- Május 6, 2026
- 6
- 0
- Karakter
- Leny Blue
LOS SANTOS MECHANIC SHOP - JELENTKEZÉSI LAP
OOC RÉSZ
Hogyan szólíthatunk?
RicsiHány éves vagy?
21Mutatkozz be röviden.
Ricsi vagyok 21 éves, vidéken lakom hétköznaponként dolgozom 3 műszakban, hétvégén kikapcsolódásként leülök játszani emellett filmet/sorozatot nézek. Rajongok az autókért, illetve a zenékért is. Érdekel a pszichológia a tanulás, sokan mondták már hogy jó beszélgető partner vagyok. Figyelmesnek tartom magam, a Roleplay "Pályafutásom" körülbelül 14-15 évesen kezdtem SA:MP-on aztán MTA, azóta is játszom kisebb nagyobb kihagyásokkal.Mi az accountod ID-je?
8927Hány játszott perccel rendelkezel?
358Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani egy héten? (Óra)
22-24Rendelkezel Discord fiókkal?
[-]IgenRendelkezel működéképes mikrofonnal?
[-]IgenJail / Ban múlt. Csatolj fotót az UCP-dről! (A képet imgurra töltsd fel és a linket illeszd be!
https://imgur.com/a/a5KTa1GÁtolvastad és megértetted a frakció szabályzatot?
TermészetesenIC RÉSZ
Teljes neve:
Leny BlueSzületési helye:
Los SantosSzületési ideje:
2001.02.10Édesanyja leánykori neve:
Melody SkyeBejelentett lakcíme:
-Rendelkezik autójavító tapasztalattal?
Alacsony szintenMi a legmagasabb iskolai végzettésge?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON A LEGMAGASABB ISKOLAI VÉGZETTSÉGÉHEZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE!
[-]Általános Iskola[-]Szakmai Iskola[X]Középiskola (Érettségi)[-]Főiskola / Egyetem (Diploma)Miért szeretne a Los Santos Mechanic Shop munkavállalója lenni?
Egy stabil munkahelyet keresek ahol a munkámat határozottan végzem, egy közösséghez szeretnék tartozni ahol megbecsülnek és segítőkészek egymással a munkatársak.Miért Önt válasszuk?
Figyelmes vagyok és határozott, emellett megbízható és gyors.Mely műszakokban tudna dolgozni?
KÉRJÜK, HOGY RAKJON AZOKHOZ A MŰSZAKOKHOZ EGY X-ET A [ - ] MEZŐN BELÜLRE AMIKOR DOLGOZNI TUD
[X]7:00-15:00[X]15:00-18:00[X]18:00-22:00[X]22:00-23:59[X]00:00-3:00SZAKMAI KÉRDÉSEK
Mi a négyütemű motor négy üteme?
[-] Szívás, gyújtás, sűrítés, kipufogás[X] Szívás, sűrítés, munkaütem, kipufogás[-] Tömítés, szívás, kipufogás, sűrítés[-] Munkaütem, sűrítés, gyújtás, kipufogásMi az olajszűrő feladata?
Motorolaj tisztán tartásaMi okozhatja a motor túlmelegedését?
Hűtőfolyadék hiánya,Alacsony olajszintMire való a motorolaj és mit jelölnek 5W-30, 10W-40 számok és betűk?
Csökkenti a fém alkatrészek közötti súrlódást, Az olaj folyási tulajdonságát, sűrűségét mutatja (W)Mi a szerepe a diagnosztikai (OBD) műszernek?
Hibakód olvasás, jármű belső elektronikai rendszerének a diagnosztikájaFejtse ki az olajcsere menetét lépésről-lépésre!
Felemeljük az autót, Olajleeresztő edény (a használt olajnak), Le eresztés ( olaj ), Csavar vissza csavarása, új olaj betöltése, ellenőrzés nivópálával Kijelentem, hogy az önéletrajzom nem tartalmaz valótlanságot és teljes mértékben tisztában vagyok a szervezet szabályzatával.
Aláírás:Leny Blue
Kelt: 2026.05.06 22:49
Kelt: 2026.05.06 22:49