Lara Nakamura Jelentkezése

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

TheRealKoksy

Újonc
Április 28, 2026
4
2
Karakter
Lara Nakamura
IC INFORMÁCIÓK

Jelentkező teljes neve:
Lara Nakamura
Születési helye, ideje:
Los Santos, 2005.05.15
Bejelentett lakcíme:
-Nincs-
Legmagasabb iskolai végzettsége:
-Egyetemi végzettség-
Telefonszáma:
-1+130+679-
Önéletrajz (Minimum 7 összefüggő mondat!):
-Lara Nakamura vagyok, 2005-ben születtem. Jelenleg Los Santos központjában élek. Gyerekkorom óta érdekel a városi élet és a közösség működése. Szeretek új embereket megismerni és különböző helyzetekben helytállni. Kitartó és megbízható személyiségnek tartom magam, aki mindig igyekszik fejlődni. Szabadidőmben gyakran foglalkozom önfejlesztéssel és különböző tevékenységekkel, amelyek segítenek a céljaim elérésében. Fontos számomra a felelősségteljes gondolkodás és a csapatmunka. Célom, hogy sikeres legyek abban, amit csinálok, és pozitív hatással legyek a környezetemre.-

OOC INFORMÁCIÓK

Hogy hívnak?
-Leonard Pongo-
Hány éves vagy?
-17-
Jelenleg hány játszott perced van?
Jelenleg 53 órám van a szerveren, ami összesen 3180 lejátszott percnek felel meg. Ez idő alatt sok tapasztalatot szereztem, megismertem a játékmenetet és a közösséget is.
Voltál már a Frakció tagja? Ha igen akkor mi volt a távozásod oka?
-Nem voltam még frakció tag a szerveren.-
Voltál már AdminJail-ben / bannolva? (UCP)
-Nem voltam még.-
Rendelkezel mikrofonnal illetve Discord-al?
-Igen rendelkezem mind a kettővel.-
Mutatkozz be pár mondatban! (Minimum 5 összefüggő mondat!)
-
Leonard Pongo vagyok, 17 éves. Nagyon szeretek motorozni és vezetni, ezek a kedvenc elfoglaltságaim közé tartoznak. Szabadidőmben gyakran foglalkozom járművekkel és igyekszem minél több tapasztalatot szerezni ezen a téren. Szeretem a pörgős, aktív életmódot, és mindig keresem az új kihívásokat. Barátságos és közvetlen embernek tartom magam, aki könnyen megtalálja a közös hangot másokkal. Célom, hogy folyamatosan fejlődjek, és egyre jobb legyek abban, amit csinálok.-
Miért szeretnél hozzánk csatlakozni?
-Szeretném kipróbálni magam benne.-

Status
Ez a téma nem fogad további válaszokat.