Launch Control és Protect ütközés

dvnzillv

Zöldfülű
Február 3, 2026
97
100
Karakter
Clevon Carter
westlogodev.png

InGame neved:
Clevon Carter

Az észlelés időpontja:
2026.06.18.

Részletes leírás:
A Launch Control tuning bizonyos esetekben véletlenszerűen bebugol, és teljesen használhatatlanná válik (ennek az okát nem sikerült megfejteni, de a topic nem is erről szól). Egy átlagos járműnél ezt a hibát egy egyszerű relog azonnal megoldja, mivel a gépjármű ilyenkor eltűnik a szerverről, majd a visszalépésnél frissen újraalkotja a script az autót. Azonban ha a járművön aktív a protect prémium funkció, az autó a lejelentkezés után is bent marad a szerveren. Emiatt a Launch Control scriptjének hibája a relog után sem szűnik meg, így a funkció tartósan használhatatlan marad.

Bizonyítékok:
Konkrét videóm nincsen róla, de a szerver logikája és a tapasztalatok egyértelműen bizonyítják: több adminisztrátorral is hosszan próbáltuk orvosolni a hibát a helyszínen (fix, respawn, getelés), de semmi nem segített. Amint levettem a kocsiról a protectet és nyomtam egy relogot, a Launch Control azonnal tökéletesen működött.

Megjegyzés:
Elég kellemetlen hiba, mivel két fizetős, prémium funkció akad össze miatta, és a probléma megoldása érdekében konkrétan ki kellett dobnom 500 PP-t a kukába, hogy használni tudjam az LC-t.

• Kedvelés
Reactions: Nyx
Kérlek írd le részeltesebben, hogy mi nem működik: pl. a N betűs panel-ben ott van-e a tuning, vagy bekapcsolás után nem csináld semmit ha Space + W-vel elindulsz, vagy nem tudod bekapcsolni a panelen, esetleg a tuningolóban kiszereltet jelez. Kicsit több infót kérnénk erről.

Kérlek írd le részeltesebben, hogy mi nem működik: pl. a N betűs panel-ben ott van-e a tuning, vagy bekapcsolás után nem csináld semmit ha Space + W-vel elindulsz, vagy nem tudod bekapcsolni a panelen, esetleg a tuningolóban kiszereltet jelez. Kicsit több infót kérnénk erről.
Nekem is ez van 3 kocsimon is, igen nem csinál semmit Space + w-re. De csináltam videót is. Ha szeretné valaki megnézni írok kocsi ID-ket:. 6437 17903 19399

A hiba az, amit itt a kollega leírt. N panelben hiába kapcsolom be, és azt írja hogy készenlétben, egyszerűen nem rajtol Space + W-vel. Nem specifikusan csak ezzel az autóval fordul elő, több autóval (és motorral) is előjön, de sajnos nem sikerült rájönni, hogy miért. Több dolog is elő tudja idézni valszeg, egy dolgot figyeltem meg biztosan: szerelés után egyszer nem működött.