Helló-helló, időrendi sorrendet visszafelé véve fogok válaszolni mindenre.
Legalább jó lenne, hogy ha normálisan tájékozódnál mielőtt ide böfögsz valamit.

Mi adtuk le a frakciót, és nem leváltottak minket.
Az meg, hogy miért az maradjon meg a mi számunkra, senkinek semmi köze hozzá.
Ellenben pedig mi voltunk a legaktívabb rendvédelem, és leginkább azért szolgáltunk, hogy az illegálnak legyen mit csinálnia a szerveren.
Ha pedig bent afkoltunk volna Lt. rangtól és afelett akkor konkrétan semmi indoka nem lett volna a Sheriffségnek.
Nem ezért lett vissza hozva a Sheriffség, hogy erről szóljon, mert nem volt aktív LSPD aki kiszolgálta volna az illegálnak azon részét, hogy tudjanak is csinálni valamit.

Ne kellessen unatkozniuk, és akkor nem ment volna az illegál részéről a sírás, hogy megint nincs PD-s...
Felejtsétek már el ezt az egész dolgot a mai világba már nem arról szól a dolog, hogy RP.. Itt már leginkább azt az életet éljük, hogy dara, rablás, igazoltatás (intézkedés), és ennyi. Már nincs az, hogy leállsz és egy kis ügyből csinálsz 50 órás RP-t.
Ha RP-zni akarsz menj vissza GTA5-re, vagy keress olyan szervert ami erről szól..
De engedjétek már el ezeket a dolgokat.
A többit pedig leírtam és leírták felettem.
"EDIT": Örülök, hogy hozzászólhattam.
Le lett váltva a leadership azt jelenti, hogy már egy másik csapat vezeti a frakciót. Nem tudom, hogy hová a felháborodás, nem vezettétek jól a frakciót, és kész, ebben sem szégyelni való nincs, sem pedig semmi a gáz lenne. Nem kell visszamenjek sehová, én már évek óta aktív szerepet töltök be külföldi RP közösségekben, mellette részmunkaidőben próbálom a magyar színvonalat tuszkolni valamerre, de mindhiába.
Éppen ezért van szükség a legális, és illegális frakció menedzsmentre, hogy ROLEPLAYről szóljon egy ROLEPLAY szerver, nem pedig a darálás, rablás, és igazoltatásról. Nem ötven órás RP-t kell csinálni a legkisebb ügyekből, hanem normálisan, és a valósághoz a lehető leghűbben szerepjátékozni, elvégre ezért vagyunk itt.
Maradjunk annyiban, hogy az SD leadásra került, nem leváltásra, csakhogy a fals infók ne áradozzanak ennyire.
Másodszor pedig ahogy Kyle is leírta ne várd el, hogy majd a Sheriff bent afkol a központban éjjel nappal, mert IRL is ezt csinálja, aztán neki kutyakötelessége azt követni, ami a való életben történik. Ez egy játék, elég extra lenne ha a főleader és az alatta lévő vezetők bent afkolnának, mert nem mehet ki.
És szűrve vannak a problémás elemek bőven a szerveren, frakciók és játékosok terén is, úgyhogy itt sem releváns a téma, amit felhoztál.
Nem várja senki ezt el. Már volt korábban ötletem arra, hogy legyen több karakteres rendszer, pontosan ezért. A Sheriff, Under-Sheriff és társai NEM fognak patrollozni, szinte soha. A filmes precedensek erre is elég erőteljes túlzások. Az ilyen beosztásban lévő karakterek nem is kéne létezzenek, egyáltalán. Fiktíven kell fenntartani minden ilyen karaktert, és álnévvel megjelenni eseményeken ahol amúgy jelen lennének, ezt leszámítva? Lieutenant, Sergeant karakterekkel kell mászkálni, még a Captain határeset, az elfogadott. Attól amiért te OOC leadership vagy nem kell a szervezeti struktúrában a legmagasabb helyen legyél.
Szia. Mint a Sheriff's Department új Főleadere, engedd meg, hogy reflektáljak pár dologra ezzel kapcsolatosan, még akkor is ha ez az egész nem feltétlen nekünk szól/szólt és rólunk jelenleg még nincsen tudomásod.
Elsősorban reflektálnék erre a kijelentésedre. SD-be jelenleg egy fő Captain rangú (azaz én), illetve kettő fő Lieutenant rangban lévő személy van (
@Muurayi, illetve
@Dopa), tehát a mi részünkről biztosan nincs az, hogy tele van "nagy rangú" személyekkel és nem is szeretnénk ilyet a jövőben sem. A rangok is kicsit átalakításra kerültek, így jelenleg nálunk ezek a leaderi rangok vannak (korábban még ezek felett is voltak rangok, amit teljesen feleslegesnek tartottam, így ezek törlésre kerültek).
Mi nagyrészt OOC Adminisztrátori feladatköröket látunk el (hisz a 3 emberből 1 SzuperAdmin, 1 FőAdmin és 1 5-ös Adminisztrátor van) és emellett vezetjük a frakciót, lassan 1 hete. Viszont, ez egy JÁTÉK SZERVEREN bőven nem várható el, hogy a frakcióban mi csak adminisztrációs feladatköröket lássunk el és ne elvézzük ki a játék adta lehetőségeket.
^ pontosan amit az előbb leírtam, Lieutenant, és Captain. Ismerlek mindhármótokat, igazából mint leírtam, a poszt és a leírtak nem is ellenetek irányul, nagyjából mindannyiótok képességeivel tisztában vagyok, és nem is aggódom a frakció HELYES vezetésével kapcsolatosan.
Ebben az esetben nem is kell elvárni tőletek, hiszen nem SHERIFF karakterrel járjátok az utakat, és játszatok, hanem Cpt. és Lt. karakterekkel.
Jelenleg itt nem teljes mértékben értem, hogy mire gondolsz. Esetleg ezt bővebben kitudnád fejteni? Azután szívesen reflektálok erre a kijelentésedre is.
Végignézvén a listán, ezek az delikvensek is eltávolításra kerültek, vagy távoztak maguktól, igazából ezalatt a kijelentés alatt pontosan arra gondoltam, hogy az előző SD vezetőségében olyan adminisztrátorok voltak akiknek sok közük nem volt a reális roleplayhez, legalább is LEO téren, sajnos; nem beszélve arról, hogy az ex-főadmin, aki egyébként szintén leadership volt kémkedett más LEA, és illegál frakciókon, amikor pedig bárminemű nem tetszés lett nyílvánítva felé, élt az örökös kitiltás lehetőségével.
Elnézvén az új SASD topicot, valóban tényleg beleadtok mindent ami tőletek telik, és korábbi tapasztalataim alapján valószínűleg a szerveren is hasonló minőséget nyújtotok, szóval sok sikert nektek!