kezdő munkák közül választhat.
A legfontosabbnak azt tartanám, hogy a kezdő játékos ne azt érezze, hogy zavarja az adminokat vagy kellemetlen kérdéseket tesz fel. Inkább azt szeretném, hogy tudja: ha valamit nem tud, nyugodtan kérdezhet, és lesz valaki, aki normálisan elmagyarázza neki.